Сюзан Бойл с коледен подарък

Вторият й албум The Gift излиза на пазара
9 ное 2010 15:25,
5
Сюзан Бойл с коледен подарък
Обложка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Тя стана звезда за една нощ след 500 милиона гледания в YouTube и разбиващи рекордни продажби по света с дебютния си албум. Казват, че артистът винаги се познава по второто си произведение. Така че, дами и господа – The Gift и Сюзан Бойл.

В него изпълнителката отново работи с известния продуцент Steve Mac за създаването на един изключителен коледен албум.

Събрал класики като The First Noel и O Holy Night, както и обработки на поп песни като Don’t Dream It’s Over и Perfect Day.

Музикалния си дебют в The Gift прави и спечелилата конкурса на Susan американка Amber Stassi, която се включва в невероятния дует Do you Hear What I Hear.

Susan изненада света със силния си и емоционален глас, когато се яви на сцената на риалитито Britain's Got Talent през април 2009.

До ноември тя вече бе покорила световните музикални класации с дебютния си мултиплатинен албум I Dreamed A Dream, който я превърна в най-продаваната изпълнителка в света за 2009, най-бързо продаваният артист в света за десетилетието и най-бързо продаваният артист в историята на чартовете на Великобритания.

Сега, с издаването на прекрасния си втори коледен албум, тя отново ще предизвика критиците и предубедените.

За него Сюзан обяснява: "При създаването на този албум исках с песните да докосна сърцата на слушателите. Музиката винаги е била съпътстваща, особено при специални случаи. Исках това да е смесица от песни, които ще бъдат в унисон с всички наши настроения по време на коледните празници. Освен че това е време за размисъл, то е време за забавления и радости с най-близките до нас хора".

Ето и траклиста на албума:
1. Perfect Day
2. Hallelujah
3. Do You Hear What I Hear (Duet with Amber Stassi)
4. Don’t Dream It’s Over
5. The First Noel
6. O Holy Night
7. Away in A Manger
8. Make Me A Channel Of Your Peace
9. Auld Lang Syne
10. O Come All Ye Faithful

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
РУМЕН преди 13 години
Каокво значи: "не голям интелект", какъв е критерият?
4
1
 
12
 
! Отговори
ИВАН преди 13 години
СТРАШНО СИ ПРАВА ,НО ВЕЧЕ ИМА И ВИЗИЯ ,КОЛКОТО ДО ЛЕЙДИ ГА-ГА ВЪПРЕКИ НЯКОЛКОТО ХИТА ТЯ СИ ОСТАВА КИЧОЗНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА СЦЕНАТА
3
1
 
5
 
! Отговори
NANA преди 13 години
Neverojaten talant ima tazi jena,vapreki ne golemijat si intelekt.Radvam se za neja,kakto tja men s prekrasnija si glas. Go SuBo
2
2
 
19
 
! Отговори
морал преди 13 години
*-----Имах аз една мечта когато бях малко дете и животът заслужаваше да се живее-----* - с това великолепно изпълнение тази жена смая родната и световна публика и продължава да ни смайва /дай боже дълго време/
1
2
 
17
 
! Отговори
лилито преди 13 години
Може ,визия да няма ,но пее извънземно . Лейди гара показва голотии ,и пее като гарга ,но за някой е важно- око да хваща