След 8 месеца брак – финал за Андрей и Даниела

Звездната тв двойка се разделя по взаимно съгласие
21 юли 2010 07:07,
251
След 8 месеца брак – финал за Андрей и Даниела
Приказката свърши. Снимка: Булфото

Звездната тв двойка Андрей и Даниела слагат край на брака си след... 8 месеца съвместен живот.

"Разделяме се по взаимно съгласие, защото разбираме, че така е по-добре за нас. С абсолютно ясното съзнание за кофите с помия, които ще се излеят върху нас, и с изключително неприятното чувство от това", признава екранната половинка на Иван пред в-к "24 часа" и допълва, че вината за раздялата им е лично негова.

"Чувствата ни не са достатъчни, за да спасят нещата. По-трудно ми беше, докато го реша. Сега се чувствам по-добре, макар че малко ми е неудобно да го кажа".

Андрей твърди, че в раздялата им с Даниела няма намесен трети човек. Просто изтощителната работа и за двамата.

"Раздялата ми с Даниела не е била заради нечия изневяра. Просто смятам, че човек може да отиде сам с приятели някъде за няколко дни, което на нея не й е много приятно.

За мен не е проблем, ако някой хване другия в изневяра евентуално или ако си имал малко повече жени в живота си, или съответно жената - мъже. В това отношение не съм типичен българин, защото българският мъж смята, че той може да спи с хиляди жени, а жената може да спи само с него".

Той допълва, че реално от два месаца двамата са разделени, а и Даниела се е прибрала в Белград при родителите си.

"Сега прекарах учудващо спокойни седмици на морето с мои приятели. Имам още 2 седмици отпуск, след което започвам работа", допълва Андрей.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
4
 
1
 
! Отговори
йик преди 13 години
никак не е красавица, какво я превъзнасяте?
229
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
требе да си истински п**ерас, та при такава жена да искаш да ходиш някъде с приятели, без нея.
228
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно е какво тя получи чрез този брак и какво ще спечелят от развода. След развода по взаимно съгласие, който е най бърз,евтин и без свидетели ще чуем че Даниела е бременна и заради бебето остават заедно, но без брак.Доваиките за фиктивно самотна майка не са много, но не са и единствения ( + ) не само в българия
227
0
 
4
 
! Отговори
Арнауд преди 13 години
Какви са тези простотии за двама световно неизвестни хора.За това,че Андрей го показват по телевизията той да е станал по известен.С какво е известен за да му обръща такова голямо внимание.С простотийте си. Щели да се разделят по взаимно съгласие.А как ще стане по закон това следкато има само 8 месечен брак.Идиотско твърдение на Андрей.
226
1
 
7
 
! Отговори
учудена преди 13 години
защо това трябва да е интересно на някого? един *** и една световно неизвестна сръбкиня се били събрали и разделили- това не интересува никого.надявам се само да не се налага отново да му слушаме простотиите в ефир
225
0
 
2
 
! Отговори
омъжена преди 13 години
"Много бе!" - брак по къс от времето им в ефир
224
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не се предава - все още има Иван и Алкохол.
223
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Сега прекарах учудващо спокойни седмици на морето с мои приятели. Имам още 2 седмици отпуск, след което започвам работа", допълва Андрей.Камен Во и Дим Дуков?
222
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Менят се :) Абе какво ти пука?
221
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе,кви са тия,дето ми ги пробутвате отсекъде...тоо цайсатия гей беше нещо телевизионен клоун,ама таа шминджорлина ква го раздава? Къде са ти циците ***,да не си ги забравила на пианото?Чудно ми е,дали Гоше от Бусманци се е развел с Мара от Бучино...я утре го напишете на 1-ва страница...
220
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я, каква готина жена имал този неандерталец. Аз досега си мислех, че е женен за Иван.
219
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сръбкинята е прекалено красива и фина жена за нерез като Андерйчо, който е трезвен единствено, когато спи. Освен че е много грозен и нахален.
218
0
 
7
 
! Отговори
=== преди 13 години
Precaleno hubava eza nego. A inache hubavite jbalki znaete koi gi jde!
217
1
 
1
 
! Отговори
coment преди 13 години
emi tuk povecheto hora se ochudvat ne zaredi tova che se razvejdat a che go pravqt tolkova skoro, edva sled 6 meseca, koeto naistina si e detska mu rabota
216
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приказката сега започва, андрешко ще празнува. Той не е ходил казарма и ще му зачетат 8 месеца служба, ограничения и сух режим.У-ВОЛ-НЕ-НИ-ЕЕЕЕЕЕ!
215
6
 
2
 
! Отговори
abeeee преди 13 години
imat vazmojnost da se e.at s mnogo hora....mnoo iasno 4e za 8 mesetsa 6te im pisne
214
1
 
7
 
! Отговори
bla-bla преди 13 години
Gledate v 4yjdite panici, ama nikoi ne se e ogledal v sobstvanata si.... Tova sme nie bulgarite!!! po-golqmata 4ast ot naselenieto se jeni i posle se razvejda, no trqbva drugi da se obsujdat....vsi4ki koito pluqt po tqh sa glupaci-inatriganti i klykariii
213
5
 
12
 
! Отговори
Той е преди 13 години
Басирам се,че тоз чук се развежда,щото най-накрая е осъзнал,че е ...гей!Сега същото трябва да направи и дружката му Иванчо(или Иванка),и да си заживеят щастливо,като Азис и Китаеца!Само едно остава неясно до момента - кой е активния и кой пасивния в тази връзка?
212
1
 
29
 
! Отговори
Деян преди 13 години
Специално тези двамата трябва да бъдат бити с камъни. Малко ли пумия са изсипали върху кого ли не в национален ефир. Единят даже катастрофира пиян и нищо не казаха по телевизиите, а друг човек го показваха и го дъвкаха всеки ден. Тия двамата *** търсят популярност и успяват да я наберат винаги, защото са заложили на същото, на което Слави Трифонов за да правят пари, а именно оглупяването на българите.
211
1
 
6
 
! Отговори
един мъж преди 13 години
В нормалния свят става такова, каквото си направиш. Особено пък, ако парите не са ти проблем...