Пуснаха "медузата" Гуцанов срещу 10 бона

Досега той беше под домашен арест
26 юли 2010 14:50,
39
Пуснаха "медузата" Гуцанов срещу 10 бона
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов беше пуснат под гаранция от 10 хиляди лева.

Днес Варненският окръжен съд измени мярката му за неотклонение от "домашен арест" в "парична гаранция".

Борислав Гуцанов и бизнесменът Данаил Славов – Дидо Дънката, бяха задържани при операция "Медузите" в края на март.

Още по темата

Те бяха разследвани за това, че заедно с прокуриста на "Градски транспорт" ЕАД Пенчо Пенчев и с Главната счетоводителка на транспортната фирма Йоанна Иванова, през периода от 2003 до 2007 година във Варна, са участвали в престъпна група, сключвала неизгодни сделки за автобуси за градския транспорт, за да се облагодетелстват.

Дънката също беше пуснат срещу гаранция от 100 хил. лв.  Останалите трима са с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: МВРМедузите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Нова Зора преди 13 години
Поредният спукан балон на Цвъ Цвъ...
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пушка ли си, чушка ли си, ама май си една слива. Мислиш като такава, а и сигурно понамирисваш.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо, обърни внимание на заглавието - "медузата". Второ, именно Цветанов използва този термин при провеждането на иначе "перфектната" операция. Трето, ако успееш да използваш сега сивите си клетки и да направиш няколко синапсови връзки, може ще осъзнаеш, че си написал нещо, което няма никакъв смисъл. Защо?
36
1
 
2
 
! Отговори
До леле мале преди 13 години
Леле мале, леуе мауе, ама ти сериозно ли мислиш това, което си написал. Ако е така направо шапка ти свалям. То има некомпетентност, но твоята направо дрънчи. Абе много сте бе платените драскачи, намерете си някоя друга по-достойна работа, не се навеждайте толкова ниско.
35
3
 
7
 
! Отговори
Леле мале... преди 13 години
Преписано от Фалконети.....защо медиите не отразяват така пищно освобождаването поради липса на доказателства както арестите?! защо никой от насраните *** не му стисне да зададе публично(или директно) въпроса за това кой ще плаща за некомпетентността на МВР и прокуратурата, когато пуснатите осъдят България в Страсбург?! защо никоя телевизия не врътне малко лентата с изказванията на цецо и бойко при арестите на всички тия дето ги пускат?! ЗАЩО?! всичката им е такава на ГЕРБ - ПЪЛЕН ФАРС! ПЪЛНО ФИАСКО!
34
3
 
7
 
! Отговори
? преди 13 години
гУЦАНОВ Е ПУСНАТ ОТ НЕПОДКУПНИЯ ГОЦЕВ СЪД,А НЕ ОТ ЦВЕТАНОВ.
33
0
 
4
 
! Отговори
Калин преди 13 години
гуцан - лисан не лекуваше ли бронхит в отделение по урология?а ортака му киро и подобните му ..
32
5
 
3
 
! Отговори
пушката преди 13 години
АЗ МАЙ НЕЩО КАЗАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ - ГРЪМКИ И САМО НА ДУМИ! Всичките са техни хора, иначе нямаше да помиришат гаранция!!! Ще изпраскат още няколко операции, ще продънят медиите и престъпниците пак ще са навън!Гласувайте още за охраната на Тошето!
31
6
 
4
 
! Отговори
? преди 13 години
Всички съдии от горните етажи трябва да се махнат и хората да ги избират.Това са мръсни червени ***,които за власт и пари са готови на всички пози,които партията майка им поиска.С такива хора няма да я има България.Българи,ако искате да ч има България опомнете се,погледнете,как съдят в белите държави или искате да ни завладее Турция.Пот турско сме паднали,когато държавата е разделена,опомнете се.С бсп нищо добро не я чака България.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма как да стане общинска собственост. Точно преди изборите, обл. управител (назначен от правителството) на Варна я подари за жълти стинки на ***. Хайде, следващите избори гласувайте пак за БСП, че да подарят и езерото на ***.
29
0
 
7
 
! Отговори
sidi преди 13 години
Точно това не бива да се допуска с Морската във Варна.P.S: Лека забележка-Сбогом,пише се със С .
28
0
 
15
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Медузата е мекотело,което ужилило страната с 2 млн.леваТова е да се правиш на света вода и да си пълниш дълбоко джоба.А какви невини физиономии имат,на ученички.
27
1
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 13 години
до 16 "да ми се подиграват в лицето" - например, означава: идва пролетта ББ във Варна и дава "добро" Морската Градина да стане общинска собственост" !!! Трябва ли да ти обяснявам какво значи това, или сам се сещаш? - едно голямо "Збогом" на хубавия парк, в който и без това *** превърнаха в строителен терен...
26
5
 
14
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Съдебната система остана последния бастион на БСП! Трябва тотална чистка сред корумпираната магистратска ***! И от ЕК казаха в прав текст, че съда в България не струва и трябва да догонва усилията на изпълнителната власт за борба с корупцията и организираната престъпност.
25
1
 
3
 
! Отговори
Dan до Д1 преди 13 години
Ти пък от къде знаеш , че е имало благословия...:) или така ти е казано да пишеш ..:)?
24
1
 
2
 
! Отговори
Dan до 16 преди 13 години
Е ти сега коментираш като талмудист, гледам направили сте ми разбор на поста и всеки си е копнал каквото му трябва и го е извадил от контекста..ама предполагам, че сте един и същ с Д1 - начина на писане е еднакъв, та не Ви се връзвам!
23
0
 
6
 
! Отговори
накато преди 13 години
Ще се пръсна от смях. Тия ги съдят за милиони. Искали му 10 хиляди гаранция. ХА ха ха
22
4
 
1
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
E материала излезе след богословията на ББ. :))))
21
2
 
5
 
! Отговори
Dan до Д1 преди 13 години
Абе ти да си назначен персонално да коментираш Лъчезар Иванов та ни в клин ни в ръкав го споменаваш в постовете си "че Лъчко Мозъка заставил под натиск журналистка от Нова ТВ " какъв натиск бе какви 5 лева...ако беше натиск щеше ли да излезе материала -друг път???!!!!
20
12
 
10
 
! Отговори
PR отдел на ГЕРБ преди 13 години
напълно сме запознати с този факт. колегите отчитат голям спад сред хорското доверие. губим позиции. очакваме посещение от Вожда, за да получим по-нататъшни заповеди как да подходим. колкото за сега, приложете изпипаният приом. отново кажете как комунистите са виновни. този номер обикновенно минава сред тъпите овце в България. знаем, че народа вече не ни вярва, но изчакайте следващи нареждания за това как да подходите.