На един зам.-кмет му писнало от една дупка...

Заместник на варненския кмет направил демонстрация на фирмите-изпълнителки
15 сеп 2010 19:06, Екип на Dnes.bg
45

 

 

На варненски заместник-кмет му писнало да чака фирма да запълни дупка на една от улиците в града и се обадил на друга, а за ремонта смятал да плати сам.

Цената обаче се оказала букет цветя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
pioner преди 13 години
и ще продалжаваме да го правим защото ни харесва, а за смученето от гражданите на Европа - никога не сме искали да ставаме граждан на Европа
40
0
 
3
 
! Отговори
бай Шано до 35 преди 13 години
ха ха ---какво ми давало правото---ами 25 години които съм прекарал в татковината например и куп данъци които продължават да ми събират от бг-то --а ИСТИНАТА е че много малко от вас родолюбци помагате с нещо ----това да купувате GSM-ми и китаиски дрехи и *** не помага ама никак--на БГ
39
0
 
0
 
! Отговори
Да ги запълваме.. преди 13 години
И на мен ми писна от една дупка, казва се ...Да беше една, ами то ...
38
0
 
0
 
! Отговори
George преди 13 години
Интересно,някои хора биха се зарадвали дори на повече дупки!
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напишете "Платен репортаж" поне! Ако един сериозен човек направи такъв жест най-малкото няма да поиска известност за постъпката си.
36
1
 
7
 
! Отговори
правилното е : преди 13 години
На варненски заместник-кмет му писнало да чака фирма да запълни дупка на улицата му.....ТЕ мислят САМО за себе си.....
35
0
 
9
 
! Отговори
от Варна преди 13 години
На варненски заместник-кмет му писнало да чака фирма да запълни дупка на една от улиците...щото всички улици са като след бомбардировка...А на нас ни писна кмета да се прави на улав...
34
1
 
1
 
! Отговори
coco преди 13 години
а вили жечев не е един от най- големите крадци в града и изнудвач... а сина му на кой проектира сградите..??? dizarh/projects/ май не е случаен минувач в бизнеса,а?като е зам. кмет защо не предложи на Общинския съвет да гласува прекратяване на договора с ".... строй" поради лошо качество на изпълнение?, а се занимава да прави смешки и безплатна реклама на ЕТ Станка Василева... или вообще не вземе да си подаде отставката?а завода за *** след Тополи на коя фирма е.....?
33
2
 
5
 
! Отговори
Abe преди 13 години
Не знам какво ви бърка, дали зам.кмета лобира или не. Дали бил дал пари за цветя, фактури и т.н. Важното е, че дупката я няма. Ако иска и брат си да викне да я запълни, важното е дупката да я няма, а и да не се появява скоро. Както е писано по-долу - поръчките да допускат по няколко фирми, които могат да бъдат извикани и съответно да им се плати. Сега като си троша колата в ямите по пътищата, дали ме интересува, че някой е лобирал за тия, дали си издават фактури и други подобни.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не могат да се интегрират и им е мъчно за родината, но го изразяват по извратен начин
31
5
 
13
 
! Отговори
:-O преди 13 години
Хахах, хора, не може да прескачате като *** от държава на държава. Почти съм сигурен, че в БГ с малко по-различен манталитет от този, който демонстрирате сега вероятно. Сигурно тук сте хвърляли хартийки по земята и сте храчили, минавали сте на червено и кум други "дреболийки", но сега там в държавата, която смучате сте примерни граждани на европа. И аз не одобрявам ситуацията тук, но ... не това е начина. Чудно ми е и какво правите в българските медии?!?
30
2
 
5
 
! Отговори
Do: Инжстрой преди 13 години
Injstra sa nai-golemite bezhabernici. Te otgovarqt za raiona okolo Sportna Zala i vseki pat kogato zapalvat dupki prosto sam ujasen ot nekachestvenite krapki, a da ne govorq kak dupka ot 20-30cm q rejat okolo 3-5m, za da q zapalnqt... Nali se seshtate zashto e tova...Kmeta im dava primerno 1 milion za opredelena ulica i te pravqt vsichko vazmojno samo i samo da se usvoqt tezi pari... Posle tuk rushvetce, tam rushvetche... KAJI MU BALGARIN I NE GO OBIJDAI POVECHE! JALKO NO FAKT.
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Качествена работа може да има единствено, когато се изринат всички сегашни фирми, които изпълняват теаи дейности, защото те са на *** и е публична тайна чий е кметът на Варна. Просто няма истинска конкуренция в момента. Работи се под всякакви стандарти за качество на космически цени. Маркировката на кръговото до гарата не издържа и една година. Най-вероятно беше направена с обикновена блажна боя, вместо специалната боя за пътни маркировки с пълнежи.
28
0
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Ти, Djembi, само така си мислиш, че Инжстрой нямат нищо общо с ***.ВСИЧКИ, повтарям, ВСИЧКИ фирми, които се занимават с ремонтните дейности във Варна (и те не са много) са на ***. Затова и изобщо не *** за две стотинки кмета, зам-кмета или който и да е.Една от улиците (на изхода на Варна към Добрич - покрай автокъщите) за една година кърпиха дупките там ПОНЕ ЧЕТИРИ ПЪТИ. Ако не се лъжа, три пъти със студен асфалт и веднъж с топъл. В момента този път пак изглежда като бомбардиран.
27
7
 
4
 
! Отговори
Язе преди 13 години
Нещо на скрита реклама ми замириса по едно време.
26
15
 
3
 
! Отговори
Djembi преди 13 години
Ти луд ли си ве?! *** нямат нищо общо с тая фирма за дупките :D
25
0
 
4
 
! Отговори
Qnko Aga - vuvuzela преди 13 години
Te "Injstroy" sa zaeti, zashtoto stroqt mega stadion za 20 000 dushi ...
24
3
 
17
 
! Отговори
?????????/ преди 13 години
Hahaha, zam kmet se moli na firmata da zapylni dupkata?! Tova e skapana dyrjava? A peshehodcite zashto tichat, kogato sa na peshehodna pyteka? Za da ne gi sgaziat. V zapadna Evropa tova nikoga niama da stane, shte si vyrvia bavno i shte me chakat, zashtoto ako mi narushat pravoto na peshehodec shte si go otnesat zdravo. Bulgaria e stanala Bulgaristan.SAMO BG chalga forever i turski seriali.
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Такава пародия само у нас може да се види........Няма такъв филм,разберете няма. В никоя нормална страна човек с такива правомощия и ресурси няма да прави такива глупости. Единственото, което показва с това е цялата им некадърност и безхаберност в общината !!!
22
0
 
14
 
! Отговори
Studio X преди 13 години
Явно проблема се решава,ако повече изпълнители имат сключени договори с общината.Според мен договора не трябва да им гарантира обем работа за която да получат N-лева,а лукса да бъдат една от всички които могат да бъдат поканени да я свършат при това със съответните гаранции за качество и на приемлива цена.