Елица Мутафчиева: Оставете ни на мира

Съпругата на актьора не желае да се дава информация за състоянието му
Обновена: 28 окт 2010 17:20 | 28 окт 2010 17:20,
108
Елица Мутафчиева: Оставете ни на мира
Христо Мутафчиев със семейството си. Сникма: Булфото

Съпругата на Христо Мутафчиев – Елица, призова медиите и докторите да не разпространяват информация за здравословното състояние на актьора.

"Бих искала да призова обществеността към разбиране и съпричастност в този тежък за мен и семейството ми момент.

Не желая никой, включително и д-р Дечев и д-р Георгиев, да дават каквито и да било медийни изявления за състоянието на моя съпруг", казва Елица Мутафчиева в писмо, разпространено от Националната пациентска организация.

Още по темата

Тя припомня, че вече е декларирала това желание в подписан от самата нея документ.

"Националната пациентска организация призовава медиите и обществото за толерантност и разбиране, както и за това да дадем възможност и да осигурим спокойствие на медицинските екипи да направят всичко възможно за подобряване състоянието на големия български актьор", се посочва още в писмото.

Dnes.bg припомня, че във вторник Христо Мутафчиев претърпя животоспасяваща операция, след като претърпя тежък хеморагичен инсулт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
7
 
! Отговори
Сериозен преди 13 години
Бих напомнил на госпожа Мутафчиева,че много обичаме и уважаваме актьора Мутафчиев,но тя е никоя...Не се интересувам от нея,нито от нейните желания,а следя с искрено съпричастие състоянието на Христо!Тази никому неизвестна персона-госпожа Мутафчиева,да не се изживява като Джаки Кенеди,защото такива "фръцли",дето се мислят за "фактор"заради името на съпрузите си са ми дошли да гуша!До вчера същата госпожа плюеше срещу Христо и" навиците" му във вестник Уикенд-сега тръгнала да поставя ТЯ условия!
94
4
 
5
 
! Отговори
ааа преди 13 години
Елица Мутафчиева е права, дано всичко е наред с човека. Крайно време е медиите да спрат да разказват тази история. Случи се нещо ужасно, помогна се и толкоз, кому беше нужна цялата тая одисея, така имидж не се трупа. Журналистите трябва да оставят хората да имат своето лично пространство. Достатъчно всички медии и не само те употребиха името му. Да се оправя по- скоро Христо Мутафчиев и да ни радва от сцената!
93
1
 
7
 
! Отговори
другомислещ преди 13 години
Стига с тази болница в Бургас, в почти във всички болници в нашата татковина е така.Ако му е писано на човек,ще умре ако ще и да е в елитна болнице.
92
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знам едно.В болницата в Бургас може да се умре от къде по безобидни болести,камо ли от хеморогичен инсулт.С други думи здравната помощ е най-лоша от всички по големи окръжни градове.Що се отнася до Елица бих и казал,че щом се наложи разкарването на правителствения самолет, е длъжна да изтърпи и медииния интерес.Все пак пълно щастие в този живот няма.Нека никога не забравя,че късмета на Христо е 1:10000 заради бързия транспорт.А хората които нямат шанса да са известни и си отиват,също са обичани.
91
3
 
8
 
! Отговори
vesela54 преди 13 години
а защо да не се интересува обществеността от състоянието на актьора, когато е добре не беше против въпросната госпожа да се шуми около съпруга и, а сега видите ли да ги оставим на мира.
90
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами да беше казала "оставете ни на мира" на медиите след инцидента, да си бяха повикали линейка за софия и да не бяха занимавали държавата да им праща самолет.
89
1
 
1
 
! Отговори
бойко б. преди 13 години
=
88
2
 
13
 
! Отговори
бог всичко вижда ! преди 13 години
Абе хора, полудяхте ли !Какви грехове, какви ПИ-АР - са ви заблъскали !Инсулт и - беда !Че спрете се , бре!Утре и на вашата врата може да дойде и дано не ви засипе такава злоба !В премеждия хората се обединяват и с положителна енергия помагат !Кво племе сме, бе!Приказката за казана в ада я знаете, нали !?Да се оправя момчето, а че жена му не се тупна да ви благодари за самолета - айде, само глупости цял ден !!!ТОЧКА !
87
0
 
1
 
! Отговори
mk" преди 13 години
koga trqbvase pari kakvo kazvase??pzelavam ot se srce brzo oporavlqane.
86
11
 
30
 
! Отговори
абв преди 13 години
не знам колко е права госпожата,но все пак всички ние простите ДАНЪКОПЛАТЦИ платихме разходите на съпрга и,а той дали е здравно осигурен?
85
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе много дребни душички имало тук бе! Всеки момент очаквам някой да се изцепи, че Мутафчиев напорочно е заболял, за да се повози на правитлствения самолет. Иначе жена му е напълно права - не може от подобни неща да се правят сензации. Дано се възтанови напълно човека.
84
3
 
46
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Елица, не те познавам и не е и нужно...Под напрежение си, разбираемо е, но ако искаш наистина да се държиш като жена от класа, трябваше да започнеш с "Благодаря на всички за съпричастността..." и после да помолиш медиите да се оттеглят. Пожелавам бързо оздравяване.
83
11
 
19
 
! Отговори
циник преди 13 години
А аз мога ли да си поръчам F-16 ,когато се наложи?
82
4
 
11
 
! Отговори
prosto edin chovek преди 13 години
Следното се отнася до всички, които изразяват несъгласие с желанието на г-жа Елица Мутафчиева:Извинете ме, но защо трябва тази лична драма да е публично достояние? Не смятате ли, че точно в такъв тежък момент е редно да подкрепим семейството, било то и само с разбиране? Нима фактът , че Христо Мутафчиев е , малко или много, публична личност, означава , че не заслужава малко спокойствие в този тежък момент? Преди казахте ''с какво е по-различен от нас'', а сега аз ви питам същото!
81
5
 
30
 
! Отговори
kifla преди 13 години
Я па тая к'во се прави на важна ами ако трябваше мъжа и да чака по списък 3-4 месеца ?????да бъде приет в болница като простосмътните до тогава както другите на праст да е станал .За редовите и линейка няма а камо ли самолет к'во се перчи голямата работа мъжа и получил инсулт, а колко на този ден също получиха и к'во ...умряха си като мравки за тях ни ума ни дума.
80
2
 
21
 
! Отговори
!! преди 13 години
Пази Боже ! Много млади хора напоследък се тръшкат от нипертония. Напрегнато ежедневие, солени и мазни хранителни продукти, и не на последно място плащане на грехове.Ако има дечица дано има и късмет да им се порадва .
79
4
 
9
 
! Отговори
rave преди 13 години
predi 20 godini na vseki stadion vuv vseki grad kaca6e helikopter poru4an ot suotvetnata bolnica, za vseki obiknoven pacien, po precebka na samata bolnica!..Tazi akciq s Mutaf4iev e piar za b.borisov.Ne mislete 4e za nqkoi ot vas 6e idva Falkon.
78
3
 
10
 
! Отговори
от Ерусалим преди 13 години
Прекаляваш ! Всичко си има граница. Дано се оправи човека, медийните изявления в случая наистина не помагат.При евреите когато има тежък случай вместо да раздухват неяснотии се молят . Като се оправи човека дай Боже приказките са на свобода
77
9
 
12
 
! Отговори
от Малък театър зад преди 13 години
....значи такъв бил проблема....Наум шопов....Лиза Шопова....И за това ли е тази злоба към Елица , дъщеря на не по-малко известен баща,също в сферата на изкуството и театъра, за съжаление покосен от рак ????Е, убийте я с камъни...щото предишния брак е спрял да съществува...та питайте бившата му жена кой е виновен...ако има виновни...
76
6
 
19
 
! Отговори
з преди 13 години
Ммм,голям го извади ама мек!Ако не обърнат внимание ще пищят че ги забравят,когато се интересуват стига.Що не.......!Пръдла,като хвърча самолета на наш гръб не викаше стига-и тази я облъчиха камерите