Дребните риби вече го отнесоха на Ропотамо

Събориха рибарските бунгала в устието на реката
Обновена: 1 ное 2010 18:58 | 1 ное 2010 18:58, Екип на Dnes.bg
198

 

Няколко десетки незаконни рибарски бунгала в устието на река Ропотамо бяха съборени. Постройките са тук от десетилетия. Река Ропотамо е резерват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
0
 
! Отговори
JAMES преди 13 години
лично съм спал в една от "къщичките" там и отговорно мога да заявя ,че всички пазеха чистота,за какво мислите ,че ги бутнаха-за да може да дойде някой гъзар и да си построй новото хотелче там,и от това което се чува ще е от пловдивско
182
0
 
0
 
! Отговори
има ли значение преди 13 години
Изключително неадекватни коментари, на хора, вероятно никога не припарвали на коментираното място, не познаващи рибари, или закони.Да не ви се случва да познавате някой от тези 20 бедни рибари, и да знаете каква драма за тези стари и измъчени хора е, да загубят и малкото си надежда.Цяла година да кърпи мрежи, да стяга лодка и такъми за да иде есента за 40 дена и да изкара някой лев.Наистина за кокошка няма прошка.И аз като Вайк чакам да видя първия съборен незаконен хотел
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Незаконни са и нямат работа в резервата дори само с присъствието си на това място са нарушители. Крайно време беше!
180
0
 
1
 
! Отговори
! преди 13 години
Нека бъдат бутнати всички незаконни строежи! И на бедни и на богати ,да важи закона за всеки! Много плюем беззаконието и корупцията ,ама всеки гледа да бутне пари или на мине между капките... Бием се в гърдите колко голяма работа сме, а се крием като мишки като трябва да отговаряме за действията си!
179
2
 
8
 
! Отговори
вайк преди 13 години
Рибарите ли са най-големия проблем бе ***? На тях посегнаха защото са най-беззащитни. Я да идат на Слънчев бряг и да съборят някой незаконен хотел с 300 стаи,построен върху пясъка? Ще отидат ама друг път.
178
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, ***, в коя нормална държава можеш да си сковеш бунгалце в резерват, щото ти било удобно?! Що политизираш действия, които са абсолютно правилни? Щото си *** и ти е гот да бъдем *** държава-ами тогава нека и *** да крадат, щото и те се жалват, че го правят заради нямане. Богати, бедни - законите са за всички. Ама такива като теб популисти се опитват да насаждат хаос, уж загрижени за бедните хора. Резерватът е за опазване природата, не за удобство на рибарите!!!
177
2
 
6
 
! Отговори
Симо преди 13 години
От интервюто: "Чувствам се като престъпник в собствената си страна". Ами като е престъпник е нормално да се чувства като престъпник. Мислят си, че всичко им е позволено и могат да си коват две дъски където им падне. Прости селяни. Все някой друг им е виновен.
176
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
българска работа . Вземаха решения да събарят!!! Защо бе господа управници.Това което е грозно, и например аз нямам пари да го поддържам в хубав вид, събаряте го Хората са си направили чудесни места за живеене, това което държавата не може, и тъкмо защото не може трябва да го съборите ли? Направете им глоба, актове, вземете им парите, нещо да влезе в хазната.Узаконявайте ги но не ги събаряйте защото нямате сили да възстановите после щетите като ви осъдят в Страсбург.Всичко пак ще е на наш гръб
175
4
 
6
 
! Отговори
гост преди 13 години
браводруг начин няма
174
6
 
5
 
! Отговори
курти преди 13 години
само събарянето ще реши всичкото
173
3
 
8
 
! Отговори
АнТиквар преди 13 години
Дано да е само началото и всички незаконни строежи да бъдат премахнати . Не е толкова просто както я мислите . Ония богатите имат една камара разрешителни , които им дават основание да обжалват актовете за събаряне . Докато тия "рибари" нямат абсолютно никакво основание да обжалват , т.е. да забавят процедурата .Затова всеки случай си е отделен казус и ще трае различно време .
172
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Нормално е хора така да действат. Крайно време беше. Не може в резерват да си правиш каквото си искаш. След като са незаконни и са в резерват най-вече да ги бутат. Те започнаха и богатите да оправят.
171
7
 
2
 
! Отговори
Smeshnici преди 13 години
NE REVETE ZA PREHRANA NE REVETE ZA NISHTO GLUPACIII VIE SI IZBRAHTE GERB SEGA SI IM SURBAITE POPARATA SMESHNICI !
170
6
 
4
 
! Отговори
Дрът комсомолець преди 13 години
Рибарството е част от пиратството поради което всички бандити с лодки и мрежи са престъпници,особенно пък в резерват където е забранено дори и за палатки,а те струпали дървени хижички които отдават под наем за по 100 лева на вечер.
169
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 13 години
Някой си дошъл на брега - рибар бил.И почва да прави бараки, да събира вехториии и т.н. И така 300 човека.Равносметка - 300 бардака и повече от *** в защитена еко зона-резерват с паневропейско значение.И после властта била виновна. Гьонсутати и наглеци!!!
168
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бах мааму,за една барака колко народ! ако събарят хотел,китайци ли ще внасяме?
167
2
 
20
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Колкото и да мразя чалга, в главата ми се е набил един куплета от някаква песен, напълно описваща ситуацията в БГ :" За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!"
166
2
 
33
 
! Отговори
Хм преди 13 години
мдааа - бедните да го духат... богатите мазно се хилят от палатите си на плажа... ми ще се хилят - тях няма да смее никой да ги пипне - гарван гарвану око не вади...
165
5
 
33
 
! Отговори
егати преди 13 години
това ли трябваше да гледам за финал - едни смеещи се *** да обърнат бараката дето няколко рибари са я изградили със собствен труд - разбрах едно - служитер на РИОСВ води 50 полицаи да охраняват 25 *** докато събарят бараката на 20 рибари - е ква новина е това. Какво правим .....
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
i az moga da skova baraka pred luvyra i da kaja che sym lovez i idvam da si izsusha drehite samo da ne me butat....uchidvashta e osihikata che ako pravish neshto nezakonno 100 godini to stava zakonno....:::)))