Матей Казийски е Мъж на годината 2010

Пак спортист грабна приза на Дарик, Цветан Цветанов отново втори
Обновена: 2 дек 2010 21:49 | 2 дек 2010 21:45,
34
Матей Казийски е Мъж на годината 2010
Снимка: БГНЕС

Матей Казийски е Мъж на годината 2010. Той е едва вторият волейболист в 20-годишната история на класацията, който я оглавява. Спортистът беше номиниран за отличието на Дарик заедно с вицепремиера Цветан Цветанов и министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

В онлайн гласуването, продължило 25 дни, се включиха 16 636 души. 10 492 от тях предпочетоха Казийски за победител.

Министърът на вътрешните работи Цветанов за втора поредна година остана втори в крайното класиране (с 3387 гласа), изпреварен отново от спортист. През 2009 г. той беше победен от футболиста Димитър Бербатов. Третото място е за министър Плевнелиев (2757 гласа), за когото участието в състезанието беше дебют.

Церемонията по награждаването на Мъж на годината беше в Младежкия театър "Николай Бинев". По време на нея беше обявено и името на дамата, която получава престижното отличие "Мис ТВ чар". Този път то е за едно от емблематичните лица на Българската национална телевизия – Мартина Вачкова.

Дарик раздаде и три допълнителни награди. Режисьорът Димитър Митовски получи отличието "Постижение на годината". То е заради невероятния успех на дебютния му игрален филм "Мисия Лондон" – най-гледаната и най-касовата лента в новата история на българското кино.

Шефът на пожарната в Свиленград Валентин Ангелов взе приза "Обикновен герой". Той ръководеше българския отряд, изпратен през лятото в Подмосковието, за да се бори с невижданите там пожари.

Наградата "Легенда" е за актьора Наум Шопов, но не просто по случай неговата 80-ата годишнина и заради постиженията му в българските театър и кино, а и заради цялостния му принос в живота на всички ни. Отличието е в знак на дълбоко уважение към един човек, който през годините е съумял да се опази от безсмислени публични изяви и интервюта, макар че целият му живот е преминал под светлините на прожекторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 33.Не говори от името на цяла България.За теб може Росен Плевнелиев да е мъж на годинато но за мен не .Единственото което му правя евала ще прие достойно загубата и поздрави победителя.Феновете му да постъпят като него .И да не хвърлят нападки срещу новия мъж на годината .Съвсем заслужено си спечели призи.И наистина най силното оръжие на Матей е неговата усмивка.
30
2
 
1
 
! Отговори
иван преди 13 години
За цяла България мъжът на годината е министър Плевналиев. Казийски да ме извени, но журналистите са продажни *** парчета и се подиграха със него.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Честито на Матей напълно заслужено стана Мъж на годината 2010.Съвет от мен да върви само напред и нагоре и да не обръща никакво внимание на злонамерени коментари.
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поредния спортист
27
4
 
5
 
! Отговори
pipi преди 13 години
Браво,добър избор!Добре,че не избраха някой от ония двамата пинокиовци/да ме извини Пинокио/.
26
4
 
5
 
! Отговори
69 преди 13 години
Много готин мъж!
25
10
 
3
 
! Отговори
Фифи Димитровата преди 13 години
Ехх,какви здрави афроамерикански мъже съм борил *** в САЩ.....и надарени...надарени...
24
5
 
2
 
! Отговори
Сергей Янев преди 13 години
Ех, какво разбирате вие от мъже...
23
13
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Казийски е много готин, но е още момченце - не е мъж - мъжът тука е Цецо - който пребори организираната и неорганизираната престъпност... - а те му завидяха на селската къща и апартамента......Много бързо забравихте Масларката, която присвои само от една сделка 110луксозни апартамента...
22
9
 
17
 
! Отговори
жгт преди 13 години
Естестевенно че ще изберат Казийски,те другите двама не са мъже.
21
3
 
4
 
! Отговори
fenka преди 13 години
yeahhhhhh mnogo se radvam che Matey specheli!!!!!! a onezi koito gi e yad po-dobre da si mulchat i da ne rusiat gluposti po negov adres!!!!
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне Янев е по-хубав от тоя!
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е честно! Кога и Сергей Станишев ще стане мъж на годината? Ами Яне кога?
18
4
 
19
 
! Отговори
браво на Матей!!! преди 13 години
ИСТИНСКИ ДОСТОЕН бЪЛГАРИН!!!АЗ КЛАСИРАМ НАРАВНО С НЕГО БЕРБАТОВ !!!
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички вкъщи се радваме за Матей и го поздравяваме. Аз, жена ми и двете ми дъщери гласувахме за него. Само не разбрах защо и как в класацията е попаднал Цветанов. Или това е може би някаква провокация от страна на организаторите.Наистина не разбирам. Такава наглост ...
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво, много се радвам. Аз и висчикте ми приятели гласувахме за Матей. Той е истниският победител, той е истинският МЪЖ на годината. А не онова крадливо недоразумение, приличащо на воден плъх.
15
7
 
8
 
! Отговори
xXx преди 13 години
Изобщо някой обръща ли внимание на тези изкуствени класации провеждани от смешният дарик? Като тази за най-добрият град за живеене в България.
14
7
 
32
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Искам да знам защо престъпникът Цветанов, под чиято власт в МВР *** грабят, мародерстват и убиват хора пред очите на ушевите ***, влиза в такива класации, вместо да влезе в затворът?Разберете - ако бяхме нормална държава, уродливият орангутан Цецо Апартамента щеше досега да е свален от постът си, съден, осъден и затворен !!! 60 000 ушеви в малка България, едновременно с това огромна и безнаказана *** престъпност, а МВР-еецът - за малко Мъж на годината ?!? Че за какво, бе ?!?
13
5
 
30
 
! Отговори
оле боже преди 13 години
ЦЕЦО е агенция за недвижими имоти, Боже , каква наглост, да се класира на 2 място, боже , какъв народ ,
12
3
 
21
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Хубаво че остана някой и друг ...спортист да се....напъва и да се прави на...мъж;останалите категории,включая и ...полициците,ходят само по промоции и чакат да ударят....кьоравото.П.С. В тази номинация,трябваше да се....състезават Дърева и Дончева и сигурно щяха да изместят някой от призовата....тройка.