Американски изцепки за Хелоуин

Едни в дрехи на чилийски миньори, други – като спасителна капсула
Обновена: 1 ное 2010 12:44 | 1 ное 2010 12:36, Красимир Ангелов
56

Мъж и жена в екзотични костюми по време на парти за Хелоуин в Холивуд, Калифорния. Снимка: БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещастни ***, не ви е проблема чуждия празник, проблема ви е че друг празнува, а вие неможете. Да те подкарат с чалгата, да се нажулиш с ракия и да псуваш всички и всичко не е точно празнуване и си го знаете, усещате го. Това ви мъчи. Седнали да ми обясняват кой празник бил наш кой не и че Хелоуин по-интерсен затова привличал младите. Ами направете и нашите интересни за да ги привлечете. Нещастници дето се дразнят от всяка форма на добро настроение у другите...
49
0
 
1
 
! Отговори
qwe преди 13 години
На снимка 7 *** пък са се маскирали като бели. Дискриминация Обама дискриминация.
48
0
 
4
 
! Отговори
Стефка преди 13 години
Е ти уби рибата!По-тъпо изказване някма как да има.Не знам как може въобще да сравняваш тези празници.Единият е български традиционен празник-пряко свързан с традициите ни,а другото американски-католически,който няма нищо общо с нас.Наистина ми се доревава като знам ,че съществуват хора като теб.Ти си трагично *** и най-добре ще е да отидеш да живееш някъде другаде
47
4
 
1
 
! Отговори
Стефка преди 13 години
Тогава ако искаш на празнуваме и Турските и *** празници и те са забавни
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Te самите американци са изцепки!
45
0
 
4
 
! Отговори
рави рави преди 13 години
Не ме интересува какво празнуват наложниците на масурестите...
44
1
 
4
 
! Отговори
Върл фен преди 13 години
Прелагам 01 11 да се чевства като ден на ,,ЧАЛГАТА',', Силикона'' и Ракията и да е неприсъствен по големи ,,Будители'' нема, нема и да има.
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ай стига се халосвахте, те да не би да празнуват Гергьовден, не остана и грам българщина, срамота!
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
40, Филми, музика, култура - твърде много сега идва от САЩ и логично проповядва американски начин на живот и американска "култура". Ако медиите представяха кукерството като забавен, весел и популярен празник логично той щеше да придобива повече известност и сред младите. Само че те го представят като празник на някакви пенсионери в някое село(а аз съм присъствал на такъв празник и има и млади хора, освен това костюмите са много пухкави и сладки)
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе всички вие,които много тачите кукерството якажете колко пъти сте се облякли като такива и сте празнували?!И аз съм ЗА българските празници,но не намирам нищо лошо и в останалите.На който каквото му харесва да празнува.Защото половината българи свързват Коледа с колене на прасе,пържоли и напиване с вино.Иначе мнооого държим на християнските празници:)
40
3
 
10
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
невоъбразимо безмозъчно изказване.."просто НЕСРАВНИМО"такива като вас трябва просто да се закопаят на хиляди метри под земята...
39
4
 
10
 
! Отговори
до ха ха жжж преди 13 години
Този сайт усилено работи срещу българщината, но пък ние само как ви се връзваме... Плаща ви се, работете, нали трябва да си оправдаете паричките. И не подценявайте аудиторията - и тази която пише, и тази която само чете...
38
28
 
5
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
кукерството е такава отживелица и толкова смешно в сравнение с хелоуин че просто несравнимо. Освен това вече не е нужно да гледаш кадилак на снимка, а може да го караш, но щом предпочиташ москвич - избора е твой! Просто няма смисъл да отричаш новото, все едно да твърдиш че предпочиташ 60 годишна жена пред една на 25..!
37
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абсолютно си прав! " кукерството пред Хелоуин е като москвич пред кадилак "
36
3
 
20
 
! Отговори
жжж преди 13 години
Не ми пука за чужди празници! Имаме си свои. И са ми достатъчни. И предпочитам москвич в двора, отколкото кадилак на снимка! Имам си своя самобитност и не си я давам. Не само това - ще я отстоявам със всички средства. Да се мазнят и слагат политиците, това и м е работата, ама и да внимават да не настъпят мачето по опашката!
35
4
 
14
 
! Отговори
x8bo преди 13 години
Повечето деца знаят Halloween, но не знаят примерно денят на будителите защото Halloween е къде къде по-забавен :)
34
22
 
6
 
! Отговори
келт преди 13 години
кукерството пред Хелоуин е като москвич пред кадилак
33
4
 
12
 
! Отговори
аха преди 13 години
Да си богат и щастлив-непростимо за българите.
32
8
 
13
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Ех,угодия няма този български народ!Ако му кажат ,че няма право да празнува Хелоуин/например/ всички ще гракнат защо не може и т.н.Никой никого не е накарал насила да празнува каквото и да било,че да мрънкате половината тук!
31
8
 
22
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Комерсиален празник е това Хелуин празник откраднат от древните келти . И ние имаме подобно нещо -кукерите ама нали Хелуин е американски ние се правим на гъзари "Вижте ни колко сме отворени ,нали.....".