Ще ни прощавате, учим се в движение!

Откровенията на шефката на парламента Цецка Цачева
17 апр 2010 14:17,
131
Ще ни прощавате, учим се в движение!
Снимка: Булфото

"Тук вършим своята работа, понякога не по най-добрия начин, но вие ще ни прощавате. Всички се учим в движение".

Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева пред първите граждани, който решиха да посетят сградата на Народното събрание в днешния ден на отворени врати по случай 131-годишнина от приемането на първата българска Конституция.

Цецка Цачева посрещна лично първите посетители на парламента и им показа парламентарната зала, описвайки къде точно са местата на депутатите, министрите, президента, конституционните съдии.

Тя подари на най-малките цветни книжки за парламента.

Някои от гражданите от своя страна споделиха, че техните избраници не винаги са такива, каквито трябва да бъдат. Те изтъкнаха, че Народното събрание е една институция, която трябва да решава проблемите на хората и не трябва да има караници, обиди в парламентарна зала.

"Хората, които сядат в тези кресла, трябва да знаят, че обикновените граждани очакваме много от тях и много големи промени", коментираха някои от посетителите.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
НЛО-нср преди 14 години
Да ти пратим едно НЛО да преебе СРС- тО да не се учите на гърба на народа като забогатявате 20 години като експериментирате.
107
0
 
2
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Отдавна си го писал и няма да го прочетеш, но все пак да те оплюя. Мислиш си че лекарите не се учат ли ? Мислиш си че лекарите се раждат научени или може би книгите, които са прочели са ги научили ? Всичко става с практика, драги ми смехурко. Всички се учим с практика и лекарите също, учат се върху живи пациенти, прилагайки знанията от книгите. *** като теб дразнят цялото общество.
106
1
 
2
 
! Отговори
Priest преди 14 години
До 112 Значи Борисов има уникалния талант да обезсмисля абсолютно всичко, до което се докопа. След неговото управление: няма да има смисъл да има кмет на София, ще се назначава служебно от Премиера; няма да има смисъл от Премиер, защото Президентът ще пречи, а и без това решенията се вземат извън България; няма да има смисъл сега и от избори (било то предсрочни или редовни). Няма да има смисъл и от държава изобщо. А какво ще има смисъл? Бойко да се появява всяка сутрин по ТВ.
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цецке, какво ли щеше да бъде някой лекар да се учи над теб "в движение"? Докато експериментът ГЕРБ завърши, дали ще има държава?
104
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Който желае да свърши една работа - намира начин да го направи. Който не желае да свърши една работа - намира хиляди причини!
103
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 14 години
Предсрочните избори ще доведът до пореден хаос в държавата и няма да решът нито един от проблемите. И друга партия да спечели изборите - неработещите, безидейните и т.н. чиновници ще запазят "работните" си места на държавни служители. Привилегиите ще се запазят същите, данъците ни ще са същите и т.н. ще се промени само бирника - няма да е ББ, а ще е ВВ /примерно/. Същественото не е да се смени един с друг, а да се направи така че избрания да прави това за което е избран,а не само да се оправдава
102
1
 
8
 
! Отговори
Берия преди 14 години
прав си за неделята:) А тея които ни оправляват няма да се научат докато не им спретнат едни бързи предсрочни!!
101
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не забелязвате ли ,че отрицателните мнения преобладават !Така е защото е НЕДЕЛЯ и поддръжниците на управляващите не са на чиновническите си постове да пишат коментари.
100
1
 
5
 
! Отговори
Кате преди 14 години
Ние гласуваме не за човек ,а за бройка място от съответната партия. Даже да е посочен добър човек ,то той бива сменен бързо ако е неудобен и не слушка. Така ,че не бива да се очаква ,че имат някакви знания за работата ,която вършат . Те са просто пионки :))) Понякога ме забавляват , а понякога дранят , но това са лицата на хората чрез ,които ни обират вече толкова години!
99
0
 
3
 
! Отговори
BOYKO преди 14 години
Ще ни прощавате, учим се в движение!-MI TO I NIE TAKA PRAVIM S CVETANOV.AZ NALI SIM SIT PIK ZA NARODA KOY MU PUKA.
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докога ще ни управляват аматьори няма ли кадърни образовани хора които да вземат нещата в ръце !Все по некомпетентни и прости хора ни управляват
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бързо всички *** в контейнера
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не било с тиквите, ами с кратуните
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като я гледам как се е издокарала с тез усукани гайтани и как глупаво и е увиснала джуката, работата е ясна. Най-много някоя муха да хванеш във въздуха, Цецкеееееее......... Веднъж и Цецка да каже истината и то сигурно пак от глупост го е направила.Това си е живо признание, че за нищо не става.
94
0
 
4
 
! Отговори
d преди 14 години
priqteljo, nqma pravila!!! az li4no sam pisala savsem normalni komentari i sa mi gi trili. a ima hora se psuvat tuka i nito gi cenzurirat, nito ni6to! saglasna sam s tebe 4e trqbva da gi napi6at i ne samo ti si im go kazval, no qvno taka im iznasq.
93
1
 
9
 
! Отговори
Следващ въпрос? преди 14 години
Тия така са захапали кокала че се сменят пожизнено,вижте само каква лелка е.Държавата има нужда от млади мотивирани хора които да обичат държавата и да имат желание да се оправя държавата, а не от подобни застаряващи физиономий....Честно казано като гледам снимката на тази и нейните колеги не виждам да и пука особенно....По скоро на нафталин отиват нещата, мнооого консервативност ,2010 година станахме....
92
0
 
9
 
! Отговори
Не е Цецка преди 14 години
Мама казва, че и Цецкабила някога мъничка -че и тя не е можалада се облече самичка..............Цецке, мила! Цецке сладка!
91
1
 
10
 
! Отговори
румен от село преди 14 години
цецке ***,както си се облякла една мотика номер 8 със буков сап и на бахчата да садиш,да поливаш ,плевиш плевели, нищо че са ти роднини,имаме въйпиюща нужда от ученици в движение да се учат как расте пипера и ратуна,щото после кво ще правиш след юни,юли няма да си там,пък така ще си научила на полето как вървят нещата във движение ,вадите ще знаеш колко вода искат,ЩЕ СЕ НАУЧИШ БЪРЗИЧКО ,МОЖЕ И ЗВЕНОВОДКА ДА СТАНЕШ ИМАШ ТАКАВА ФАЦА душа
90
0
 
19
 
! Отговори
аз не забравям! преди 14 години
вече няма кой да те чака да се учиш на гърба на народа!!!сега тези които изтървахте ще Ви разкажат играта!*** милиционеро-комунистическа-***!нали платихте и да ги изучите?!много се кефя на US ,че не *** нашата ДС *** и дават поне малка възможност на някой да оцелее!още помня колко хлапета прецакаха да учат във франция завършили с пълен отличен езикови гимназии еничерите от ДС и как ревяха пред френското консулство!който не иска мира ,ще има секира беше казал виден пълководец!
89
1
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 14 години
да се върне ... те си знаят............ как да стрижат овцете