Стоян Мавродиев – шеф на Комисията за финансов надзор

119 депутати го подкрепиха, а 24-ма бяха "против"
16 юни 2010 10:47,
16
Стоян Мавродиев – шеф на Комисията за финансов надзор
Мавродиев и Дянков. Снимка: БГНЕС

Народното събрание избра депутата от ГЕРБ Стоян Мавродиев за председател на Комисията за финансов надзор (КФН).

Предложението направи съпредседателят на ПГ на управляващите Тодор Димитров.

За Мавродиев гласуваха 119 народни представители, а 24 бяха "против".

Преди гласуването депутатът от ДПС Алиосман Имамов припомни обсъжданите по-рано идеи за ликвидиране на КФН или за сливане на регулатора с банковия надзор.

"Запазването на комисията до известна степен е факт, който трябва да ни удовлетворява. Все пак това е по-малкото зло. Абсурдно е КФН да се обвинява за глобални финансови проблеми, тъй като тя има чисто регулаторни функции", подчерта депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
До 15. Слушай скъпи анонимко.Той не трябва да се поддмазва на никой. Той просто трябва да си върши професионално работата ,но това е абсурдно ,тъй като Мавродиев е един надут пуяк и освен да позира не е способен на нищо.Това ,че лиже г.. на Б. Б. е видно. Що се отнася до гейовете - не се стеснявай да си признаеш.То по хората ходи.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
че на кой да се подмазва,на червените гейове ли
13
1
 
1
 
! Отговори
Недоучен преди 13 години
И какво образование има този натегач?
12
2
 
7
 
! Отговори
Боклуци преди 13 години
Тия двамата са си лика прилика, вземи единия та удари другия.Мавродиев подмазвач и кариерист, винаги услужлив на Учитела и Вожда.
11
3
 
14
 
! Отговори
уфф преди 13 години
Боже опазини от ГЕРБ от враговете си сами ще се опазим.
10
1
 
4
 
! Отговори
Инвеститор преди 13 години
Именно затова не съм в парламата и не искам да съм там, Васко
9
2
 
13
 
! Отговори
мляс преди 13 години
Тия *** въобще не ме интересуват. Утре никой няма да се сеща за тях и да ги помни. НО, ние трябва да помним, че всеки издигнат от нас , първо е злоупотребил с доверието ни , използвайки емоциите ни и второ,направил го е съвсем осъзнато с една едничка цел - лично облагодетелстване. А, този Мавродиев, просто използва вълната, некомпетентен, необразован, шушумига.
8
3
 
11
 
! Отговори
dnes преди 13 години
интересно - този човек не е нито икономист, нито финансист. ама карай - една хубава заплата и всички екстри - коли, шофьори, секретарки , командировки трябва да има. ЕЙ ЗАКРИЙТЕ ГИ ТЕЗИ КОМИСИИ. КОГАТО ИМА НЕРЕДНОСТИ ВЪВ ФИНАНСОВАТА ИЛИ БАНКОВАТА СФЕРА - ИМА СЪДИЛИЩА ЗА ТАЗИ РАБОТА. КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ КОМИСИИ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ
7
1
 
14
 
! Отговори
Инвеститор преди 13 години
Явно това е новият морал в политиката, пишеш си закона с който да свалиш предходният "шеф" и се настаняваш на "овакантеното място" Евала!
6
3
 
3
 
! Отговори
Васил Митов преди 13 години
АБЕ #ИНвеститор- ти защо след като си ИНВЕСТИТОР не си в парламента?!
5
5
 
12
 
! Отговори
Инвеститор преди 13 години
Абе думата "депутат" + думата "ГЕРБ" = обикновенно на ***
4
3
 
10
 
! Отговори
Господ преди 13 години
Отказвам се вече да се грижа за България. На вас и аз не мога да помогна. Обмених мнение с Аллах и Буда - и те са на същото мнение. Казаха, че следващите черпения са от тях, защото много съм бил изстрадал с вашата загубена кауза.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично впечатление - леко комплексар с силен наклон към некомпетентност .... А.К.А парвеню !но сам срещал и слушал само около 10на пъти - мпже и да бъркам
2
2
 
6
 
! Отговори
? преди 13 години
Сигурни нови членове на финансовия надзор са още юристът Димана Ранкова и икономистът Бисер Петков, които ще оглавят съответно инвестиционния и осигурителния надзор. И двамата вече са заемали тези постове - Ранкова влезе в комисията през 2003 г., Петков - година по-рано, и двамата при управлението на коалицията НДСВ-ДПС.
1
2
 
8
 
! Отговори
! преди 13 години
Ми провали се и не можа да хване в далавера Станишев, ама се постара и това е наградата! Не ме е впечатлил като икономист! Но дано се справи!