ГЕРБ: За какво се пенят толкова сините? Не разбираме!

Искат да им дадат антикризисни мерки, че да ги приложат
21 юли 2010 15:00,
212
ГЕРБ: За какво се пенят толкова сините? Не разбираме!
Симеон Дянков и Менда Стоянова. Снимка: БГНЕС

"Синята коалиция са свидетели на това, което се случва в страната. На този фон е много странно защо те не виждат положителните сигнали в момента, в който ние вече имаме такива и имаме основания за умерен оптимизъм, те излизат с подобен род декларации".

Така депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира декларацията на Сините "реформи или оставки".

Той се похвали и с днешната статия на "Уолтстрийт Джърнъл", която била на коренно противоположното становище от това на Синята коалиция.

Добрев отново настоя, че има положителни сигнали за икономиката на страната.

"Това показва, че нашите мерки за борба със сивата икономика работят, икономиката изсветлява и ние получаваме повече приходи", каза той.

И шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова го защити, но тя стигна по-далеч и призова Синята коалиция да им предложи конкретни мерки, за да може ГЕРБ да се справи с кризата.

Стоянова допълни, че са готови да чуят конкретните им предложения, но побърза да уточни, че повечето от текстовете на ДСБ и СДС, предложени между първото и второто четене при актуализацията на бюджета, били неприложими.

Още по темата

Тя твърдо заяви, че не приема констатациите на Мартин Димитров и Иван Костов за недостиг на средства за пенсии в края на годината.

"В средата на лятото, след току-що актуализирания бюджет, да се нагнетява подобно напрежение, да се събуждат страховете на хората, което при всички случаи влияе на икономиката, е вредно", добави Стоянова.

"Защо, когато имаме основания за умерен оптимизъм, те излизат с подобен род декларации", попита тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
0
 
3
 
! Отговори
ьяа преди 13 години
Тос работи за МВФ и за америка.Тоз е предател
195
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя съм го виждал как си върви и си се усмихва и си приказва сам.
194
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не виждате ли как е вперил поглед в Бъдещето, изпушил цигарка за марихуана и глада как розови слонове играят казачок.
193
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си Дянков *** си за теб и твоя Герб ще гласуваме ама друг път народееее докога ще спишшш
192
0
 
3
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
Мен не ме интересува какво ще пишат вестниците /може е да е платена статия/.Важното е положителните сигнали да идват отвътре.Но от вътре нищо няма- няма нито положителни нито отрицателни .Народа го е *** да си каже истината.Според мен положениетона никого не е добро ,но си траем от страх.Всеки има семейство -не е за предпочтане да се изказваш негативно особено, като знаеш кой управлява.И малко заприличва на режим.82068
191
1
 
3
 
! Отговори
Един от народа преди 13 години
Широко им е около врата и за това се усмихват когато се надпренварват да дадат изявление кой колко повече хора предлага да съкрати от работа и да ги остави на улицата.Кажете ми какво ще правят тези хора когато изведнъж останат без работа със заеми и др.задължения,благодарение на "демократите".
190
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каква двойка, Мента Стоянова и Психо Пицов!
189
0
 
11
 
! Отговори
Чарли Чаплин преди 13 години
Тая Шменда Стоянова ми прилича малко на моника Люински с тази муцунка, какво ли са правили с Хер флик преди пресконфепенцията? А иначе те от ГЕРБ никога нищо не са разбирали, това не е сефте, че пак не разбират.
188
2
 
12
 
! Отговори
Svilen75 преди 13 години
Че как ще разбират като им е толкова акъла??? Нямат капацитет герберчетата, това е положението. Малко ли предложения дадоха от Синята коалиция? На всичкото отгоре започнаха като БСП навремето - защо ни критикувате, бееее, гледайте положителното (макар, че къде да го видим). Жалки са. Още по-жалки ще бъдат като ги изгоним преди да е свършил мандата им на тези некомпететници. Само, че колкото по-рано, толкова по-добре за целия народ
187
1
 
5
 
! Отговори
помощ преди 13 години
Помощ! Масларова е отслабнала и се е появила пак под прикритие :))))
186
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Те са си все така тези - нищо не знаят и нищо не разбират! Така няма да разберат и когато народа им бие шута...
185
0
 
1
 
! Отговори
али преди 13 години
за каквото и народа и това ли не разбра ?????
184
0
 
9
 
! Отговори
Наско до Анонимен преди 13 години
Не пиши, като не знаеш нищо!В България, освен да критикуваме и обиждаме знаещите и можещите...друго можем ли?И с това че при Жан Виденов се е крало, пак не си наясно!Него го свалиха НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ БСП, защото, не поиска да предостави, газовите ни магистрали на Руснаците/за покупка/ и въведе ограничителна такса за Износ на житото, свалиха го, защото не беше с ОЛИГАРСИТЕ, които предизвикаха всичко до неговото идване, както фалити на банки, и маржа на долара!ЧЕТИ, а не пиши Анонимно!
183
1
 
7
 
! Отговори
Наско преди 13 години
Делянчоооо, ами имат право сините, защото играете кючек, а не управлявате правилно кораба в буря!Защо не можете да разберете, че с "Чужди" пари се работи най-добре, дисциплинирано, и има ефект, когато са вложени ЦЕЛЕВО!1млрд.евро инвестирани сега в Инфраструктурата дали ти е ясно какъв Мултиплициращ ефект ще има в/у малкия , средния и голям бизнес??Знаеш ли колко нови работни места и заплати ще има, а да знаеш, тези пари, ще отидат в друга сфера , хранително-вкусова промишленост?*** СТЕ !!!
182
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че други са крали, не оправдава Костов. Може би само по времето на Жан Виденов се крадеше повече и по нагло. Гаргамелчето нещастно, ще ми се прави на спасител на България!
181
1
 
3
 
! Отговори
Nasko do Elizabet преди 13 години
Да пишеш папагалски, не оправдава тъпотията Ти!Ако имаш малко знания, прочети;- Разграбването на България започба по времето на БЕРОВ/БСП+ДПС/, с мутри на входа и изхода на всяко предприятие, иззеха намиращите се в тях суровини, заложиха ги пред банки и източиха и тези пари, после направиха долара 3000лв, за да си върнат кредитите, фалираха банките към които бха и определени предприятия, а БТК, приватизира не Костов, БГА - БАЛКАН, Предприятието с най голям дълг/източени/пари 250млн.долара
180
1
 
3
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Костов и тоя до него умрел кон Мартин Димитров,вместо в един глас да лаят празни глупости,е време да ходят в забрава.Костов да не критикува,ами да върне откраднатото от "Скорпио"и неговите министри от приватизацията на БТК,БГА Балкан и още,и още.
179
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Знаем колко е компетентен Костов. Доказа го с РМД-та. Едно от най мащабните разграбвания на БГ. Да не оворим за продажбата на Нефтохима за жълти стинки.
178
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това изказване много ми прилича на:" Здравейте циркаджии"
177
0
 
3
 
! Отговори
Diankov=Lenin преди 13 години
poglednet i hubavo se vgledaite v pyrvat snimka ot blogara:Снимки от последните мигове от живота на Ленин (по-добре си намерете еротика в нета и не се стресирайте)prisviite o4i, posle gi otpusnete i povtorete.ot liceto na Lenin zapo4va da gleda ministyr Simon Diankov-uzas!