НДСВ: Управляват ни на думи, а харчат на дела

Жълтите разкритикува управлението на Борисов
27 юли 2010 13:05,
100
НДСВ: Управляват ни на думи, а харчат на дела
Снимка: БГНЕС

Управлението на Бойко Борисов е на принципа на пробите и грешките. Наблюдава се блокиране на икономиката и липса на реформи.

Това е оценката на НДСВ за едногодишното управление на ГЕРБ, изразена от председателя на партията Христина Христова. 

"Една година ни управляват на думи, а харчат на дела“, коментира още тя.

"Правителството не беше засегнато от икономическата криза, бяха засегнати хората и бизнеса”, отбеляза още лидерът на НДСВ.

Според нея само България от всички страни-членки на ЕС не е имала своята истинска антикризисна програма.

Още по темата

Христова подчерта, че е много учудена и изненадана от краткия дебат, който се е състоял около последния доклад на ЕК за правосъдие и вътрешен ред и по-специално от факта, че правителството не е направило никакъв самокритичен преглед и прочит на документа.

НДСВ определи като истерични свръхположителните реакции на управляващите относно оценките от Брюксел.

„Излизането на доклада на ЕК съвпадна с изследване на "Барометър инфо”, според което само 4 % от българите смятат, че акциите на МВР са ефективни, каза още Христова.

НДСВ са разтревожени и от намеренията на кабинета да създаде специализирани съдилища и от „невиждания лобизъм”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: НДСВ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Верно е!
91
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Управлението на Бойко Борисов е на принципа на пробите и грешките - A az da popitam NDSV, va6te skapani prinzipi, pri koito naroda vi be6e opitno zai4e kakvi bqha ?!?!?! Tezi hora nqmat granizi, takava bezbojna naglost nqma nikoq druga partiq v cqla Evropa !!! BAZHABERNICI, 4e i NESKUPOSANI
90
1
 
2
 
! Отговори
ДЯДО преди 13 години
АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, СКРИЙТЕ СЕ.РАЗПРОДАДОХТЕ СТРАНАТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.МАРШ В ЪГЪЛА!
89
1
 
1
 
! Отговори
Бачо преди 13 години
Тая на снимката е една от многото ***, които спомогнаха за ограбването на родината ни и превръщането и в гъмжаща от всякаква престъпност държава. Определено мисля , че мястото и е другаде и дано доживея да го видя.
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРАВА Е !!!
87
0
 
1
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Твоето мнение е почти толкова интелигентно като на президента на Иран. Няма начин да едруго - какъвто лидерът, такива и симпатизантите. НДСВ са вече история, но констатацията е вярна.
86
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хиени,БСП, НДСВ, Костов и сие боклуциНищо не направиха като имаха възможност, ама сега плюят ли плюят.Жалки ***
85
1
 
5
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Тия как не ги е срам да се явяват публично,като нищо не направиха за хората. Изпълниха си обещанието, само дето цара не говореше добре български и вместо ще се оправя за 800 дни каза че ще оправи държават. И найстина за 800 дни се оправи- взе имоти дето не му принадлежът, изсече горите и спечели милиони, Велчев си построи хотелите , Ники Василев и той си направи милионите и т.н и т.н
84
0
 
0
 
! Отговори
ор преди 13 години
..."Това е оценката на НДСВ за едногодишното управление на ГЕРБ, изразена от председателя на партията Христина Христова."... Оценката, не може да е родена в главата на Христова, някои други хора са й казали. Тя само я е изразила.
83
0
 
0
 
! Отговори
джиджи преди 13 години
до 76 номер А ти къде беше ..за гъби ли в гората, или гласува за "любимото" ндсв...
82
0
 
0
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Критика от Хърбел, за Щърбел.
81
2
 
1
 
! Отговори
джиджи преди 13 години
И какво не му харесваш на "мутрата пожарникар " пепи..че му стиска , а не като лигавия мадритски козел дето само ни успиваше , "трябва да се държим като европейци , да бъдем търпеливи , да не се гневим много " докато си оправяше имотите и горите....айде моля те... ще минат години и ще видим "мутрата пожарникар " за какво става .Вие искате за една година от мързеливи пръдльовци да станем богати дизове..Е този филм го гледахме вече , сега е друг епизода.
80
2
 
3
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Работата на НДСВ, БСП и ДПС сега е "крадеца вика, дръжте крадеца"
79
1
 
0
 
! Отговори
Антон преди 13 години
приеха, а ? Като си е изпипал кражбите със закони, ще го гонят за каквото могат. За мен е по-добре да е в пандиза 2 години за небрежност и загуба на документи, които са държавна тайна, отколкото да си седи навънка и да ми се хили мазно от телевизора. И ГЕРБ ли дадоха земите и имотите на царя ? Или той си ги даде сам, докато беше премиер ? Сега държавата си ги иска с основание престъпия начин, по който са му били върнати от неговата администрация! Осъзнай се бе момче.
78
0
 
4
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Твърдението ти, че не ти пука дали се наливат пари в Белене, е смешно - без да искам да те обидя. Парите, които се наливат там са от твоите сметки и данъци, които плащаш. И колко повече се налива толкова по-нереално високи стават сметките за ток. Пак ти казвам - няма държава в света, където сметките за каквото и да е да намаляват. А за лобизма просто не ми говори, защото сега всички ги гледат под лупа и всички става обществено достояние. А предишните колко лобистки, че направо престъпни закона
77
0
 
3
 
! Отговори
До Хосе преди 13 години
Ей Хосе-босе, не се крии зад такива глупави псевдоними, че всички ти надушихме продажната ти душица. И ти като оня вчера с аксиомите се мъчиш от девет кладенеца да донесеш вода, да напълниш прогнилата комунистическа мелница. Абе не разбрахте ли, че колкото и да плюете по ББ , роса го роси. Това един Велик Българин, на който не можете да му стъпите и на малкия пръст, а сте взели да се ежите и да се плюнчите. Напразно си хабите телесните течности.
76
0
 
2
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Още в първото изречение си противоречиш. Проектите които 20 години са в застрой сега се движели със същата скорост. Тези 2 лота от Тракия СЕ СТРОЯТ в момента, приютелю. На 2 Август се открива и третия. Ако подкараш колата си натам ще го видиш с очите си. ЕРП-тата: няма как да се намали цената след като вече е одобрена от регулатора - ще ни осъдят като седи та гледай. Освен това ако се намали ще намалеят парите за инвестиции, които вече уж ще се следи дали се правят, досега колко са инвестициите
75
0
 
3
 
! Отговори
gerbadjii преди 13 години
aloo gerbadjiite,ne se radvaite za6toto i vie kato ndsv kakto izvednaj doidohte s obe6tania ot lidera vi taka na sledva6tite izbori daje nqma da presko4ite granicata za vlizane v parlamenta
74
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
А Вие защо го избрахте?
73
1
 
6
 
! Отговори
Хосе преди 13 години
Няма да се впускам в квалификации, защото аз за разлика от гербавите, обичам конкретните неща! Затова ти казвам какво е моето мнение по въпросите, които си поставил! Проектите, които си чакал 20 години се движат със същата скорост и в момента. Само алармата е по голяма! Да напомня, че все още няма построен и открит нито 1 (един) километър нова магистрала! Само дето шумът е до Господ, сякаш сме открили трасе от София до Владивосток! ЕРП-тата според мен не са спрели да ме дерат, щото сметката за тока ми не е станала по малка, даже напротив... Пък и оня брадатия кухар, шефа на ДКВР каза, че нямало как да намалят цената... Иначе, на мен конкретно ми е през .... дали някой си се напъва да остане на пазара... Важното за мен е, че аз се напъвам, като ми дойде сметката за тока! По същата логика, абсолютно не ми дреме дали се наливат пари в Белене или не, след като лично за мен ефекта е нула! Може би, ако се наливаха, щяха да се отворят няколко хилади работни места, ама и тва е ...майната му! Аз нали си имам работа! Колкото до обвиненията, смятам че е изключително смешно и жалко, да лаеш под път и над път колко поразии свършили предишните, как всичко окрали и навсякъде разсипия било, пък да обвиняваш главния виновник, т.е. бившия министър председател за някакви си изгубени хвърчащи листчета! Повече от явно е, че това е изсмукано от пръстите обвинение, тъй като нямаш нищо друго срещу него! Лобизмът е повече от ясен! Спомням си, първия законопроект в новото НС беше за нотариусите, внесен от нотариус... какво повече да говорим! Колкото до царя, никога не съм подкрепял мераците му да заграби всичко! Смятам, че това е отвратително! Но пък от друга страна, не е луд който яде зелника, ами който му го дава! В момента даже изпаднахме даже в още по идиотска ситуация! Държавата му даде някакви имоти, после същата тази държава си ги иска обратно....е кажете ми, това може ли да се случи в една истинска, нормална, правова държава?! Не че той е стока, ама и нашата държава се прояви като баси ***....