Русофили и царисти в бъдещия проект на Първанов?

"България за всички" ще е гръбнакът на партията му
27 сеп 2010 09:01,
287
Русофили и царисти в бъдещия проект на Първанов?
Снимка: БГНЕС

Президентският политически проект постепенно започва да оформя своя профил и да набира скорост.

Русофили, царисти, отцепници от ВМРО и икономически дисиденти са привлечени към каузата, съобщава вестник "Сега".

През последните седмици Първанов сондирал мнения за т.нар. професорска партия "България за всички", която харесал като интелектуален гръбнак на своя проект.

Още по темата

Отделно водел и разговори за подкрепа и с представители на НДСВ.

Съвсем скоро се очаквало да стартира и нов пропрезидентски сайт - "Аргументи".

Според източници на изданието "България за всички" с лидер Димитър Томов - писател и дългогодишен директор на университетското издателство "Св. Климент Охридски", обединявала русофилските академични среди.

Формацията бе учредена на 8 юли т.г. и в нея преобладават преподаватели от Софийския университет. Тя вече заяви амбиции за участие в изборите наесен и в момента активно изгражда структури по места.

Изборният й щаб се оглавява от проф. Людмил Георгиев, доскорошен член на националното ръководство на ДПС, който внезапно се разграничи от политиката на Ахмед Доган преди месеци.

Идейно "България за всички" се позиционира в центъра и си поставя за цел да обедини българите около общи национални идеали.

В този широк програмен спектър напълно се вписват и отцепниците от ВМРО, оглавявани от пловдивския кмет Славчо Атанасов, които също се очаква да бъдат приютени в президентския проект.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 13 години
какъвто Перник, такъв и гоце
250
2
 
6
 
! Отговори
ь преди 13 години
Партията на АГЕНТ ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ ще е партия на агентите от ДС(КГБ)!!!!
249
2
 
4
 
! Отговори
КАТ преди 13 години
(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.
248
3
 
4
 
! Отговори
бг преди 13 години
трябва да започнем с референдум за ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ, и всичко ще си дойде на мястото от самосебеси. По натам ще уточним требе ли ни специален режим на движение на президента, ама преди това требе ли ни изобщо президент...
247
1
 
5
 
! Отговори
Интересно преди 13 години
Значи бъдещите политици на България ще са от типа Максим Димов, Милен Чакъров, Андрей Георгиевич и т.н. Ей на това му се вика новина. България умря, да живее Абсурдистан. Който се интересува от конкретика ще я намери - печата изобилства от такава информация, жалко че паметта ни толкова къса.
246
2
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 13 години
Това е логично, руската пета колона получила милиони за да дестабилизира и подкопава България, къде политически, къде със заробващи енергийни проекти, къде с престъпност, сега ще иска да осребри чисто политически похарчените за мекерета като Гоце пари. Трябва да ги връщат, като наистина направят от БГ "троянски кон в ЕС", по израза на руски дипломат. Ако тия успеят забравете за Европа, за цивилизацията и свободно бъдеще. Гответе се за съдбата на Беларус, Украйна и централна Азия. Без ЕС.
245
0
 
4
 
! Отговори
заинтерисован преди 13 години
МОЛЯ, ДА СЕ ПУБЛИКУВА СПИСЪКА НА ТЕЗИ ВСИЧКИ.ДА ЗНАЕМ ВСЕ ПАК ЗА КОГО ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ.
244
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
гоце и другите *** дано господ ви накаже.нищо хубаво да не видите.а вие българи си опичайте акъла и друг път не гласувайте за бсп и герб и дпс и ндсв които всички са долни престъпници имащи наглостта да се кръстят българи
243
2
 
14
 
! Отговори
Azz преди 13 години
"Комунисти, комсомолци, пионери във един и същи строй!!!"
242
5
 
10
 
! Отговори
bb преди 13 години
Гоце подготвя оставането си в политиката чрез новия си проект, защото колкото и да е елементарен видя, че никой от бившите първи, втори и т.н. политици не са раследвани след като паднат от власт, ако имат депутатски имунитет. Единствен Желю излезе от политиката, но той нямаше какво да крие, като имуществени облаги от престоя си на президентския пост по простата причина, че беше воден за ръчичка от ДС във всяко свое действие.Не се притеснявай Гоце, твоите господари ще ти намерят уютно местенце.
241
7
 
16
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 13 години
BIG AL..:))))))))))Русия очаква от нас ;Да танцуваме само казачок и в петък - само руска телевизия'Да поканим йосиф кобзон-за ежемесечни концерти и може ,и за министър;Партията на Гоце -най- после да спечели с 99% и шлемовете да станат 10-ина;Руски нефт по плажовете ;Бургас- Александруполис;Да си признаем ,че са ни ДАЛИ азбуката и християнството;Да не бързаме със стандарта на живот, за да може да си ни плашат пак , със зима- без ток и газ ;Да отделим още стотици квадратни километра- за нефто и газо проводи, защото кгб е закъсало на долари и евро;Да се активира петата колона на руските агенти - все пак има традиций в това отношение ;Да напуснем , най-после НАТО и ЕС - и да се превърнем в благодентстваща Молдова, Беларус или поне Украйна ;Да си изберем двама души, стабилни 'руски" другари -и да се сменят през 4 години - президент-мин. председател и обратно ..Единият, вече е избран - Гоце..Другият, Бойко...Прочитане на целия коментар да каже- ако е съгласен, КГБ-то ще го обсъди :))Да се подадат и нови молби за кандидати - руски , кгб- агенти - плащаме в долари ;Да се увеличи и вноса на ЛАДИ- и да се плащат с долари ;Задължително да се въведе изучаване на руски език -от крепостните ,и от 2-ри клас;Да се подаде молба - за членство - за 16-ая република- от най- "патриотичните" лидери на Балхарий..)И други работи очаква Русия от нас - но те са тайни и предмет на скорошно обсъждане , с ръководителите на Балхарий ......Например; товарищ Лужков го пенсионираме, но може да ръководи още дълги години, една 'нова" республика :))
240
2
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
СТИГА С ТОВА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ БЕ ***!!!БЪЛГАРИЯ Е САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
239
4
 
18
 
! Отговори
Калин преди 13 години
гоце е национален срам, гоце е позор!
238
3
 
10
 
! Отговори
ДС проект преди 13 години
Досега във всяка партия са се прокрадвали по 2-3 свестни и принципни членове за цвят, пропуснати от системата. За първи път обаче чета за партия, която е изцяло съставена от ЧОВЕШКИ ЕКСКРЕМЕНТИ.
237
5
 
10
 
! Отговори
Руските дупедавци... преди 13 години
...винаги са били против интересите на нацията!РУСИЯ И СЛАВЯНСКАТА *** ,ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ--СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИТЕ ТРАКИ!ОПИТИТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ В "ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ" НА РУСИЯ, ДАТИРА ОТ ВРЕМЕТО НА СТ.СТАМБОЛОВ ,КОГАТО РУСОФИЛИТЕ ПРАВЯТ ОПИТ ЗА МЕТЕЖ И ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАСТТА НА РУСИЯ!СЛАВА, НА СТ.СТАМБОЛОВ---УБИЕЦА НА РУСКИ ДУПЕДАВЦИ В БЪЛГАРИЯ!
236
1
 
15
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
По-вероятно е да се разцепи левицата.Едни със Станишев други с Първанов,трети с Т. Дончева.Левицата ще пропадне още повече-тя изгуби напълно доверието на народа .
235
7
 
18
 
! Отговори
какваІизненада преди 13 години
Русофили и царисти... естествено, че най-ретроградната *** ще бъде събрана в "проектите" на Гъце Сиришницкий
234
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Русофилството и българският патриотизъм и национализъм са НЕСЪВМЕСТИМИ!
233
0
 
4
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Виждам, че един г-н е писал от мое име гнусни работи.
232
4
 
9
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
до Славянофилите:Чада божии, панславянската идея е създадена от кабинета на Екатерина Велика с цел да се прокарват руските имперски амбиции и да се оправдава окупацията на Полша от Русия. Параванов вярно служи на московските интереси и в разрез със завета на българските възрожденци слугува на Русия. Така че драги славяно-русофили, не се чудете, просто това са славянофилите-русофилите в бг.