Борисов: Ако е виновен, Дянков ще си понесе отговорността

Не се меся в работата на прокуратурата, каза премиерът
1 окт 2010 15:10,
22
Борисов: Ако е виновен, Дянков ще си понесе отговорността
Снимка: БГНЕС

„Аз не се меся в работата на прокуратурата, така че, ако има проверка, тя ще завърши и ще се произнесат“.

Това каза в кулоарите на парламента министър-председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос за това дали има проверка на прокуратурата срещу финансовия министър Симеон Дянков за разгласяване на държавна тайна.

„Ако е по въпросното питане за изтичане на държавна тайна - ако е нарушил, той ще си понесе своята отговорност, ако прокуратурата се произнесе", коментира още премиерът.

Според Борисов, ако се докаже, че Дянков е извършил нещо нередно, трябва да се видят кои са подстрекателите и дали Дянков е казал истината.

Още по темата


„Надявам се на абсолютно обективната работа на прокуратурата и, както виждате, по никакъв начин не се месим дали е действащ, бивш или какъвто и да е министър или вицепремиер”, отсече премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Вуте преди 13 години
Ората си имат само един проблем:да набават и да земат.И като им пречат ,се сръдат.
20
0
 
3
 
! Отговори
Дянков един от нас преди 13 години
Борисов: Ако е виновен, Дянков ще си понесе отговорността;И ощеСпоред Борисов, ако се докаже, че Дянков е извършил нещо нередно, трябва да се видят кои са подстрекателите и дали Дянков е казал истината.ха сегаааа. скива ли народе, грешникът е по дрешка изпод която се види едно мъъънано та чъъък микрочипче, за което пуберасът Дянков кат оди у мъжката да баня да му търкат гърбът керещи на всеки че било *** под прикритие. Простият матриалъ обаче обяснява из колибите че пищовът на Дянков бил толкова голем шо бил подпухнал от топлата вана.значи ше си игреме на подстрекатели и извършители, а? така ли. Ми да земе Бойко да осъди водата защото е подпухнала пишлето на пичлемето. манесто да му изфакате одма мамцата, а после да го ИНВЕСТИГИРАТ, та да неземе да ни избега каков е пъргав. Ако се окаже че не е виновен и че сам се е подстрекавал, самоподстрекателен онанистичен фалиращ министър, значи е добре, но ако обаче се окаже че Дянков е съгрешил двойно тогава чък ше треа се намери некой от фамилията Кузов, дет са парламентарни партньорки на Герберасите, та некой от таа фамилия да го изшига как си знаат те ***. треа само да се гледа ако на Дянков очичките светна при видът а *** Кузов, значи до кат е бил министър яко е практикувал аналната отплата на Българският народ и за съжаление докат Кузов го клати и двамата неудържимо ще се усукват за да се целуват уста в уста, *** с ***, *** с уста и стана тя една ланяно кафява сексуаална революция и политически брак че после немоеме да ги удържиме. я по-накратко. Дянков да се вкара в затвора. и после той да ни докаже че брат му не е ***, макар че си е резнал масльонката, на чието място с резък удар на тесла, пластичната хирургия е отворила вагинална дупка а над ребрата му се мъдрят деве оки силикон.Според традицията треа да се радваме че Дянков работи най-усилено и целенасочено за сваляне на ГЕРБ от власт.А млади БеСеПари с лузунги в ръцете крещят пред министерският съвет:Долу ръцете от Дянков, Извадете уйя от *** на Дянков,Оствете Дянков да си свърши работата за която Станишев мо каза на лансккият партиен конгрес.По възрастни БСПари скандират: Дянков един от нас!Колко хубава есенна вечер, изпъстрена с политическа евън, избистряне на оперативната обстановка и мнооог ама мнооого очаквания
19
0
 
5
 
! Отговори
kk преди 13 години
Бойко,до кога ще лъжеш?!Няма изобщо заведена "преписка" срещу Дянков!За какво ще понесе вината си?!!!Вината трябва да понесете всички НЕКАДЪРНИЦИ!!!Все едно с конкурс ви избираха!!!!А ти ги подбираше по къошета и по приятелства!Т.Живков е живял в друго време!!!Не ти ли светна до сега!!!
18
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
герб трябва да си ходят
17
0
 
11
 
! Отговори
Баба Генка преди 13 години
Герб трябва да опитат вкуса на народа "Шпек народен"
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тук има ли Гей бъри
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво бе. Боко изхарчи резерва за глупости, срина образованието и здравеопазването, подписа договори за 5-6-7 години напред и дига ръцете - "Толкова мога, подавам оставка". Ми да, то като вече няма откъде да харчиш като луд как ще можеш? О, чакай, още не си изтеглил милиарди заеми от Световната Банка, бившето работно място на Дянков. Като ги изтеглиш и изхарчиш тогава ще подадеш оставка. То след това, който и да дойде на власт... сещайте се.
14
2
 
15
 
! Отговори
1 преди 13 години
В грешка си - годините на грабене вече станаха 21. А Дянков е от грабещите.
13
4
 
19
 
! Отговори
10 преди 13 години
А заснетите палати на Боко у Банкя виде ли ги? Или на теб само палатите на Доган са ти трън в очите, а палатите на Тиквата и Цветелинка са нещо нормално.
12
2
 
15
 
! Отговори
До 10 преди 13 години
Тичай при Дянков, защото е приготвил пликовете с хонорарите за лакеите!
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май си прав, че прокуратурата работи като придатък на изпълнителната власт.Тя даже в тандем с МВР контрира съда ...
10
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ е съвремения апостол на България и всички които са против него са против това в БГ най-после да настъпи справедливост и да се спре с безнаказаното и нагло крадене от държавата. Видяхме снощи по новините заснетите палати в Драгалевци, а 90 % от хората мизерстват. Единствения ни е ББ да успее да изтръгне държавата ни от ръцете на БСП-ДС-МАФИЯТА.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какви следващи избори бълнуваш, Бойко иска да бяга от отговорност, не може да си изкара мандата.
8
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На следващите избори, ББ ще им спука трътките на червените, за голем кеф на Станишев.
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
are be, edin bylgarin koito i tesni4e da udari i futbol4e da ritne i priatelska mutra da arestuva- ama si go biwa -i tuka 4erveno-sinia-kafiavata 4uma na Stanishev - Kostow -Siderov = SKS naprawo go razbiha s glupavi prikazki.kwo kato Boiko ne za wyrsil Sorbomnata ili ne e tooolkoz inteligenten? Kwo?Towa e nasiat premier i kakto kogato laehte srestu Pyrvanow taka i dnes az zastitavam Instituciata Ministyr Predsedatel na Republika Bylgaria- tam ve4e kakyw zadnik ste sedne zavisi ot izborite!
6
1
 
17
 
! Отговори
голямото бутане преди 13 години
Айде, почна се...
5
1
 
19
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Да-да ще му установят вината - на видов ден :)) . Прокуратурата работи само по посока на вятъра който духа , а той в момента не е в тази посока. Колкото други дела водени в НСС срещу хора на Б.Б. ще стигнат до обвинение толкова и това.
4
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков се върза на мръсния комунистически номер на Орешарски и отговори на питане зададено му целенасочено във връзка с фискалния резерв. Вдинствената вина на Дянков, е че не е живял в България, за да им знае долните червени номера на другарите.
3
11
 
25
 
! Отговори
456 преди 13 години
Това ми прилича на сигнал за готовност да си жертво лекето, за да се закрепи за поне още малко.
2
14
 
33
 
! Отговори
ЧЕ от БГ. преди 13 години
Че е виновен,това е безспорно,то като човек се чудя и не мога да определя грешен ли е,смешен ли е или згрешен?