Сидеров: Лешояди от ляво и дясно чакат плячка

Нужна е нова икономическа философия, смята лидерът на Атака
1 окт 2010 13:10,
258
Сидеров: Лешояди от ляво и дясно чакат плячка
Снимка: БГНЕС

Нужна е нова икономическа философия, каза от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров.

"Отдясно и отляво виждам едно пърхане. Пляскат с крила лешоядите и се готвят за плячка. Тези лешояди от ляво и дясно няма да имат храна, защото няма да има политически трупове. Атака е гарант, че това няма да се случи. Останалото зависи от ГЕРБ, който народът избра да управлява", разпали се Сидеров.

По думите му премиерът трябва да се вслушва в исканията на хората, защото те гласуваха доверие на ГЕРБ и Атака, защото не са участвали в грабежа на България.

Могат да се направят много неща, ако се преразгледа икономическата философия на България. Нужна е нова икономическа философия, заяви Сидеров. 

Необходимо е държавата да влезе в необходими сфери на икономиката и да печели от това, каза Сидеров. Той изтъкна, че страната ни би могла да печели от електроенергията. 380 млн. лв. не е изплатило едно от електроразпределителните дружества на българската държава като дивиденти. Ако не си изпълняват задълженията, прекратяване на договора и вън, заяви той.

„Имате подкрепата на всички български граждани. Имайте смелостта. Имайте куража. Зад вас е целият български народ“, обърна се Сидеров към присъстващия в залата министър-председател. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
0
 
0
 
! Отговори
осман преди 13 години
А бе господа от къде искарвате тези Българомухамедани,БългарскиТурци,Тюркоезични,хуноезични че какво ли още не.Има само Турци и Българи.
195
1
 
0
 
! Отговори
vasil levski преди 13 години
Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,
194
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сидеров е проект на ДС,вербуван е за кражба и тази информация я има навсякъде в интернет дори.Не мога да разбера толкова ли са *** атакаджиите,че да го подкрепят след като цялата им партия се разпадна,Сидеров дори го изритаха от СКАТ и от Бургас въобще,а това беше града,който го избра и с чийто процент влезе,на другите избори е пътник,ПЪТНИК с главни букви
193
2
 
4
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Глеи ги, глей ги комунисчетата тричави, ша ви пресъхне сурата от плюване бе :D :D :DПреди виках, че Сидера ви е кат трън отзаде, ама съм бил у грешка...Не ви е кат трън, кат кол ви е... :D :D :D
192
2
 
5
 
! Отговори
българка преди 13 години
До караибрахимМного си необразован господине и по това си личи анадолския ти корен. Българите сме племе , което е оцеляло и ще оцелее въпреки анадолските варваства, които е вършено с нас. А това, че не ви е известно кой е бащата на компютъра и с какъв корен е е друго нещо. Сврете се някъде и си трайте , защото Европа тепърва поглежда истински към такива като вас и тогава ще ви е срам да казвате кой сте. Да живее България!
191
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е
190
3
 
4
 
! Отговори
фурнажииска люпата преди 13 години
Кой беше тоя на снимката......?
189
3
 
6
 
! Отговори
ЛАЛЕ преди 13 години
Лешояди от ляво и от дясно чакат плячка???????........... а ти ...... какво ..... чакаш......... да станеш може би Премиер........... Боже пази България от Борисов, Дянков Костов СИДЕРОВ......... и другите ти знаеш кои са..........
188
3
 
2
 
! Отговори
Таласъмчо преди 13 години
Сидерката хем не е във властта, хем ще бере негативите от това, че я е поддържал безусловно.
187
3
 
2
 
! Отговори
Зелената барета преди 13 години
"По думите му премиерът трябва да се вслушва в исканията на хората, защото те гласуваха доверие на ГЕРБ и Атака, защото не са участвали в грабежа на България."... Не е късно да започне грабежа на ГЕРБ. А бе, Сидеров, гербаджии да не са извънземни? И те са хора и манталитетът им е балкански. И те ще почнат да пипат, да пълнят гуши и да злоупотребяват с държавни пари, ама тогава ти ще си затвориш очите и ще продължаваш да казваш колко велики са тези от ГЕРБ, защото така ти отърва.
186
4
 
3
 
! Отговори
Черния преди 13 години
Ибрахиме аз сега клатя една бръсната кадъна. И тя ми каза че мъжа и се казвал кара ибрахим.Остави компа и *** виж твоята къде е.
185
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко ли му плаща КЕШ БАТЕ БОЙКО на тоя *** на месец, за тази безрезервна подкрепа. Поне няколко милиона в зелено отиват в Щвейцарските сметки.
184
2
 
2
 
! Отговори
valentin преди 13 години
Ei ***-takovali sa tvoqta baba!!!D D DZatova az s1m s b1lgarsko ime-a ti s tursko!!!Anad1nmu kertik mirizliv!???
183
1
 
8
 
! Отговори
Да живее България преди 13 години
БРАВО !!!!!!!!!!!!!
182
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Сидеров! Достоен политик!България има нужда от повече такива политици !
181
23
 
4
 
! Отговори
Има и орел преди 13 години
Волене,отляво има лешояди,но отдясно има такъв орел,че като те сграбчи с ноктите си,ще осетиш колко малко човече си!Орелът се казва Иван Костов.Това се усеща.
180
23
 
8
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Сидере, мангальче, докога двамата с Бойко ще плащате по над 60 лв. детски,на УЖ самотни *** майки, без нито един ден трудов стаж,но за сметка на това с по 10 до 23 чаавета ?!А на българките с 1-2 деца, ВЕДНАГА спирате мизерните детски от 35 лв., ако надвишат и с една стотинка, прагът от 350 лв. БРУТО,върху който плащат данъци !!!ДОКОГА БЕ, *** ?!!!
179
6
 
21
 
! Отговори
Дъч преди 13 години
Да му цункате на Волен,но без листото хахахахаха
178
12
 
6
 
! Отговори
Smiah преди 13 години
Волен пак се дрънка глупости и бълнува. Ако наистина е доблестен мъж за какъвто се представя, Бойко Борисов въобще не трябва да разчита на подрепа от този демагог и перверзник.
177
2
 
18
 
! Отговори
Дъч преди 13 години
Пеедрас *** погрешка хихахихихахехихи