Вот на недоверие? Добре. Цветанов обаче пак припомня успехите на ГЕРБ

Опозицията винаги била недоволна от управлението
1 окт 2010 22:42,
147
Вот на недоверие? Добре. Цветанов обаче пак припомня успехите на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Проблемите в здравеопазването са били натрупвани с годините, но без да бъдат решавани и без да има ясна визия какво ще се случи след година-две и повече. Смяната на здравния министър бе провокирана от проблемите, които все още стоят и липсата на агресивност за тяхното решаване с ясната визия за цялостна структурна реформа. 

Това отбеляза в интервю пред БНТ вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

Опозицията винаги е недоволна от управлението, но аз все пак искам да се придържаме към реалностите и към постигнатите резултати, които станаха, изтъкна вицепремиерът.

Цветанов даде и няколко примера: темата с отвличанията, „Килърите“, положителните доклади, които имаме от ЕК за сектор „Сигурност“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: БСПвот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имаме вицепремиер с много интелигентен вид.
138
0
 
3
 
! Отговори
бла -бла преди 13 години
Какви резултати ? Та бюджета за 2011 ще се казва бюджет за ненамаляващите пенсии и заплати на държавните служители.Големи резултати като само още в 3 държави в Европ.съюз.Само че мин. пенсия във фалирала или задлъжняла с стотици милиярди евро Гърция мин. пенсия е 600 евро а в гънеща се Испания 800 евро.В просперираща България 60 евро Що не ги отнемете тези доходи на строителите на социализма и строителите на прехода а?
137
0
 
4
 
! Отговори
мицата преди 13 години
И КОЛКО СИГУРНА Е СТАНАЛА БЪЛГАРИЯ бе цецо ,МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ НА МАТРИАЛА ИЛИ ................. А
136
0
 
5
 
! Отговори
Zaglavie преди 13 години
Прасета заглушават с квичене работата на печатница за фалшива валута
135
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами те отвличаха големци, а не работници онея с вилите да си гласуват за вас щото ги отървахте,,,,,,
134
5
 
2
 
! Отговори
СедеразТ преди 13 години
Бог те е наказал с малоумие и НЯМА да ти иска отчет....
133
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do: one 4enge story.pishesh s kraka si. nau4is e da pishesh na latinica, i 4aaak posle mini na kirilica. Дон Цеци не е в часссъ!Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция....Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите.За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те.И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало????Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава.И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата бандитскла маса в БГ до един се кълне че като погледнели как Цецо се справя с работата, че го обичат, че му се радват и че с него могат да стигнат далеко в своето развитие...плаче ми се, гнус ме е, отратителна пиярщина която се елепнала по страниците и на най долните порнографии, а да не споменаваме талавизията с излъчването на сериалът "Тримата *** от приказката за 300тате бандита и Али Цеци"
132
0
 
2
 
! Отговори
пепо преди 13 години
Е надявам се да не стигнем положението през 96г.Стигне ли се до това положение,само с груба сила може да се задържиш на власт.
131
1
 
3
 
! Отговори
138 преди 13 години
Абе то Жан Виденов си имаше мнозинство от 140 комануида, които с опрян пистолет в челото няма да гласуват срещу партията, ама замина за два месеца. Та нищо не се знае :). Воленчо сега го крепи на Тиквата, ама ако проблема опре до собственото му съществуване дали ще е тъй?
130
0
 
1
 
! Отговори
пепо преди 13 години
Съгласен съм, че нещата са трагични,новсе пак ще изкара целия си мандат.За да падне от власт, трябва Волен,Яне,Сергей и Ахмед да минат в един отбор.А по вероятно е давидиш лъв и антилопа да спат заедно, отколкото тях в един ***.
129
0
 
7
 
! Отговори
130 преди 13 години
Е как да се справят? Че то вече година и половина слушам взаимните обвинения кой е по-некадърен, кой е крал повече и кому се полага правота да продължи разсипията и да краде още. Че то здравеопазването фалирало, а тия седят и обясняват кой е виновен. Че аз от две седмици едно предложение за реформа не съм чул. Само обвинения. Че то времето си мина. Новият министър и гении да е му трябват поне 6 м. да влезе в час, поне година да предложи нещо и то преди да почне да го изпълнява мандата свършил :)
128
1
 
4
 
! Отговори
132 преди 13 години
Абе мен сериозно ме интересува какво ще стане със Станишев и Доган, но те са проблем на едно министерство. А останалите кво правят? Създават проблеми и после с плам се хвърлят да ги решават. А като гледам резултатите всичко е тръгнало много яко надолу. Та даже и със Станишев и Доган. Единият го оправдаха, а другия си кара кефа и даже не му остава време да ходи на работа. Както са казали хората едно е да искаш, друго е е да можеш и трето е да успееш да го направиш. Тия нито искат, нито могат.
127
1
 
7
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Мутрите - вън от политиката !!
126
1
 
7
 
! Отговори
Колт преди 13 години
А не си прав :). След година и половина нещата са трагични, а ако остане още две години и половина не два пъти в годината ами всеки ден ще си го спомняш и сълзи ще рониш, ама те няма да са от умиление :)
125
2
 
7
 
! Отговори
ПЕПО преди 13 години
Докато са на власт,все ще им пречи предишното правителство.На власт са вече година, ще ги изтърпим оше три, а пак после като царят,ще си спомняме по един два пъти в годината,че някога имаше един премиер пожарникар и нищо повече
124
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко години ще ви пречат още предните правителства.Кажете какво сте направили вие.-нища.о.Пожарникаря открива това онова което е построено при предното правителстов.Ту сме в криза ту не сме .Коя е истината и колко години българия ще е най бедната в Европа.Това интересува българина а не какво ще става със Станишев или Доган .През оная работа ми е за тях но ме интересува кога ще тръгнат доходите на българина нагоре.До ри и тези които крадаха вдигаха пенсии и бюджетни заплати поне по два пъти в г.
123
8
 
7
 
! Отговори
Петко войвода преди 13 години
Не бе Ванка те социалистите си обичат анадолската миризмица .Обичат да се чупят в кръста и да правят теманета на фесовете. Те не са никакви българи червените .
122
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
вотът на недоверие е нормална парламентарна процедура за една опозиция, но той е от полза и за управляващите. БСП са ни ясни, показаха добре какво могат на дела, а на думи знаем, че го докарват особено, като са в опозиция. Управлението сега обаче е в ръцете на Герб и е важно те как се справят, затова и усилията е добре натам да се насочват.
121
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и пак до тебе драги, и да ме вотираш с не все е тая, тайни няма, дали е номинален член на дс бандата или добре зомбиран и воден без да се усети разлика никаква, и повече от ясно e какво трябва да свърши, и една поука ти е нужна, не всичко се купува, не всеки можеш да зомбираш, научи го, хълоу трии
120
7
 
6
 
! Отговори
13 преди 13 години
Комунистите ги е страх, че някой все още може да им го върне тъпкано заради "народният съд". Спокойно бе, никой няма да се занимава с вас. Повечето ще си измрете от старост идните дест-двайсет години. Ще останат малко млади анархокомунисти колкото да правят по някой золум от време на време. С намаляването на дъртите комуноиди комерсиалите дето сега се пишат бесзепари, като видят, че далаверата свършва, постепенно ще се пребоядисат