Бойко Борисов облита "Тракия" на всеки 20 дни

Ще има магистрала в срок, зарече се премиерът
Обновена: 12 окт 2010 19:46 | 12 окт 2010 19:00,
298
Бойко Борисов облита "Тракия" на всеки 20 дни
Снимка: БГНЕС

"Проблеми със строителството на трите лота няма и българите трябва да знаят, че ще имат магистрала "Тракия" в срок – в средата на 2012 година", обеща премиерът Бойко Борисов.

Заедно със строителния министър Росен Плевнелиев инспектираха днес строителните работи на автомагистралата.

С четири месеца напред е изпълнението на гръцката компания "Актор", от "Трейс" пък са му са докладвали, че също се движат по график.

Още по темата

Премиерът призова деветте български компании, строящи Лот 4, да се поучат от своите колеги и да се стегнат.

"Съдбата на българския строителен бизнес е в ръцете на тези девет фирми", каза Борисов и се аргументира с факта, че в страната предстои изграждането на хиляди километри пътища като магистралите "Струма" и "Хемус", както и Южната дъга на София.

"От изключителна важност е магистрала "Тракия" да бъде завършена в срок и при договорените условия", подчерта още веднъж той.

Премиерът заяви, че на 20 дни той лично ще прави проверки за качеството и сроковете на строителството на трите последни лота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
1
 
! Отговори
обичащ отечеството преди 13 години
БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.
227
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко що не стане главен секретар на министерство на транспорта. Това и без това му е работата. Друго не може...
226
0
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 13 години
Съдейки по снимката,не ви ли се струва, че ако бат' Бойко спре да се занимава с празни приказки и перчене по медиите,както досега,и хване една лопата,магистралата ще е готова още тая година :D:D
225
0
 
8
 
! Отговори
Откривател преди 13 години
На магистралите майката им е в откриването, на всеки метър лента и ножица......
224
0
 
9
 
! Отговори
Летател преди 13 години
Бойко Борисов портошил близо 14 000 лв. държавна пара, за да гледа мача Барса - Реал...Лидерът на ГЕРБ е първият премиер, който си позволява да харчи народна пара, за да задоволява спортните си страсти и да гледа дербито на испанското първенство на живо вместо по някой сателитен канал. Точно 3 234 008 лв.са стрували на данъкоплатците полетите на властта у нас и в чужбина в периода 1 февруари 2009 - 19 юли 2010 г. Това показва справка на счетоводството на Авиоотряд 28, която е предоставена на в. Труд.ГЕРБ покри тази фактура, имаше и още 3-4 такива случая, коментира пред Труд кап. Пенчо Пенчев, шеф на Авиоотряд 28. ...
223
6
 
3
 
! Отговори
Компот от малини преди 13 години
Бог да пази Борисов! Спасителят на България!БОГ ДА ГО ПАЗИ!
222
0
 
7
 
! Отговори
Справедлив преди 13 години
До 290Анонимнико *** при бат ти Бойко да те направи лейтенат от бойните подразделения на ***.Време е новата мафия да навлезе на територията и на южна България.
221
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕЩАСТНИ ЗАВИСТЛИВИ ЧЕРВЕНИ ПИСАРУШКИ. НАЛИ ЗНАЕТЕ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. ИДЕТЕ ПРИ ДОГАН ДА ВИ УТЕШИ.
220
4
 
17
 
! Отговори
Кан Крум преди 13 години
В криза сме,няма пари за образование,здравеопазване,култура,армия абе за нищо,а тиквата лети с хеликоптер.Баси наглия тип.
219
4
 
11
 
! Отговори
просто човек преди 13 години
Що не може да облети нанякъде и да не се върне...
218
3
 
10
 
! Отговори
SJ преди 13 години
Само да има кой да плаща......но докога?
217
4
 
13
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Брей , брей пари няма в държавата , а някой през ден си пърха и облита страната или препуска с бясна скорост по пътищата родни. А къде ти е отчета Боко покажи го на медиите да видим как тези колици и вертолети с вода вървят.
216
2
 
21
 
! Отговори
пупи преди 13 години
За тази една година ни обещаха само дострояването на 4 магистрали за следващите 4 години. Нищо друго.Пари няма... Интелект няма... И нищо няма да цъфне и върже...Някой трябва все пак да го посади, образно казано.
215
5
 
9
 
! Отговори
а1 преди 13 години
не трябва да се дават отговорни обекти на български фирми, защото ще ги провалят. Само плачат, че няма работа и като докопат пари, почват само далавери с тях. Изключение са ГБС и Трейс.Браво на Актор, много сериозна фирма са.Направили са 650 км само тунели и мостове по Виа Егнатия .А нашите далавераджии, нека слугуват като на Мапа, като нямат организация
214
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Загубеняци?! Ти да не си бил там, че знаеш? Този Бойко вместо да се чуди как да изкара България от кризата и да намери пари да си закърпи бюджета само ходи да открива детски площадки, магистрали и играе футболни мачове. Той е първата истинска звезда в България. Смешна ПР- стратегия, но изключително успешна. Народът вика "Бравоооо!", а няма пари да си плати парното и тока.
213
2
 
3
 
! Отговори
тото преди 13 години
въпроса е психологически... като мине хеликоптера, и те се изнасят... ей това искам да го видя! Обещавам да умра от смях!
212
2
 
13
 
! Отговори
тото преди 13 години
Прав си донякъде. Преди време, доцента казваше, "Колеги, не е важно да знаете всичко, важното е да знаете от къде да го прочетете, когато ви се наложи!". Нямаме родени политици, няма такова училище! Така че се учат в движение. И при нас принципа е, този, който направи по-малко щети е по-добър. *** е, че досега сме попадали все на двойкаджий и кадри на БКП! И в един момент вече не вярваме на никого! това за съжаление е опита от 20 години "демокрация". И Господ да слезе, няма да му вярваме!
211
5
 
10
 
! Отговори
Союз ТМ преди 13 години
Наместо да се трошат маса пари за разходки с вертолет, не могат ли на ББ просто да му набавят сателитни снимки??!
210
10
 
8
 
! Отговори
тото преди 13 години
Бонефф, комунчетата бичат извънредни и е голям купон....
209
3
 
4
 
! Отговори
Boneff преди 13 години
Много добре казано! Браво!