Борисов: Кунева ме молеше за подкрепа!

Бившият еврокомисар няколко пъти ходила в дома на премиера
Обновена: 1 ное 2010 10:24 | 1 ное 2010 10:20,
131
Борисов: Кунева ме молеше за подкрепа!
Снимка: БГНЕС

„Учудвам се, че г-жа Меглена Кунева твърди, че никога не е искала подкрепа за издигане на ръководни постове, след като неколкократно е идвала в дома ми в Банкя, за да моли за подкрепата на партия ГЕРБ за втори мандат на еврокомисар“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Той коментира изявленията на бившия еврокомисар и политически съветник на вицепрезидента на Европейската комисия Сийм Калас Меглена Кунева, че никога не е търсила подкрепа за издигане на ръководни постове.

Министър-председателят обясни пред „Фокус“, че „доброто възпитание е изисквало да не се отразяват подобни разговори, а решението на партия ГЕРБ е било да се заложи на нови лица в издигане на ръководни постове  в случая с кандидатурата за български еврокомисар.

„Това не ми пречи да уважавам г-жа Кунева“, коментира още Борисов.

„Що се отнася до проблемите в образованието, бих искал да напомня на г-жа Кунева, че в продължение на 8 години Министерството на образованието беше ръководено от министри от нейната партия – НДСВ.

Още по темата

И тези министри не се постараха да направят поне нещичко, за да може да се реформира българското образование и да не се стига до положението, в което то се намира днес“, допълни премиерът. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ може да не е идеален политик, но когато ти връчат държава изцедена от всякакви финанси на всички равнища, кажете ми, от кой джоб да си ги извади. Ако не друго поне се опитва да акумулира някакви от пресичане на корупционни сделки, сива икономика или пък чрез пресичане на престъпност. В същото положение беше отсавен и Костов едно време. Не можеш да уволниш всички в държавата и да ги заместиш с морални личности. То просто "матряла" е лош. И е прав.
121
0
 
0
 
! Отговори
m преди 13 години
ББ е обхванат от инерцията да отрича всичко,което не е свързано с неговата особа.НЕ ТАКА...Имаш много плюсове, но признавай и на другите постиженията.М.Кунева е най-успешния ни политик.А Д.Вълчев най-успешния министър на образованието.Това, което той направи за образованието през мандата си,никой друг министър не е направилв своя ресор.
120
1
 
1
 
! Отговори
Рузвелт преди 13 години
Тоя *** само слухти кой какво казва и стана най големия махленски клюкар на държавата, която уж управлява.Прав беше Доган,"той още не е излязъл на тепиха". На политическия тепих не му трябват мускули а акъл. Рузвелт управляваше най- мощната страна в света от инвалидна количка.
119
1
 
3
 
! Отговори
Читател преди 13 години
Да е невъзпитан човек, не винаги е порок. Но да си невъзпитано парвеню и наглец, каквото е момчето от Банкя си е жива напаст. Той се взе толкова присърце и толкова си повярва, че и с интелекта и моженето на Кунева ще се мери?! Жалко кариеристче, което избутаха твърде високо, но и сгромолясването му ще е болезнено за (гербер) нарцис, като него. Лошо, че и върху нашите глави ще падат гнусотии от разпадането му.Приказките му показват, че продължава да се страхува и да завижда на всеки по-умен.
118
1
 
1
 
! Отговори
gg преди 13 години
Браво Бойко ! Бой по всички които не са с теб или с Първанов !
117
1
 
2
 
! Отговори
Аз ли съм, не съм ли преди 13 години
За пореден път, стигам до извода, че Слънцето има ментални отклонения.
116
3
 
1
 
! Отговори
киро преди 13 години
бараво Бойко,марш на тази царска гад,убаво е 4, 5 годинки да взима по 20000,30000хиляди евра,ама няма вече
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за съжаление в случая е прав, тя се оказа по-голяма нахалница и от управляващите...
114
0
 
4
 
! Отговори
първообраз преди 13 години
"Но ето ,че дошла тъдява,лисица хитра и лукава..."
113
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Министър-председателят обясни пред Фокус, че доброто възпитание е изисквало да не се отразяват подобни разговори............... :)))))))))))
112
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
повръщами се вече от този нещастен политически ***
111
1
 
1
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Така е!Добре е да помислиш над това!!!
110
0
 
2
 
! Отговори
6матка преди 13 години
оправдания за всичко винаги ще намерим :)
109
2
 
7
 
! Отговори
до 109 преди 13 години
Е, събрали са се по партийно му.Да си поговорят. Да обсъдят времето, политиката, миналото, бъдещето.И двамата по един път са вървели - БКП - НДСВ, но не продължили.
108
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бсп са много злобни и отмъстителни. на тях им е втълпено до кокъл - ВЛАСТ. ако нямат власт правят срив.
107
1
 
5
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Злобата идва от 60-те години управление на комунистите, като последните 20 е направо нетърпимо!Вълкът козината си мени, нрава не!
106
4
 
1
 
! Отговори
6матка преди 13 години
Чудя се, откъде намирате толкова злоба бе хора да плюете??? Но както е казал народът: "Вижда сламката в чуждите очи, но не и гредата в своите." Ако всички бяхме впрегнали тази злоба и помия, която се излива в нещо ползитивно сега нямаше да сме в това положение. Ама по-лесно е да се плюе, отколко да се носи отговорност. По-лесно е да крещим за права - а задълженията и отговорностите, които носят тези права - друг да ги изпълнява. По-лесно и да искаме, отколкото да даваме.
105
5
 
6
 
! Отговори
julii преди 13 години
Kuneva e edna dolna komunistka i nesto poveche.Prochetete v google
104
3
 
8
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Кунева молеше за подкрепа, но Бойко подкрепи тогава Румяна Желева. А Кунева най-малкото е глупава. Иначе надали щеше да е съветник на човек, който е нелепо да се обвинява в комунизъм! Ама кво искаш от тоа прос народ???? Хладилниците им празни, ама Кунева им крива.
103
7
 
9
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Кунева е снаха на един от най-дъртите *** в БГ!Направете справка в гугъл и ще се убедите в това...За останалото си правете изводите сами...