Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен

В това няма нищо лошо, смята лидерът на ДСБ
19 ное 2010 23:50,
419
Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен
Снимка: БГНЕС

Аз съм преподавал политикономия. Изключително уважавана наука. Това е приложна икономика за управление на страната. Това са конкретни политики. Учебниците по политикономия учат как се правят реформи. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю пред БНТ.

Става въпрос за това как се управлява страната, тоест – как се променят икономиките, за да се постигат определени политически цели. В това няма нищо лошо. Аз не съм гузен в този смисъл, изтъкна Костов.

Лидерът на ДСБ коментира и проблемите в актуалния политически живот: 

Подкрепихме правителството, когато се създаваше, заради неговата програма. В програмата имаше антикризисни мерки - много силна и стабилна антикризисна програма и заслужаваше да бъде подкрепена, посочи Костов.

С времето, колкото повече от обещанията бяха изоставяни и колкото по-често бяха подменяни антикризисните програми, колкото повече ГЕРБ се отклонява от заявените политики, толкова повече политики на ГЕРБ ще започнат да губят подкрепи от страна на Синята коалиция, посочи бившият премиер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
0
 
2
 
! Отговори
Сирил преди 6 години
Папура,престоя в някои западни затвори е като почивка на вълшебен остров в сравнение работата в Кремиковци.И да,ВПК произвеждаше много оръжие ,което продавахме за долари с които купувахме машини с които да произвеждаме храни ,които да изнасяме за долари с които да си купуваме части и консумативи за машините с които.....
374
10
 
3
 
! Отговори
Костов е изкуфял преди 13 години
Костов е един стар и изкуфял ***.Защо не се махне като е толкова ***.Парите не му ли стигат където изкраде от народа.Забравихте ли? Толкова ли ви е къса паметта?
373
9
 
3
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Разбира се ,че не е гузен! Това чувство може да се изпита от хора ,които имат съвест,а на този му либстват това и много други морални качества!!!!!!!!!!!!
372
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как щеси гузен тати продате Балкан за 105 000 долара цената на една нова кола
371
9
 
3
 
! Отговори
Казвах ли ви? преди 13 години
Казвах ли ви някога ,че дъртия *** е комунист?
370
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 411за "самоизбралите" ли говориш или за "Умните хора, гледащи 50- 100- 150 години напред" . Подсказка: поитнересувай се за персииците :)Слуховете са: Едни да създали идеята, а други за я "взаимствали" и "доразвили", като първоначалния смисъл се променя и изкривява!
369
2
 
2
 
! Отговори
Избрания преди 13 години
Тоталната политизация след 10.10.89-та доведе до пълна идиотизация на обществото. Алън Дълес не е и предполагал какви плодове ще роди посятото от него пре 1945. Умни хора, гледат 50- 100- 150 години напред. Свалям шапка на избрания народ.
368
2
 
7
 
! Отговори
Папура преди 13 години
E хубаво са ги купили, но защо не ги развиха, а ги разпродадоха на скраб. Десетки хиляди предприятия унищожиха. И десетки хиляди хорицахукнаха по чужбина да пасат *** и да мият чинии.Тази "демократична" революция е платена от международните монополи за да ни учнищожат като конкуренти. Само ВПК носеше няколко сегашни БВП-та.САЩ няма да разрешат и от папура саби да продаваме. Това е. Навремето преврата в Чили беше извършен от Пепси кола. Оставете тези мантри комунисти, демократи бля, бля....
367
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ваньо я сега кажи булката ти партиен секретар ли беше на времето и какво стана с делото което се водеше срещу нея.Най добре е да оставиш политиката на тези които не са се изложили като теб.
366
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега остава да си признаеш ,че си агент на БСП с задача да разединява десните сили и бог ще ти опрости греховете.
365
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не бил гузен, е как ще е гузен като е гушнал само 600 милиона, ако бяха милиарди тогава вече ще бъде гузен. Аман от наглеци, ей!
364
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами ела в Сливен да питаш на кого са закритите поделения от времето на Костов.Става въпрос за огромни терени в центъра на града.
363
5
 
7
 
! Отговори
уяден преди 13 години
политикономията майка на мизерията. а за нас посна цица
362
4
 
15
 
! Отговори
вива преди 13 години
Въпроси до всички плюещи Костов:Другари комунисти, кога фалираха банките и инфлацията изяде парите на хората? А кой спечели от фалита на Банките?А държавните предприятия кой фалира? Май червената номенклаура, която със свои фирми на входа и изхода източи същите тези предприятия, а след това с окраднотото си ги приватизира.Ама Костов бил виновен, че разпродал държавата на безценица - ами за колко да продаде фалирали дружества? И кой ги купи -пак червените олигарси- като другаря Банев.Помислете..
361
3
 
13
 
! Отговори
вива преди 13 години
Абе, душо кукурузена, ти май бъркаш деноминация с девалвация.Парите ги девалвира Виденов, Софиянски въведе валутен борд при паритет 1 ДМ=1000 лева, а Костов деномира парите, т.е. 1лев= 1 ДМ.Така че ти и преди деноминацията ти си имал да взимаш 60 ДМ, и след това.Ама пусто, неграмотни ***,
360
8
 
10
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Църна мутра от тъмен преход се шири по медиите!!!
359
5
 
12
 
! Отговори
Дарина преди 13 години
Много странно нещо - ако Костов е толкова лош и не се ползва с доверие, защо всички "влъхви" сякаш под команда се втурват да злословят по форумите, само като чуят за него. Ами, игнорирайте го и не съчинявайте измислици, иначе, нещо не става ясно защо е целият този вой.
358
4
 
4
 
! Отговори
tuka ima -tuka nema преди 13 години
zagledah se v sinite indiisko o4eta na Ivan4o, Rusite mu kydrici leko otkrivaha visoko pakistansko 4elo, a belata mu koja mi napomnia za swedkite....a snimkata ot stenata me sledi, liceto duma mi: tuka ima -tuka nema
357
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
май сам си отговори на въпроса... Прасе де...
356
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова нагъл, че и да си признае не мисли.Гледа те в очите и те лъже.както го е правил години наред...