Чувството за оцеляване на българина е голямо!

Премиерът писа "отличен" на кметицата Фандъкова
Обновена: 23 ное 2010 20:42 | 23 ное 2010 20:15,
411
Чувството за оцеляване на българина е голямо!
Снимка: БГНЕС

"Българите имат здраво чувство за съхранение, чувството им за оцеляване е голямо", каза премиерът Бойко Борисов в коментар на доклада, според който българите след 40 години ще са 3,5 милиона.

Борисов отговори отрицателно на въпроса смята ли, че това ще се случи.

Премиерът каза, че поставя оценка "отличен" на кмета на София Йорданка Фандъкова за първата година от мандата й.

"Не говорим много, а действаме, правим първа копка за детски градини, училища, откриваме ги и хората оценяват това", подчерта Борисов.

Той откри сградата на 65. ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Бусманци и детската градина към нея.

Училищната сграда е първата, построена за последните 23 години в Столичната община, а откритата ЦДГ 21 е първата за селото. В учебното заведение ще се обучават 120 деца от първи до осми клас.

Общата стойност, заедно с обзавеждането и на двата обекта, е 3 631 231 лева.

Още по темата

По време на откриването на училището и детската градина премиерът посочи, че следващият етап ще е канализацията на селото, която е включена в проекта на Столичната община за изграждане на канализация в повечето селища от район "Кремиковци", заедно със строителството на пречиствателна станция.

Премиерът отказа да отговаря на въпроси за евентуално поскъпване на строителството на автомагистрала "Тракия" и за намаляването на средства от ЕК по програма ИСПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: оцеляване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мамка му *** една *** *** излезе и Борисов !!! *** на Доган и на Цветелин Кънчев.
347
2
 
33
 
! Отговори
До 358 преди 13 години
То най-вече си заминаха можещите да мият чинии, *** нейсе ... Ако си още тука, заминавай и ти, уигъри се търсят навсякъде.
346
2
 
34
 
! Отговори
адем преди 13 години
do: бълХар...ами маи това е самата истина .... можещите и работещите си замаинаха затова и БГ върви само към дъното...
345
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо трябва да емигрираме? Това тук си е нашата Родина и нашият дом. Тук са нашите деца родители и приятели. След като една група политици и бизнесмени ни унищожават като народ какво трябва да направим? Да се отървем от тях разбира се и да намерим достойни и мислещи управници. Когато в дома ти има *** ги чистиш, не изоставяш дома си!
344
2
 
44
 
! Отговори
Кака Сийка преди 13 години
По-нагло и лъжливо правителство от това е нямало. Обръщам се към нашия социален министър Тотю Младенов който се изрепчи и обеща, че до 2020 г. ще намали бедноста с 540 000 души. Абе Тотьо сега сме 2010 г. аз получавам пенсия 136 лв, а не заплати от няколко хиляди като Вас, и със всеки изминал ден пенсията ми намалява от 0,50 до 1 лв тъй като цените постоянно скачат.Аз се обръщам към Вас с въпрос- Какви са тези обещания за след 10 г, а дотогава я камилата я камиларя, демек дръжте ме дотогава. Най-добре ще направите ако Вие и цялото правителство начело с ББ изчезнете веднага от политическата сцена в България.
343
7
 
36
 
! Отговори
бълХар преди 13 години
Емигрират тези, на които им стиска...страхливите стоят при ***!
342
0
 
43
 
! Отговори
rumen преди 13 години
Приятели,За глада и хрантутниците, Общините и ДържаватаПърво За Глада:- Още Великият Кхан Крум е казал какво да правим... Който няма нищо, да му се даде толкова че да не проси!А днес: ... Конституция - Чл. 51. (1) Гражданите имат право на обществено осигуряване и социално подпомагане. (2) Лицата, останали временно без работа, се осигуряват социално при условия и по ред, определени със закон.1.Това е минималния гарантиран доход от 85 лева! Недопустимо е сумата от всички Социални плащания, да е по-голяма от чистата Минимална работна заплата, което означава 196 лева, а тези пари да се изплащат единствено на жената и то в семейство сключило граждански брак!2. За всички социални плащания да се удържат Пенсионни и Здравни вноски, както от доходите на нормалните граждани, защото всички се лекуват и получават пенсии!Второ - За хрантутниците...!- Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място"......Конституция - Чл. 48. (1) Гражданите имат право на труд. Държавата се грижи за създаване на условия за осъществяване на това право. Ето къде е мястото на Общините и Държавата...!!! 1. Всички общини Трябва! да регистрират фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите безработни граждани, да си изкарват прехраната..., за което Държавата внася пари от бюджета, вместо социални помощи за трайно безработни!2. Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на борсата...3. За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на борсата...4. На борсата неграмотния и без професия - на Гарантиран доход от 85 лева..., защото 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд!И накрая - За нерегистриран на борсата никакви помощи... и без право за гласуване!!!
341
0
 
39
 
! Отговори
rumen преди 13 години
Приятели и Християни и МюсулманиНа българите в България не религиите са ни проблем:- Вече 21 години чакаме Парламента, Правителството и Президента, чрез бюджета, да започнат да спазват "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" е 211лв. За умъртвяване чрез глад - физически геноцид!- "Социалния минимум" е 634лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2008лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- При средна заплата, семейния доход е 1280 лева или по 320 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...- 70% от работещите (2.0 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 1.4 милиона- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.5 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 1.0 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 211лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.5 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.4 милиона души - Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря От 21 години Комунистите в Парламент, Правителство и Президент
340
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ммм да Българинът отцеля през Виденовата зима ,но Дянковата ще го довърши.
339
1
 
38
 
! Отговори
вива преди 13 години
Абе знаех, че е много *** , *** той бил и нагъл!!Боко, помисли какво да направиш, за да намалиш *** популация - например да закриеш професията "социално слаба многодетна майка" без нито 1 ден трудов стаж, че те *** на 18 г. вече имат по 3 деца, а българките на 30 г. раждат първото.Иначе за каруците на маналите магистрали не трябват. Премахни детските надбавки, "майчинство" на неосигурени да се плаща само за 1 дете, иначе на другите избори ще правиш коалиция с Дон Цеци и Доган.
338
0
 
38
 
! Отговори
plovdiv преди 13 години
до 340Обявата беше закачена на таблото в Бюрото по труда. Имаше и други такива, но тази беше най-фрапиращата.И това е официалната държавна политика!Бели роби. Пренебрежението на т.нар. европейци е очевидно. Аз работя в чужда фирма с чужди контрагенти, виждам го ежедневно. Изводът, до който съм стигнала е, че за да може едни да живеят богато /с намалено работно време и големи отпуски/, други трябва да им вършат работата. Световна геополитикономия.Ако щеш..
337
2
 
38
 
! Отговори
Faneti Mazakura преди 13 години
Б.Б.Б. - *** и нагъл пор!!! освен туй и нови фрази измисля, гледай !!!
336
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГОЛЯМ СИ КАВАЛ.
335
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А АЗ ГО ВИЖДАМ КАТО НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯТ ОТ ВСИЧКИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г.И ЩЕ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА НЕГО ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПОКАЗАЛ ДОКАТО 20 Г. НИ ЛЪЖЕХА КОЛКО ДОБРИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ ИМА БЪЛГАРИЯ КАКВИ ИМОТИ СИ ПОСТРОИХА КОМУНИСТИТЕ -МАСТИТИ. Е ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ДЪЛГОТО КРАДЕНЕ.... И СЕГА САМО БОЙКО ИМА КУРАЖА ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ МАФИЯТА...
334
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Чувството за оцеляване на българина е голямо"добър начин да се измъкне от ситуацията нали той няма да живее през 2050А българския етнос очевидно си отива под воплите на антибългарската бтв да осиновяваме *** и тем подобни Колкото и да е голямо това чувсво за съхранение без политика за намаляване на раждаемостта сред *** и увеличаване на раждаемостта сред българите няма да се оправим Решение има, но кой да си отвори очирте няма
333
10
 
35
 
! Отговори
Петрова преди 13 години
"Отличен" за госпожа Фандъкова! Това е и нашата оценка.
332
0
 
32
 
! Отговори
1 преди 13 години
1
331
5
 
45
 
! Отговори
Балон преди 13 години
"Не говорим много, а действаме, правим първа копка за детски градини, училища, откриваме ги и хората оценяват това". Ама дай сега да не се лъжеме, постоянно говориш и то предимно глупости, всичко живо вече ти се смее. Тия първи копки дето се ги правиш ако беше хвърлил енергията за нещо конструктивно щеше да сме излезли от кризата, по добре прати Данков да копа.И да те питам, как можеш да поставяш на Фъндъчката отличен като тя си писа 4,5 да нямаш педагогическо образование?
330
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
strahlivcite emigrirat .
329
0
 
31
 
! Отговори
до 338 - Висш Селко преди 13 години
Дай линк към тази обява.