Брожения в Пловдив заради скандалния изборен филм на ГЕРБ

От ВМРО-НИЕ видяха нарушения в лентата, от ГЕРБ - не
Обновена: 1 дек 2010 21:41 | 1 дек 2010 20:41,
37
Брожения в Пловдив заради скандалния изборен филм на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

При небивал интерес, на който присъстваха близо 100 граждани, акивисти от различни партии и общински съветници, премина прожектирането на предизборния филм на ГЕРБ в Пловдив.

Dnes.bg припомня, че скандалът избухна преди няколко дни, когато лидерът на РЗС Яне Янев разпространи кадри от лентата, посветена на частичните избори в пловдивския район „Източен”.

Изборът на районен кмет тогава се наложи, защото тогавашният кмет Иван Тотев бе назначен за областен управител. Основните опоненти тогава бяха сегашния кмет Петър Петров- ГЕРБ и Яшар Асан- ДПС.

50- минутната лента е правена с цел обучение на кадри на партията как се прави предизборна кампания.

След края на лентата единственият представител на ВМРО- НИЕ Слави Георгиев не спести острите си думи към видеото.

"Мога да изброя поне 14 нарушеня- подмяна на бюлетини, обещание за узаконяване на постройки, предварително подготвени списъци с гласове в деня за размисъл. По всяка вероятност ще сезираме прокуратурата”, каза Георгиев.

Още по темата

"ГЕРБ не нарушава законите и виждате, че тук няма нищо незаконно. Не си мислете, че ние сме наивници. В партия ГЕРБ няма такива, които да пуснат този филм, ако има нарушения”, обяви от своя страна губернаторът Иван Тотев, който беше обвинен от опозицията, че като областен управител е агитирал за частичните избори.

"Тогава бях в отпуск”, категорично отсече Тотев.

Той се закани, че в четвъртък с приемно- предавателен протокол целият филм ще бъде предоставен на РЗС.

Филмът ще бъде предоставен още утре и на председателя на ОбС Пловдив Илко Илиев, който свика специален председателски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Burgas преди 13 години
neshtasten si i vzemi nauchi Plov-div kam koi govor prinadlezhi(E ili IA)zashtoto Vazov,Karavelov,Rakovski i dr.shte se obarnat v groba ve blizach takav kade govorish na MLEKO ta i sofianci vi se smeat
33
1
 
4
 
! Отговори
Друга Маина преди 13 години
Моля Ви,не обръщаите внимание на кмета ни и неговите ***.Извинявам се на всички заради него! Открадна абревиатурата на собствената си партия,подмени вота на Пловдивчани като вкара БСП преа задния вход във власт,*** града ни,а сега се пъне да упрвавлява и държавата.За да станеш ЗКПЧ трябваше да си правоверен комунист до 9-то коляно,а кръвта вода не става...
32
1
 
6
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Ти си толкова нещастен че дори и гларусите ще отлетят от бургас като те чуят. Чувал ли си някога за кирилица бе селско чедо?
31
6
 
3
 
! Отговори
Burgas преди 13 години
vii ne govorite po-dobre,naprotiv dupedavci ste kato se machite da govorite kato pechenezite ot Sofia-----na HLEB I MLEKO I NEMA I DRUGI takiva prosto ne trqbva da vi puskat da slizate ot Rodopite zashtoto kato slezete se razmirisva iz cqla Bulgaria
30
3
 
14
 
! Отговори
Кой ме с... в гащите преди 13 години
Айдеее, сега и тоя филм Станишев ли го е правил?
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия Герб ги считай бегали до пролетта
28
5
 
3
 
! Отговори
Лесно е да си злобен преди 13 години
Дали има проблем и ако има, кой го индикира? Каква е разликата от поемането на цялата отговорност от самостоятелното управлението на държавата (в условията на най-всеобхватната криза в цялата история на човечеството) и ако управлението бе коалиционно? При суша и при порой отговорността ще е само и единствено на ГЕРБ. За честният, отговорен и възпитан човек не е неоходимо нито обяснения, нито оправдавания още повече манипулации. Тези хора са гръбнака на нацията. За останалите по-добре НИЩО.
27
3
 
6
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Ти нещо май си прекалил дозата от нефтени изпарения. Наричаш София и Пловдив провинция. Тези два града имат живот 24/7 365 дни в годината. А мякъщите в село бургас 3 месеца.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
края на октомври дефицитът в републиканския бюджет удари небивал рекорд. Разходите на държавата са превишили приходите с 2.01 млрд. лева, показва редовният месечен отчет на МФ. В сравнение с 10-те месеца на 2009 г. сега постъпленията по консолидираната фискална програма са с 6.4% по-малко, а разходите са с 0.2% повече.
25
6
 
6
 
! Отговори
Президент на РъБъ преди 13 години
фекалното черноморие го направиха тъпанарите от провинцията - София, Пловдив и т.н. :)Дойдоха, изпраха едни пари и сега ходят в Гърция...Така, че не ми плюй морето, ми си стой във вмирисания на *** ( от Гергов ) Пловдив и ходи да си киснеш тлъстия *** в Бяло море, докато още е бяло...
24
2
 
9
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Те са толкова зле че в една измислена класация ги направиха "най добрият град за живеене". Искат да им вдигнат самочувствието че просто умират в мрак през тази дълга зима. Животът им е 3-4 месеца в годината. Но и това замира. Освен че чужденците не се връщат и Българите се осъзнаха че е по-евтино и приятно да летуваш в чужбина от колкото на фекалното черноморие.
23
4
 
10
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Виж какво *** селско чалгарче,научи се първо на граматика и Български правопис. Тръгнал адидаса от село бургас да се мери с Пловдив.
22
8
 
2
 
! Отговори
Burgas преди 13 години
ti si selski vizh se ot kakav grad si ve,stolicata na evropeeiska turcia
21
3
 
5
 
! Отговори
25414 преди 13 години
Ей, Amеnhotep ти си бил голям еб*ч, браво на теб! Всичките Тикви ли сте толково прости?
20
1
 
20
 
! Отговори
ББ преди 13 години
Това е новият морал в политиката. Гарантирано от ГЕРБ!
19
0
 
5
 
! Отговори
za 15 преди 13 години
На теб ти трябва не само военно "полужение"! Специално за теб е хубаво да има и стадион, като този в Чили по времето на Пиночет:)))) Гръм, няма гербер и слънцето изгрява на другия ден по същото време:)
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе ти май си мечтаеш цяло военно поделение да те оправи :))))
17
5
 
7
 
! Отговори
Майна преди 13 години
Абе селски шушлек,тебе кой те пита?
16
10
 
17
 
! Отговори
Filio преди 13 години
Евала на НАЙ-честният и почтен Яни. Такъв борец за свобода и права на платени политици като него няма. Да си обръсне д-то за да може по лесно да се лъзга по наклонената кула.
15
8
 
7
 
! Отговори
Burgas преди 13 години
eve tea ut Plov-DIV ne se sprqha ve, ha ha -----dolinata na shirokite gashti