Шенген – основна тема на кръгла маса на ГЕРБ в ЕП

Форумът ще бъде открит от Цветан Цветанов в хотел "Шератон"
17 дек 2010 08:12,
16
Шенген –  основна тема на кръгла маса на ГЕРБ в ЕП
Снимка: БГНЕС

Кръгла маса "Присъединяването на България към Шенгенското пространство в контекста на унгарското председателство на ЕС" ще се проведе на 17 декември в София.

Форумът е организиран от делегацията на ГЕРБ в Европейския парламент. Дискусията ще бъде открита от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

На кръглата маса експозета по темата ще представят министърът на външните работи Николай Младенов, посланикът на Белгия в България Марк Михелсен и посланикът на Унгария у нас Юдит Ланг.

Изказвания ще направят българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев, Мария Неделчева, Илияна Иванова, Владимир Уручев и Емил Стоянов, както и техни колеги от Румъния и Малта. Участие във форума ще вземат още председателят на Народното събрание Цецка Цачева, министрите Маргарита Попова, Томислав Дончев, Росен Плевнелиев, съпредседателите на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова, Красимир Велчев и Тодор Димитров.

Поканени са още народните представители от Комисията по външна политика и отбрана, Комисията по вътрешна политика и обществен ред, Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, както и представителите на дипломатическия корпус в България.

Кръглата маса ще започне в 13,00 часа в хотел "Шератон".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецко, как вървят апартаментите в Унгария?
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ква кръгла маса бе отде да зная кой е таммой се съберете пандури от цел свят на банкет и после да кажете че сте гласували за шенген как пък да не ти повярвам
10
0
 
5
 
! Отговори
Lav4o преди 13 години
Нито Шенген ще видим,нито туристическите за Сащ ще паднат...Бягайте докато можете от клозета наречен ***,иначе ще си умрете като кучета тук,без и да имате представа нормалните хора как живеят,спасявайте се-мислете и за децата си!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Sumist vyrni solta преди 13 години
Ceco po-rano kaza ce Sumistyt izial solta i kwo ste turnat na masata, kruglata na rumyncite, maltiicite i ungarcie. Samo leb i piper li be de e solta. Sumistyt na kol, da poverne solta...
8
0
 
0
 
! Отговори
Barvo na GERB преди 13 години
kakwa krygla masa be towa i sofra ne miaza, Malta Rumynia i ungaria steli da obsyzdaty s Ceco lujeco ....
7
5
 
1
 
! Отговори
S преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И АТАКА ДРУГОТО Е ФАЛш.ДА ЖИВЕЕ БОЙКО ДА ЖИВЕЕ ЦВЕТАНОВ ДА ЖИВЕЕ СИДЕРОВ 501 БОГ ДАВЕ ПАЗИ СМЕЛчАГИ.
6
0
 
1
 
! Отговори
pi4 преди 13 години
a rumen petkov i goze kakvi sa,4ervenodelzi nagli
5
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Погледнете мордата на гусин министъро. Ярко доказателство в подкрепа на Дарвиновата теория - за произлизането ни от мамуните.
4
1
 
3
 
! Отговори
an преди 13 години
VKARAHTE NI GO U NATO, VKARAHTENI GO U ES, SEGA 6TENI GO VKRATE I U 6ENGEN. I VSI4KI BLAGA, ZA DRUGARITE OLIGOFRENI. A ZA NARODA OT TRITE NAI DALGOTO. I DA PLA6TA SMETKATA.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Шенген ще види ЦВЪ.ЦВЪ.през крива Румънска солета.
2
3
 
16
 
! Отговори
ю бря преди 13 години
Дискусията ще бъде открита от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.Па той е готов да влезне в Шенген - имотен човек. Давай Цецко
1
3
 
19
 
! Отговори
КОМЛУШКИ ЦИГАНИН преди 13 години
Бързо да ни приемат в шенген ,че *** да ходят да крадът от богатите държави!!!