Цветанов: Не гледам към Дондуков 2

В ГЕРБ още не са решили кой ще е фаворитът им за президент
Обновена: 2 яну 2011 09:18 | 2 яну 2011 08:53,
303
Цветанов: Не гледам към Дондуков 2
Снимка: Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви в интервю за БТА, че темата за евентуалната му кандидатура за президент не е актуална за дискутиране.

Искам да кажа едно - няма политическо решение за бъдещ кандидат за президент на партия ГЕРБ. В момента се възприемам само като вицепремиер и министър на вътрешните работи, каза Цветанов.

Запитан дали гледа към "Дондуков" 2, Цветанов каза: Не. Гледам само към изпълнението на служебните си задължения на "Шести септември" 29.

Министърът на вътрешните работи отбеляза, че един от най-важните приоритети за тази година е техническата готовност за изпълнение на критериите за влизане в Шенген и гарантиране на външната граница на ЕС. 

Според вицепремиера може би в средата на 2011 година реално ще заработи новият специализиран съд. 

Той не конкретизира колко би струвало създаването му. 

Делата срещу тежката организирана престъпност ще преминат в спецсъда, което ще е много по-добре за държавата и обществото, коментира министърът на вътрешните работи.

Запитан "Гарантирате ли, че в България няма полицейщина?", Цветанов отговоря:

"Полагаме усилия да гарантираме правовия ред в страната и развитието на демокрацията като страна - член на ЕС. Но когато някой излезе извън закона, наруши правата на гражданите, държавата да може да го санкционира. Това не е полицейщина".

За случая в Горна Оряховица Цветанов е категоричен:

"В изказванията по случая, преди да оглася декласифицираните СРС-та, имаше политическо говорене и манипулиране на обществото, които налагаха усещането за полицейщина. Но от това, което хората чуха от трибуната на парламента, си създадоха представа за реалностите и действията, които предприехме по случая.

Това, което продължи да се говори е, че има някакво отношение от страна на МВР спрямо лекарите. За съжаление, заради политическия популизъм и действията на опозицията нямаше второ изслушване. Фактът, че се извиних на стойностните лекари в България, показва уважението ми към тези, които помагат и спасяват ежедневно човешки живот".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
6
 
3
 
! Отговори
boryana ivanova преди 13 години
cvetanov e nai dostoiniya 4ovek za dondukov2
266
4
 
1
 
! Отговори
pen4o razcvetnikov преди 13 години
parvanov si otiva i idva cvetanov
265
1
 
1
 
! Отговори
BOIKO BORISOV преди 13 години
GROZEN KOMUNQGA !!!!
264
3
 
5
 
! Отговори
Имиджмейкър преди 13 години
А трябва Цецо, трябва...........теб чака, с теб сме ! :))
263
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха ха ха, от първи тур значи. "Комунизмът си отива, йе, йе, йе"...Отива си вече 20 години, ама не си е тръгнал дори.
262
1
 
3
 
! Отговори
Киро преди 13 години
А требе да гледаш! И понеже няма да влезеш никока там, сега е времето да гледаш. После ще гледаш през прозорче с решетка.
261
3
 
8
 
! Отговори
sion преди 13 години
Колко си *** , Цецко!
260
2
 
7
 
! Отговори
Тъй, тъй! преди 13 години
Браво Цецко! Правилно - не гледай! Гледай си апартаментите, потърси добър архитект за интериора, хем да е модерно, хем на анцуга мястото да е подходящо.
259
1
 
8
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
ЦЦ-президент, Веско Маринов- вицепрезидент. Подкрепете ги.
258
1
 
8
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Цецо панело-президент........хахаха-виц!!!
257
7
 
2
 
! Отговори
Спеца преди 13 години
Тръгне си спец съда, крадливите цонев и масларова ще търка тейките на панделата , рейтинга на ГЕРБ удря тавана, *** масово емигрират в тундрата.............животът е песен, Цецо естествено печели на първи тур, ЧНГ :)
256
1
 
3
 
! Отговори
за 269 преди 13 години
Ха ха че издигнето му кандидатурата , що не .......по избираем е от хамстера със сигурност ! Пък и ще се преброите огигофрените колко сте..........няма да докарате повече от 200 човека.....
255
2
 
13
 
! Отговори
макето преди 13 години
Цецо Умното,БОКО,ЛЪЧО МОЗЪКА,ЦЕЦА СТРУГАРКАТА елита на страната,лош много лош матреиал.
254
2
 
9
 
! Отговори
ринго преди 13 години
Хайде да избереме Цецо за президент!Голям смях ще падне ще бъде почти толкова смешен колкото Жельо и бащицата от Правец а може и по...
253
2
 
13
 
! Отговори
qwe преди 13 години
Мразя Герб, мошеници като Цецо,Андрей Иванов,Лъчо Мозъка,Нона пияндето,Миро ирландския суджук,Рашидов тумбака,пискливия некадърник Дянков,противната другарка комсомолка Цецка, свинята Фидосова, малката *** Волен, мустакатия рентиер от Атака, гъбата Фандъкова и всички останали кучета.
252
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ааааа, Цецо-Лъжецо недей така - знаме се.Той и шефа ти не гледаше към Премиерския пост, ама пусто нали народът много го искаше, пък той е добър и не може да отказва ...Долни милицонерски лъжци!
251
0
 
6
 
! Отговори
марти преди 13 години
Цвъки,Цвъки,защо да не гледаш към Дондуков бре,какво ново би станало,ако вземем току-виж те направим и тебе президент?!Че то няма да се случи нищо ново под слънцето!!!След като бяхме толкова УМНИ,че да си иберем Агент Гоце от Сирищник и то два пъти поред(а защо не и да потретим???)какво лошо би имало да направим и тебе,драги ми Цвъки президент???То нали знаеш,че за българската простория няма...граници и почивен ден!!!
250
1
 
4
 
! Отговори
Angel преди 13 години
Gospodi, smili se nad nas, slezni na zemjata i si priberi bokluka!!!!Kolkoto se moje po-burzo zashtoto s takiva kato tozi nishto dobro ne ni chaka!!!!!!!!
249
1
 
10
 
! Отговори
Неприятел преди 13 години
Хич не гледай към Дондуков 2, ***! Ако, не дай Боже, отчаяните обезумели те изберат, аз ще си изгоря публично паспорта!
248
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз този не го сакам за президент, нека се кандидатира, няма да го изберем.