Няма политически театър, твърди Янев

С оставката си тествал хората дали имат сили да издържат
Обновена: 7 фев 2011 09:43 | 7 фев 2011 09:26,
213
Няма политически театър, твърди Янев
Снимка: Булфото

"РЗС е подложена на системен натиск. Исках да проверя дали хората по места и ръководството имат сили да издържат".

Така преизбраният лидер на партията Яне Янев мотивира пред Нова телевизия решението си да подаде оставка в края на миналата седмица заедно със заместника си Атанас Семов. В неделя обаче и двамата бяха преизбрани на постовете си.

„Няма политически театър“, категоричен беше Янев.

Според него преизбирането му начело на партията е доказало, че симпатизантите са издържали на външния натиск. Той посочи, че страната е в тежко икономическо положение.

„Системата в здравеопазването е атрофирала, икономиката е в стагнация каквато не е била никога за последните 20 години, сега дори ситуацията е по-тежка от момента, в който падна правителството на Жан Виденов“, мотивира се той.

Още по темата

Лидерът на РЗС отрече, че Алексей Петров е човекът, който определя кой да бъде начело на РЗС.

Той добави, че дори не  е ставало въпрос дали ще подкрепят кандидатурата му за президент. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: оставкаРЗСЯне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Беше забавен,стана ми смешен, след това досаден, а сега ми е направо противен...
180
0
 
2
 
! Отговори
Б... преди 13 години
Беше смешен известно време,но вече взе да става дооооста досаден и започва да ми писва от него:(
179
0
 
5
 
! Отговори
Я ,МАРШ БЕ,...... преди 13 години
......ТРАВЕСТИТ , СМОТАН !Я, ХОДИ ДА ДУХАШ НА "ПОМАКО-ТРАКТОР", ОТ ДС/ДАНС И БКП!
178
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 13 години
тогава да направим подписка по неговия модел и върнем жан виденов на власт.какво ще кажете.да действаме че куцо и сакато да избяга от българия.
177
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правилно, не политически театър, а нискобюджетен филм с жанр научна фантастика с елементи на траги-комедия е бг политиката.
176
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Горския преди 13 години
Анонимен 192......виждам че "много добре анализираш" ситуацията и това как ще се развият нещата....само не ми е ясно как партията на която симпатизираш би се справила с БАТАКА които е дробен 20 години?? всеки може да плюе....ама на кои му стиска да излиже наплютото.....Ако идеята ти е да спечелиш симпатизанти във форума които да ти сложат някои друг плюс....това е друга работа...иначе всичко за което си писал го е имало и ще го има винаги....
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей така, докато си говорите:"Срещу сумата от 1 464 464 лв. без ДДС (или 1 757 356.8 лв. С ДДС) ДЗЗД България Травъл 2010, включващ фирмите Медиа Планинг Груп ООД, Сиенсис АД и Скрийн брадърс ООД, изпълни обществената поръчка за доразвиване на официалната туристическа страница на България bulgariatravel.org и създаване на мултимедиен каталог на туристически обекти, атракции и маршрути"Ето как изчезват парите от бюджета.
174
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Валтер Швимер, бивш геренален секретар на Съвета на Европа обяви, че ще сформира международен екип, който ще подкрепя Янев, защото вярвал, че политиката му е достойна за подкрепа. Г-н Швимер също така е член на бюрото на ЕНП. Е нали уж ЕНП подкрепяше Бойко. Нали знаете, че това означава само едно - И Европа разкри какво предсавлява Б.Б.
173
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма Ипон.
172
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
171
1
 
2
 
! Отговори
Хетфиелд преди 13 години
***! На някой други ги разправяй тези неща! Това си е чисто порно, ама всички знаем сексуалните му пристрастия на този П.дал.
170
1
 
2
 
! Отговори
Алексей П. преди 13 години
Яне ти си един *** !!! т.е. кукла на конци ха-ха-ха...
169
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е театър, цирк е!
168
1
 
2
 
! Отговори
do 188 преди 13 години
Яне бегай от тука с твоите гнусотии
167
4
 
1
 
! Отговори
7 654 496Българи преди 13 години
Яне ще прави сватба,а на тиквата жената е избягала при собственика на СВИЛОЗА,защото и омръзнало да използва вибратори!Е,КОЙ Е ГЕЯ?
166
1
 
0
 
! Отговори
mmm преди 13 години
voting.treeoftheyear.org/ За да отчетем вашия глас, моля, последвайте линка в писмото, което изпратихме до вашата електронна поща. ..гласувайте за българското дърво в конкурса : Европейско дърво на годината !
165
1
 
1
 
! Отговори
ten4o преди 13 години
qne e mnogo bolen,ludnizite ve4e ne gi vzemat...
164
7
 
0
 
! Отговори
МЮМЮН преди 13 години
Нали си избрахте мутра за премиер,къф е проблема сега да си изберете и гей за премиер.
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е голям изхвъргач. Като падна Жан Виденов заплатата ми беше 7 долара и нямаше нищо по магазините. *** той тогава май е бил още малък и не повни до къде ни докара майчицата партия. И здравеопазването е в кома не от вчера май ами комай пак от Жан Виденово време че до сега.
162
3
 
5
 
! Отговори
Булдозера преди 13 години
До АнонименЯне не е бил нито КОМУНИСТ, нито МУТРА.Бойко Борисов е бил и ДВЕТЕ.Изводите да си направи всеки сам, според наличието на сиво вещество в черепната си кутия."""""""""""""""""""""""""""Не Янка е просто е мазен, гнусен *** на Трактора.