Няколко столични квартала без вода във вторник

Ограничението е заради дезинфекция на пречиствателна станция
23 апр 2010 13:10, Красимир Ангелов
6
Няколко столични квартала без вода във вторник
Снимка: БГНЕС

Без вода от 9.30 часа на 27 април до 9.30 часа на 28 април ще бъдат столичните квартали "Резиденшъл парк" и "Малинова долина", вилните зони "Американски колеж" и "Бункера", съобщиха от "Софийска вода".

Ограничението се налага заради механично почистване и дезинфекция на съоръжения в Пречиствателна станция за питейна вода "Бистрица".

Поради тази причина с понижено налягане ще бъде водата, захранваща района на Околовръстния път от отклонението за лифта "Симеоново" до бул. "Братя Бъкстон", както и кварталите "Кръстова вада" и "Манастирски ливади-изток".

От дружеството обявиха, че ще осигурят водоноски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До 4 ха ха: И аз за първи път научавам това смешно име. Селище от затворен тип, разположено е в подножието на Витоша, непосредствено срещу Business Park Sofia- Младост 4, до Камбаните.
4
0
 
7
 
! Отговори
Стела преди 14 години
2,теб като не те интересува,хората от тези квартали сигурно ги интересува!!!И след като София не е България,защо половин България дойде в София????Като не те не интересува,не чети тази новаина - много е просто :)
3
0
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 14 години
Резиденшъл парк...к'ви са тия имена, бе хора :))
2
0
 
10
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До 2: ПЛАНОВИТЕ РЕМОНТИ / по ВиК, Топлофикация, Енерго, Пътища и др./ задължително се обявяват. Който го интересува- чете, за другите има други новини.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво ме интересува в кой квартал на София няма да има вода?Каква новина е това?Цяла България с проблемите на София ли ще живее?В кой квартал какви проблеми има и в коя детска градина колко деца ще приемат!София не е България!!!!