Столичната НАП продава мандра

И още - коли, апартаменти, оборудване...
23 апр 2010 12:28,
14
Столичната НАП продава мандра
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Столичната НАП продава чрез търг с тайно наддаване недвижими имоти, автомобили и оборудване на длъжници, съобщиха от агенцията.

Само за текущия месец са обявени 18 търга, които ще бъдат проведени до 30 април 2010 г. Собствениците на продаваните активи са натрупали задължения към хазната в размер на 2,2 млн. лв.

Обект на продажбите са мандра и прилежащата към нея земя в с. Катунци, поземлени имоти в с. Гайтанево, кухня – ресторант в с. Реброво, гостилница в гр. Земен, леки, товарни и специализирани автомобили, дървен материал, машини, съоръжения, оборудване и др.

Вече са налице и първите потенциални купувачи, подали оферти за обявените търгове.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и други обяви за продажба на активи, могат да бъдат видени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg, в рубриката „Продажби”.

Там са посочени условията за участие и провеждане на търговете.

С вливането на Агенцията за държавни вземания в НАП от 1 януари 2010 г. служителите на приходната администрация получиха правото да описват и продават имуществото на лица, които не са погасили задълженията си към бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
99999 преди 14 години
Прочети статията - там има линк.
12
1
 
1
 
! Отговори
99999 преди 14 години
Да бе, да. Голф 1996-та за 2100 лева? как пък не.
11
1
 
1
 
! Отговори
ор преди 14 години
Според мен, продаваните недвижими имоти, имайки в предвид предмета им на дейност, къде се намират и икономическия климат у нас, не могат да донесът приходи, които да покрият само данъците и амортизацията им. Да ми ги дават "две за лев и едно бакшиш" няма да ги взема, защото, и аз ще изпадна в несъстоятелност, а и който и да е било друг.
10
1
 
1
 
! Отговори
Незнаен преди 14 години
Някой може ли да ми даде линк към търговете на НАП, или някаква информация за това какво са обявили и как мога да участвам в търговете? Благодаря предваврителни.
9
1
 
5
 
! Отговори
клъв преди 14 години
И к`во - НАП стана един голям МОЛ?
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Купувам Мандрата! Пу за мен!
7
0
 
5
 
! Отговори
xxx преди 14 години
Да питам 4, а защо куцо и сакато дойде в София.Колко хора купиха апартаменти с цел отдаване под наем???А сега им е трудно значи.И аз искам да живея в тристаен с два подземни гаража и ако може в изток ама нЕма кЪ.Народа го е казал, всеки да се разполага спрямо чергата си.
6
6
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 14 години
Като гледам на снимката тия крави с хубавите вимета , ми се приклеца комшйката ..
5
0
 
12
 
! Отговори
koko преди 14 години
Абе за тея от НАП няма ли платени рекламни площи?Да си купуват карета или банерии и да дращят там каквото си искат.Няма какво да им четем простотиите!
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това за мен е много ЖАЛКА статия!Хора теглили кредити от банки преди 2 години, когато жилищата бяха с надути цени сега останали без работа ,остават и без жилищта!
3
1
 
16
 
! Отговори
с. преди 14 години
То кой ли не продава в тая държава!?Общините продават,банките продават,НАП продават,лихварите продават!А обикновените хорица ядат дървото!Ама докога ли!?Накрая всичките като захапят по едно чепато дърво и ще се напродават!
2
1
 
18
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
Хайде като минат търговете да бъдете така добри да съобщите какво, на кого и за колко са продали. Мисля, че пак някой "правилен и по-равен" човек ще се облажи, а иначе идеята е добра като цяло, но типично по български ще успеем да я развалим....
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Те и банките продават,ама мераклии няма!!!!!!!!!!!!!