Лятна академия за деца в София

Ако в тетрадките по математика на вашето дете вместо теореми живеят комикси, това предложение е за вас!
21 юли 2010 20:15,
3
Лятна академия за деца в София
Снимка: БГНЕС

Фондация "Св. Пимен Зографски" и НХА със съдействието на СБХ, НГЧИ, НХГ, СГХГ организират Лятна академия за деца и ученици.

Академията отваря врати на 2 август и е предназначена за деца и ученици от 7- до 14-годишна възраст.

Всеки делничен ден на август, от 9,00 до 13,00 и от 14,00 до 18,00 часа в ателиетата и двора на ул. „Шипка” №1 преподаватели и студенти ще рисуват и ще експериментират заедно с младите участници.

Лятната академия предлага четири образователни модула: академичен, експерименталено-творчески, пленер, посещения на музеи и галерии.

На 30 и 31 август в Ателие №1 на НХА, ул.”Шипка”№1, на специална изложба ще бъдат показани най-добрите постижения на участниците в „Лятна академия 2010”.

На завършилите целия курс ще бъдат издадени свидетелства за участия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
НХА преди 13 години
Грешката е моя:) Националната художествена академия стартира Лятната академия, но като една от дейностите, ще бъде посетена и Националната художествена галерия:)))
2
0
 
1
 
! Отговори
НХА преди 13 години
Заповядайте в понеделник - 2 август от 9 до 18 часа в Националната художествена галерия ще стартира Лятната академия за деца и ученици - ВХОД СВДОБОДЕН
1
0
 
3
 
! Отговори
Инан преди 13 години
Страхотно! Похвално! И аз бих искала да участвам! Пожелавам приятно забавление на децата и съм сигурна,че ще запомнят тази ваканция ! Суперска инициатива.Пожелавам да стане традиция, за да може и моето дете да посети лятната академия след няколко години.