Затварят част от "Черни връх" от 8 сутринта до 8 вечерта

Забраната не се отнася за живеещите в района
20 сеп 2010 17:06,
0
Затварят част от "Черни връх" от 8 сутринта до 8 вечерта
Снимка: БГНЕС

До 17 октомври от 8.00 до 20.00 ч. всеки ден се забраняват  влизането на превозни средства, престоят и паркирането им в част  от бул. "Черни връх", съобщиха от Столична община.  

Причината за ограничението е изграждането на водопровод от  резервоара  "Драгалевци" по бул. "Черни връх" в участъка между Околовръстния път и ул. "Филип Кутев".

Забраната не се отнася за превозните средства - собственост на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и на работещите и на обслужващите обекти и на клиентите им в сигнализирания пътен участък.

До 17 октомври се променя маршрутът на автобусните линии с номера 64, 93, 98 и 122.


Автобусите по линията с номер 64 ще се движат от Центъра по хигиена по маршрута си през кв. "Бояна" и кв. "Драгалевци", по ул. "Захари  Зограф", ул. "Симеоновска", бул. "Симеоновско шосе" до обръщателното колело на автобусна линия с номер 67 в кв. "Симеоново". 

Рейсовете по линията с номер 93 ще вървят  от ж. к. "Гоце Делчев" по ул. "Тодор Каблешков", ул. "Костенски водопад", бул. "Гоце Делчев", бул. "България", Околовръстния път до пътен възел "Драгалевци" и по бул. "Черни връх" по маршрута си до  пътнически лифт "Драгалевци".

Автобусите по линията с номер 98 ще се движат от "ухото" в ж. к. "Гоце Делчев" по ул. "Тодор Каблешков", ул. "Костенски водопад", бул. "Гоце Делчев", бул. "България", Околовръстния път до пътен възел "Драгалевци" и по бул. "Черни връх" по маршрута си до с . Железница,

Автобусите по линията с номер 122  ще минават от "ухото" в ж. к. "Гоце Делчев" по ул. "Тодор Каблешков", ул. "Костенски водопад", бул. "Гоце Делчев", бул. "България", Околовръстния път и по маршрута си до лифта "Симеоново".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Черни връхдвижение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари