Вандали потрошиха стъкло на нов тролейбус

Инцидентът е станал около паметника "Левски", няма пострадали
45
Вандали потрошиха стъкло на нов тролейбус
Снимка: БГНЕС

Голямо стъкло от дясната страна на пътническия салон на тролейбус, пътуващ по линия "11", е било счупено тази сутрин в района на паметника "Левски".

Инцидентът е станал около 10,35 часа. За щастие няма пострадали пътници, съобщиха от "Столичен електротранспорт".

Полицията работи по две версии за нападението – стрелба с въздушна пушка или хвърлен камък.

Тролейбусът е един от новите, доставени и пуснати само преди месец от общинското дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: тролейбус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
dsdas преди 13 години
Цял живот Икаруси за тоя *** народ...И футболните клубове да почнат, да правят отчисления към ГТ на града, в който са
38
0
 
9
 
! Отговори
янко преди 13 години
Ето ви още една причина още дъъъъълго време да сме си на тоя хал-страната ни се напълни с *** гаменчета,дошли на тоя свят случайно,както и родителите им,създали един живот,без да са в състояние да го направят човек.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
като цяло съм съгласено освен в часта "когато драскат"Ако проблема е, че драскат, то "цапачите" са по-лошите! Ако само това е проблема наистина, значи няма проблем!Не "драскачите" са проблемнни!!!
36
0
 
3
 
! Отговори
Владко преди 13 години
Колега, в Горна баня няма *** или са много малко. *** са във Факултета, който граничи с Овча купел 1, 2 и Красна поляна. В Захарна фабрика съм съгласен, че има махала в индустриалната зона, не в квартала. А че преливат, да, преливат!
35
0
 
7
 
! Отговори
Всезнайко преди 13 години
Тия пенсионери пак са се развилняли :):):):):):) Малките *** вандалчета са тук м/у вас и на никой не му пука когато ги види как драскат със спрея навсякъде! Сега обаче сте мноо настроени да ги посочите с пръст нарицателно и да порицаете постъпките им...да де ама що забравяте да го правите когато ги видите ? Е тва е фалша на БГ...много лаене по форуми в работно време най вече и до там !
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Селения до шия!
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и аз съм бил свидетел как от нищото се напуква цяло предно стъкло на автобус без да е стреляно по него или да е хвърлян камък защото стъклото си остана на място беше на сол но нямаше дупки по него това мисля че понякога се получава от дефекти на стъклото или усукване на купето
32
0
 
19
 
! Отговори
ввв преди 13 години
Дано хванат гадината, да плати стъклото и да лъска един месец с *** тролеите
31
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чупете, трошете всичко е държавно!
30
0
 
9
 
! Отговори
во преди 13 години
Е, добреде никой ли не е видял какво става в втоя тролей бе? Хора не е ли имало! Или са седяли да гледат сеир!!??!!
29
10
 
1
 
! Отговори
Deltichko преди 13 години
Е нали искахте нови тролеи - ето ви сега...
28
2
 
30
 
! Отговори
Manhattan преди 13 години
Е та тва е простия балгарски народ! Не засужаваме нищо ново, и никой не иска да инвестира, защото се вижда какви *** сме. Заслужаваме си старите чавдари и икаруси. И докато има такова безхаберие по улиците, които уш имат видеозаписни у-ва, това ще продължава и след 10г.
27
2
 
9
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Dosta interesno-kakvi sa tezi 2 versii-vazdu6na pu6ka,ili kamak?Nima vazdu6nata pu6ka strelq s kamani,ili ne sa namerili tova,s koeto e s4upeno stakloto?
26
1
 
3
 
! Отговори
пеше преди 13 години
Ти ще си поредния необразован и безработен варварин, ако вече не си такъв, който ще води безсмислен и никому ненужен живот.
25
3
 
29
 
! Отговори
las bolas преди 13 години
Много се извинявам, но защо когато нещо подобно стане в "провинцията", веднага започват гимнастики на тема "селяните това, селяните онова", а когато стане в София, тогава "България била такава и онакава", "светът бил такъв и онакъв", то времето е виновно, атмосферното налягане, фазите на луната, цента на соята на токийската борса...
24
0
 
22
 
! Отговори
стг преди 13 години
Кучето, драги ми сънародници скача според тоягата, това е древна мъдрост, щом никой не ги наказва ще чупят драскат и рушат, това е нормално. Това важи и за *** те разбира са *** *** но също не скачат срещу тояга но тояга нямааа.
23
5
 
12
 
! Отговори
hahaha преди 13 години
"Голямо стъкло от дясната страна на пътническия салон" явно новите тролеи се движат напречно като гледам снимката :D :D :D
22
1
 
47
 
! Отговори
- преди 13 години
Това е България!! Само знаем да се оплакваме. Били стари тролеите - ето докараха нови и вече ги чупят. Онзи ден се возих в един чисто нов автобус и отвътре беше целият в маркер издраскан, ужасно се възмутих. Спирките били на по 20 години и се разпадали - като ги монтират и на третия ден вече и те са или изпочупени , или издраскани.. Вандалчетата трябва да се наказват със затвор!! Лошото е, че включително и от писалите тук си личи, че имат симпатизанти
21
4
 
6
 
! Отговори
! преди 13 години
KOCTOB...
20
0
 
10
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
Цецко,хайде хвани ги и ги "посъветвай" едно хубаво(като в доброто старо време) да не правят повече така. То се е видяло че вече в Захарната и в Горна баня е тясно и преливат към централните райони.