Временни ограничения на движението по Симеоновско шосе

Спешно изграждат канализация заради наводненията
6 дек 2010 19:08,
4
Временни ограничения на движението по Симеоновско шосе
Снимка: БГНЕС

До 31 януари се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Симеоновско шосе" между ул. "Св. Мария Магдалена" и ул. "Златен век", съобщиха от Столична община.

Маршрутът на линия автобусна линия 67 се разделя на две.

Автобусна линия 67 в посока Симеоново ще се движи от Семинарията по маршрута си до Околовръстен път, надясно по Околовръстен път, наляво по бул. "Черни връх", ул. "Папрат" по маршрута на 98 ул. "Захари Зограф" и по бул. "Симеоновско шосе" до крайната станция в квартал Симеоново.

Автобусна линия 67 от Семинарията по маршрута до временно колело след Околовръстен път при спирка "Моста на Сухата река" на бул. "Симеоновско шосе".

Промените в организацията на движение са налагат във връзка с изграждане на канализационна система в южните територии на София
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
смешника Бойко преди 13 години
Изграждането на канализация в Симеоново почна преди наводненията и няма нищо общо с околовръстното. Това ужасно закъсняло изграждане на канализация почна на 15.10 и беше удължено на 01.12.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
150 работни дена копане, струва ми се доста бавно
2
1
 
3
 
! Отговори
Всезнайко преди 13 години
За пандиза са всички проектанти по ВИК на тоя участък !!! За пандиза е и надзора подписал и приел проекта! Боко Тиквата сега да ги намери и осъди, така както намира за PR всеки ден обекти на който да реже лентичките !!!
1
1
 
4
 
! Отговори
луна преди 13 години
Ааааа - значи можело, като се наложело