Кметицата проверява доколко културни са ватманите в София

Целта: качеството на обслужване на пътниците
Обновена: 17 дек 2010 17:19 | 17 дек 2010 17:18,
22
Кметицата проверява доколко културни са ватманите в София
Снимка: Булфото

Кметицата Йорданка Фандъкова издаде заповед за проверки на дружествата – транспортни оператори по автобусните линии на масовия градски транспорт, съобщиха от общината.

Ще бъдат проверени спазването на трудовата и технологична дисциплина от страна на водачите на автобусите, изготвянето и спазването на нарядите, както и културата и безопасността на обслужване на пътниците.

Целта е създаването на максимално добра организация за качествено обслужване на пътниците по автобусните линии на масовия градски транспорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Фидосиев преди 13 години
Жалко е, но е истина. София има най-смотания кмет в ЕС например. Факт: с градския транспорт в останалите държави от ЕС, можеш да си свериш часовника. В зелените площи на нито един Европейски град няма бетонни гаражни клетки. Абе мани!!! Да ни е весела коледата, а кмета да е безработен скоро. Амин.
20
0
 
0
 
! Отговори
Софиянец2 преди 13 години
"Ще бъдат проверени спазването на трудовата и технологична дисциплина от страна на водачите на автобусите, изготвянето и спазването на нарядите"....Тази кметица не знае ли, че има диспечерски центур с GPS на всеки автобус. Да ис вземе данните от там. ***.
19
0
 
0
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 13 години
А да псуват хамалски разрешено ли им е? ;))
18
0
 
0
 
! Отговори
ИВО преди 13 години
ЕДВА 15 % СА КУЛТУРНИ ТОВА Е СТАТИСТИКАТА
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
транспортни оператори по автобусните линии на масовия градски транспорт - Аааа това сигурно е автобус на снимката????Моля да ми помогнете да знам!!!
16
1
 
0
 
! Отговори
Фишор...:))) преди 13 години
Ще бъдат проверени спазването на трудовата и технологична дисциплина от страна на водачите на автобусите - Егати работата...До днес аз на тея водачи им виках Фишори,то били Ватмани:)))))))Добре,че имам нет и журналисти да ме научат:)))))
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Водачите в обществения транспорт трябва на първо място да са ПРАВОСПОСОБНИ И ОТГОВОРЕНИ ШОФЬОРИ! А дали слушат Моцарт и Бетовен и дали казват ''благодаря", "моля" и дали подават ръка на дамите не ме интересува! И без това им е забранено да разговарят с пътниците, за да не се разсейват!
14
1
 
4
 
! Отговори
дрън-дрън2 преди 13 години
Който твърди,че заплатата на ватмана е 450 лв., изобщо не е наясно с нещата. Някои си докарват над 900 лв. с допълнителните пари за храна и др.добавки. Преди да пишеш,трябва да си наясно.
13
0
 
4
 
! Отговори
дрън-дрън преди 13 години
От ватман и шофьор -култура,все едно от политик честност и почтеност,макар че изключения се срещат.
12
1
 
1
 
! Отговори
lOBATA преди 13 години
EH VATMANE I TI PTICO PROKLETAZA6TO TUI JALNO I MILNO GRA4I6KUDE E BULKATA TI TUI NAPETAI ZA6TO GNUSNO NA SPIRKATA HRA4I6A ZAPLATATA MALKA DORI NE TE RADVA,DECATA TI NOSQT KUP NERAZBORII,JAVNO IDVA GOLEMATA BRADVA,PUTNICI JADNO TE PSUVAT NA SJURII.NA SPIRKITE TI VRATITE OTVARQ6BLUSKA SE MATERIALA I MNOGO NE MISLIEH KAK DOBRE BI BILO DA OTMARQ6,NEIDE V BALKANA NA NA6ITE PISTI.PARITE NE STIGAT, MATERIALA E SLAB,POLITICITE LUJAT,NE STAVAT ZA SKRAPNADEJDA OSTAVA NO VREME NE STIGADO6LO
11
0
 
5
 
! Отговори
zhka преди 13 години
Да проверят този авт.64 - направо е базнадеждна линия!Интервалът по разписание е 19 мин., но те си минават както им дойде и хората мръзнат по спирките. Е, някои не издържат и спират такси, но това са единици.Нека да проверят, защо в много от трамваите, ватманите се затворили в кабината и не пускат отопление в трамвая и хората - пак мръзнат!
10
3
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
От ватман и култура ха ха ха.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако са като онзи ***--л евгени минчев,мнооооого са културни.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А контрольорите доколко са културни? Страхувам се от себе си- неколкократно ми костваше огромно усилие да се сдържа да не шамаросам наглеци,които отминават охранени,нагли роми,демонстративно седнали,докато старци стоят прави.Хванат ли обаче някой от тези старци без карта или без билет,ще го глобят.Няма ли пари,отиват с него до дома му,за да си плати той глобата. Вдигал съм скандали в подобни случаи,не знам обаче кога ще предприема и нещо друго.*** разбира само от бой и ритници.Чу ли, кметице?
7
1
 
0
 
! Отговори
Molq vi преди 13 години
Za kakvo ka4estvo govorim, kato poda na tramvaq oshte malko ne e padnal na zemqta, i az podir nego... Fandakova ne taka, zaemi se s drugo...
6
1
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Е сега всяка заповед на кмета ли е новина?Или е куриоз ,че въобще издава нещо писменно?
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С заплата от 450лева -колко културни хора ще се привлекът да работят като Ватмани - ама на някой кулурата им е нищо друго освен финансов носител
4
0
 
1
 
! Отговори
duhku4e преди 13 години
Ще канят хората с бъклица и ДРЯН особенно с ДРЯН(овица).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-обичам да ми отказват да ми продадат билет! На спирката няма, при шофьора няма. От къде !?
2
2
 
14
 
! Отговори
*** преди 13 години
E, те са от най-културните........от тях се научих да псувам хамалската