"България Ер" прави възможното, за да прибере българите от Лондон

Заради мъглата има закъснения и по полетите от летище София
Обновена: 22 дек 2010 13:04 | 22 дек 2010 13:03,
6
"България Ер" прави възможното, за да прибере българите от Лондон
Снимка: Булфото

"България Ер" прави всичко възможно, за да се справи със ситуацията и да прибере у дома българите, пътуващи от Лондон за празниците, съобщиха от авиокомпанията.

Още по темата

Поради падналата мъгла на летище София самолетът от Лондон беше отклонен към Солун, където кацна през нощта.

Тази сутрин самолетът кацна в Бургас и пътниците бяха прехвърлени на автобуси, с които ще бъдат транспортирани до София.

Поради влошените метеорологични условия ще има закъснения и по редовните полети от летище София до редица европейски градове, посочват от компанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
артемида преди 13 години
Прав си, но в Лондон се изнесе цялата *** на България, повечето са мизерници, които живеят като скотове и никога няма да дадат толкова пари за бензин. Масата не живее кой знае колко добре там. с хубава, удобна и нова кола е най-приятно да се пътува и избягваш целия ужас по висене по летищата. Да не говорим, че на 95% от тях едва сега им се отваря парашута да се качат на самолет, което за тях е Голяма Работа..как се изпуска такова нещо?
4
5
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Da si zapalqt kolite i da karat kato iskat tolkova mnogo da se priberat v Bg. Ima i po-dale4ni destinacii i horata patuvat sas avtomobilite si !
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***, пожелавам ти да ти се наложи за теб да пращат самолет...щото за когото е пратен този самолет , не се връща от почивка...
2
10
 
6
 
! Отговори
>:@ преди 13 години
Чудя се само как Бойко не си направи пореден PR и не зареди един самолет с парите на данъкоплатеца и да отиде да си прибере сънародниците!
1
1
 
10
 
! Отговори
pink_devil преди 13 години
Е, и къде сега последно е кацнал- в Солун през нощта или в Бургас сутринта!?