Славия диша във врата на ЦСКА

Белите победиха Черно море с 1:0
17 апр 2010 17:56,
6
Славия диша във врата на ЦСКА
Снимка: Булфото

Съставът на Славия вече диша във врата на ЦСКА. Белите се доближиха само на две точки от червените, след като  победиха с 1:0 Черно море на своя стадион в столичния квартал "Овча Купел".

Първото опасно положение в мача бе пред вратата на домакините. В петата минута удар на Атанас Борносузов от петнайсетина метра профуча на на сантиметри над напречната греда на Раис Мболи.

Пет минути по-късно неговият колега Илко Пиргов обаче извади първия, а и единствен гол в мача, от своята мрежа. Пред него Бачев изчисти лошо и Николай Дюлгеров изведе Славия напред в резултата с шут от 25 метра.

Още подробности за мача
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 14 години
Как не е иммало никакъв рекорд ,а Левски Вердер 0:3? И Барса Левски 5:0! Срещу Шалке бяхте мннннннооооооггггоо силни 1 : 3. Какво се хвалиш? Левски са толкова слаби . Е стигнали сте до 1/4 финал. То Славия са били на полуфинал.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е имало никакъв рекорд, пък и 1/4 финала със Шалке 4 месеца по-рано нещо ти убягва. Съжалявам те, че си фен на отбор, чиито европейски успехи датират отпреди 30-40 години, когато едва ли си бил роден, за да ги видиш.
3
1
 
2
 
! Отговори
до 2 преди 14 години
Със сигурност ще ядем бой, но няма да подобрим европейския рекорд на сините от тяхната незабравима приказка в Шампионската лига - 6 загуби и голова разлика 1:18.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Оптимист, жалко, че си от комплексираните славистки фенове, които не могат да преглътнат ежегодните унижения от грандовете Левски и ЦСКА. Ако по случайност попаднете в Европа, яко бой ще ядете.
1
4
 
7
 
! Отговори
Славист преди 14 години
Браво Славия ! Бихте,защото играхте !Дано да влезете в Лига европа ! Стигнете до 4 кръг и размажете испанци,италианци или англичани Влезте в групите, но не падайте като Левски с 0:4