Ашли Коул изригна: Мразя шибаните англичани

Бранителят на Челси се замеси в поредния мегаскандал на Острова
30 юни 2010 17:54, Красимир Ангелов
105
Ашли Коул изригна: Мразя шибаните англичани
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Защитникът на Челси и национал на Англия Ашли Коул се забърка в поредния мегаскандал, след като репортери разпространиха негово съобщение, в което той псува страната си и сънародниците си.

29-годишният футболист е пуснал съобщение до част от приятелите си, в което е заявил кратко и ясно:

"Мразя Англия и шибаните хора!"

Съобщението обаче си проправи път до медиите и по този начин на практика левият бек се обърна срещу хилядите си сънародници, които пропътуваха цялото разстояние от Англия до ЮАР, за да подкрепят посредствения отбор на "Трите лъва".

Скандалът е поредният, в който се забърква Коул, след като неотдавна бе спипан да изневерява на съпругата си – британската певица Черил Коул.

Сексапилната британка не прости на доскорошния си любим и в момента двамата са в процес на развод.

Още за изцепката на Ашли Коул

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
53
 
! Отговори
Должен преди 7 години
Мир на Земле и хорошо среди людей
96
0
 
53
 
! Отговори
истина преди 7 години
Само дописвам и - , така че да мразиш народ /и то един от най-развитите в света/ и да потсрекаваш към омраза - е видимо зле, лъжа и вредно за този или тези които го правят....
95
0
 
53
 
! Отговори
истина преди 7 години
Неговите думи и някои от по-долните коментари обиждащи /и дори имащи омраза/ към англичаните /а да не говорим, че между англичаните има и жени/ са пимер за липса на разум, реална преценка и истина....Англичаните като хора не са по-различни от останалите хора по света - проблема и истината е, че в света /при всички народи и прочие - от десетилетия и особенно от 2000 година/ много нараснаха като брой и степен лошите хора и прояви
94
44
 
2
 
! Отговори
И Пиргов преди 13 години
На тоя остров вмирисан, направо са се геноповредили ингилизчетата.
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tova ne e novina. Nie mrazim vsi4ko i vsi4ki - amerikancite bili debeli prosti(xaxxaxa),turcite *** i neandertalci(s tova trqbva da se saglasq),makedoncite bili mastii bez nacionalnost,sarbite politi4eski ***,ispancite marzelivi,italiancite ne razbirali ot moda,garcite i te ne sa stoka.......a nie sme cvete,nali umniko? Moje bi samo na rusnaci celuvame anus4eto,no i za tqh ne lipsvat negativni izkazvaniq.
92
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мразя англичаните -най-тъпите и грозни хора в света - хора, които не зачитат другите, а самите те са *** най-големи !
91
1
 
5
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Скъпи, интересно ти за какъв се обявяваш ? Може би за анадолец ? Ако не ти харесва тук, нали знаеш, че границите са отворени ?!
90
0
 
10
 
! Отговори
цък преди 13 години
Това ти ли си на снимката?Приличаш на *** хахахохихахихохах
89
1
 
9
 
! Отговори
za 95 преди 13 години
*** са си *** , татарите- татари...........а ние сме българи, има генетични изследвания правени от руснаци, но като са видели резултатите са ги засекретили.......... Нашата е лесна с братушките американци ще бием талибаните и другите врагове на демокрацията! Венсеремос! А ти ще блъскаш ч..и пред компа, защото жените не обичат да пускат на съсели........
88
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кой ги обича тези калъфи въобще
87
3
 
9
 
! Отговори
Докинс преди 13 години
***, думата "***" в заглавие на един от най-посещаваните родни новинарски сайтове... Култ!
86
16
 
1
 
! Отговори
nylonic преди 13 години
*** татари български намерили кого в африка да пращат я марш в афганистан
85
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми че и аз ги мразя :)))
84
1
 
0
 
! Отговори
GB преди 13 години
и все пак мисля, че въпреки всичко се получи добра дискусия:)
83
1
 
1
 
! Отговори
GB преди 13 години
ок, айде радвам се, че експеримента ми е успешен явно имам дарба да лъжа хората. Аз съм си в България и дори не съм ходил в Англия, ами съм си обикновен студент,хубаво си се позабавлявах, че ме беше налегнала скука. Биг бос пич си виждам те, айде много поздрави на тебе. Утре да стискаме палци за Цвети и още веднъж искрено се извинявам, че ви взех за мезе и ако съм обидил някого моля да бъда извинен!
82
3
 
1
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Нали ти казах,не ми дреме кой си какъв си и каво правиш,не ме занимавай със себе си.А на Анонимния преди тебНе знам кой е избягал,и какъв манталитет има,но не ти се вписвам в портрета,а ако те дразни,,патриотизма,,това не е мой проблем,а и не претендирам да съм повече патриот от който и да е,изразих мнение и толкова.
81
3
 
0
 
! Отговори
GB преди 13 години
виж сега аз уча сериозна професия, която ще практикувам като завърша. Съмнявам се, че имаш акъл да изучиш нещо подобно. И това за баровството ми е за удоволствие и за разтуха, ако учиш и ти такова нещо ще изперкаш иначе!
80
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
типично селско-български гъзарски манталитет.. и на луната да идеш същото нищо си- незнам защо си мислиш че на някой му пука какво имаш, даже напротив, някой със сигурност си мислят как да ти го вземат.. а на Радо- айде по-леко с тоя патриотизъм.. ако не бяха с такъв чорбаджийско- гъзарски чалгаджийски манталитет българите нямаше да има смисъл толкова млади хора да избягат и да не са българи вече...
79
2
 
1
 
! Отговори
big_boss преди 13 години
GB vsi4ki priemame 4e si edin muhlio! Q ni razkaji kude jiveesh, kakvo karash, kude v city-to rabotish, v kolko gentlemenski kluba si chlen, kolko hora koito v angliq sa vliqtelni poznavash i tn. . .shtoto v angliq ne e guzariq da jiveesh v panelka i da karash S-klassa ot USA bez plateni mita i akcizi hahahaha JALUK SMESHNIK!!!!
78
1
 
0
 
! Отговори
Радо преди 13 години
Че какво има да го приемам,ти не ме касаеш,бита карта си,нищо че сега не го разбираш,ти нямаш нищо,мой,беден си като църковна мишки,с всичките пари които ти дава тати,ще си пукнеш сам като коч.Като ти гледам мечтите,*** да станеш,ти вече си такъв.Хайде със здраве пък ти виж там,скъсай си паспорта,само ти пречи на престижа