100 000 долара глоба за Ферари, те доволни

Предстои разглеждане на инцидента и от международния моторен съвет
26 юли 2010 09:21, Красимир Ангелов
31
100 000 долара глоба за Ферари, те доволни
Снимка: БГНЕС

ФИА наказа Ферари със 100 00 долара глоба за наредбите от бокса по време на Гран При на Германия.

Освен това въпросът е отнесен към международния съвет по моторни спортове и може да последва още по-тежко наказание за Скудерията.

По време на състезанието на пистата Хокенхайм на Фелипе Маса бе намекнато, че Фернандо Алонсо е по-бърз от него и в крайна сметка бразилецът пусна съотборника си.

Въпреки че от Ферари официално твърдят, че това не е заповед от бокса, стюардите на състезанието смятат точно обратното.

От Скудерията обаче останаха доволни от това решение и заявиха, че няма да го обжалват, въпреки че имат право на това.

Вижте още за наказанието на Ферари

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
d-r Xaus преди 13 години
Taka we bade vinagi 3awoto Masa,kakto Barikelo se 3adovoliavat da badat ve4no vtori v Ferari. Xora- " be3glasni " bukvi. Takiva ne doprinasiat s niwo 3a spektakala v formula 1. Jalko.....
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напротив, Ферари са пълни *** и не заслужават пилот като Алонсо. Тези номера ги правят още с Шумахер и Баричело.
28
1
 
0
 
! Отговори
▄ преди 13 години
Аз за това не гледам Формула - то какво да гледам нагласени работи - все едно да гледам наш мач - ами естествено, че и тях гледам! Гледам единствено, като ходя на кръчма, да съм викнал сервитьора преди да се е показало дънцето на чашката!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не забравяй и Kovalainen и Hamilton през 2008. Поне 3 пъти се получи нещо подобно.
26
8
 
8
 
! Отговори
Рабирател преди 13 години
Този смешен Алонсиу само така може да пачели. Пълен *** и срам за великия *** на Ферари!!!
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Подкрепям. Тези, които генерално мърморят в момента, не са доволно от темпото на Ферари. Заповеди винаги е имало, и е по-добре да има. Все пак иде реч за десетки стотици милиони долари.
24
3
 
19
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 13 години
Същата работа както когато Бътън мина Хамилтън и му намекнаха че трябва да пести гориво и още на следващият завой му върна позицията. Само думите бяха различни. Така че това го е имало и винаги ще го има.
23
0
 
9
 
! Отговори
NeeD преди 13 години
Благодаря на администратора, който махна линковете от поста ми и тотално го обезсмисли :))))) За да върнем смисъла моля Ви напишете в търсачките на някой от сайтовете, в които има клипове- Alonso-Fisichella team orders in Turkey 2005 и David Coulthard allows Mika Hakkinen , много идентични моменти със сегашния, и когато ги видите се надявам да ви падне пердето и да станете по - обективни !
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези 'заповеди от бокса' трябва просто да ги разрешат официално. Напълно естествено е съотборниците да се подкрепят и да вземат решения в полза на този, който има шансове за титла. Тази забрана е все едно да се забрани във футбола на нападател да подаде топката на съотборник, ако е в позиция да стреля... Абсолютна глупост!
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова си ме и разбрал - и аз това казвам - когато Алонсо стана 2 пъти шамопион, Шумейкър само присъстваше наоколо, ам дай сега да се дърлим...
20
10
 
11
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Това беше най-селското изпълнение на Ферари от времето га Барикело пусна Шуми...Тоа *** Алонсо ше го намрази целио свят...
19
0
 
6
 
! Отговори
NeeD преди 13 години
Здравейте,Когато написах последния си коментар по темата, бях решил да не се впускам в повече подобни начинания, където заставам срещу мнозинство от хора, които просто нямат единни критерии за сходни ситуации. Жалко е да чета не само, коментарите на нас, ползвателите на сайта, а и лошо написаните статии по темата. Просто не сте прави и е странно как паметта ви изведнъж забравя моменти като тезиЗамислете се!
18
6
 
4
 
! Отговори
za6to преди 13 години
до 11 Затова си анонимен. Не се интересуваш от спорта, а от спора. След 4 поредни смазващи попеди на ФЕРАРИ, респективно ШУМАХЕР, през 2005 год. АЛОНСО смаза и ФЕРАРИ и ШУМАХЕР. 2006 сащо. Продължавай така. НАЙ-УМНИЯ си.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе ***, я вземи да видиш в историята на "испанския шут" дали и двете му титли не са в "присъствието" на Шумейкър? Иначе, и аз съм фен на Нандо, ама вчера беше турбо мега селско изпълнение....
16
6
 
10
 
! Отговори
kk преди 13 години
като му казаха на масса, че алонсо е по бърз те нямаха предвид точно по този начин да го пусне, но масса се направи на инетересен
15
7
 
16
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
В няколко състезания подред отборът на Ферари бе видимо ощетяван по една или друга случайност, така че нещата са занулени. Не забравяйте колко наказания бяха спестени на Хамилтън само заради това, че го толерираха, а испанецът безспорно е карач и винаги го е доказвал. Друг е въпроса, че като всеки южняк се опитва да се прави на ***.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кофти случка, но я има и при другите. Жалко че Ферари не успяха да го направят малко по-завоалирано.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не Фврари го правят "неинтелигентно", а Фелипе и инженерът му Роб Смедли. Сигурно им е било неприятно, че са ги накарали да дадат победата, но така е било и при другите отбори/пилоти получили такава заповед. Едва ли Стефано Доменикали е казал "Абе дай по най-селския начин да разменим местата".
12
0
 
8
 
! Отговори
az преди 13 години
не е заповед за пестене на гориво чисто и просто си казаха на маса да пусне алонсо пред него защото е бавен а после му се извиниха видя се Че върна предавки назад и е показателно че е нарочно
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станаха опашкари, защото нямат прецизен пилт вече! Вместо това - един испански шут, станал просто първи, защото нямаше Шумахер! качиха го от катуца на спортен кон, обаче само колата не може да те направи първи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Трябва и да се управлява тази кола!