Шефът на Атлетико: Достатъчно сме силни, не ни трябва Роналдо

Енрике Сересо потвърди високите амбиции на Дюшекчиите през новия сезон
1
Шефът на Атлетико: Достатъчно сме силни, не ни трябва Роналдо
Снимка: БГНЕС

Сякаш за да потвърди поговорката за киселото грозде, президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо обяви, че столичани са достатъчно силен тим, в който няма място дори за играч като Кристиано Роналдо.

"Кристиано Роналдо няма място в отбора ни, който е съставен от достатъчно добри играчи. Що се отнася до Реал, надявам се че през целия сезон те ще бъдат зад нас" заяви невъзмутимо той пред "Марка".

Столичани биха Хихон с 4:0 и оглавиха класирането след 1-ия кръг, което явно вдъхнови сериозно феновете на състава, които отдавна не си спомнят техния любим тим да е пред градския съперник в подреждането.

Като добавим към това и спечелването на Лига Европа, а наскоро и на суперкупата на Стария континент, амбициите на състава наистина изглеждат изключително сериозни.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Атлетико Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Jimmy преди 13 години
ха-ха първи са след 1-вият кръг. Абе хора взехте една купа която са я взимали всевъзможни "грандове" като "Зенит" , Севиля и т.н. и си мислите че вече едва ли не Реал Мадрид ще са зад вас. Ами то и Кристиано Роналдо да ви го дадат вие по-нагоре от 5 място тази година няма да се вдигнете