Безидеен Юнайтед с фалстарт в Шампионската лига

Барселона с впечатляваща победа, Валенсия мушна 4 гола на Димитър Иванков
15 сеп 2010 09:50, Красимир Ангелов
29
Безидеен Юнайтед с фалстарт в Шампионската лига
Снимка: БГНЕС

Един от основните фаворите за спечелването на Шампионската лига – Манчестър Юнайтед, започна кампанията с разочароващо и безидейно 0:0 като домакин на Глазгоу Рейнджърс.

Мениджърът на “червените дяволи” Сър Алекс Фъргюсън остави Димитър Бербатов извън групата за мача, а вместо Митко на терена в атака за Юнайтед излязоха Уейн Руни и Хавиер Ернандес.

Фърги бе заложил на някои резерви и това определено му изигра лоша шега, тъй като англичаните показаха слаб футбол, създадоха твърде малко голови възможности, лутаха се нелепо в атака и логично взеха само точка от първата си среща в групата.

В другата среща от група C отборът на Димитър Иванков – Бурсаспор, загуби катастрофално у дома с 0:4 от Валенсия.
Бившият национален вратар буквално бе надупчен от нападателите на прилепите, за които са разписаха Коста, Адурис, Пабло и Солдадо.

Най-впечатляващата победа на старта на Лигата постигна Барселона. Каталунците смазаха с 5:1 гръцкия Панатинайкос, като герой на мача отново бе Лео Меси. Аржентинецът вкара 2 гола и изпусна дузпа.

Другите голове за успеха бяха дело на Давид Вия и Педро, а в самия край на мача Дани Алвеш вкара след асистенция на Меси.

Преди да се стигне до този убедителен резултат обаче феновете на Барса трябваше да изтръпнат за малко, тъй като Панатинайкос откри резултата в средата на първото полувреме след първата си атака.

Вижте всички новини и резултати след първите мачове от Шампионската лига

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Не е честно да се твърди, че само Бербатов е играл за националния. Сам нищо не може да направи. В този смисъл и той дължи благодарност на съотборниците си. За съжаление не е и чувал за подобно нещо, защото се е самозабравил.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес няма ли новина за Боко Тиквата?Докога ще ви чакам????
27
0
 
2
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Гигс пак направи страхотно включване ама нещо не му разбираха пасовете, язък за Нани много гадна контузия, а пък Барса показа за пореден път ,че не е важно кой първи е вкарал гол или кой води в резултата важното е да завършиш с един гол повече, е те с 4 повече завършиха ,но все пак са "Барселона", така го разбирам аз футбола с пасове в "уличка" както им викат коментаторите и постоянни атаки, това `дето беше на Мондиала не беше футбол а сметки, не ми хареса!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 21Ти май си турчин.Много си зле с книжовния български.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кефи ме орангутана на снимката
24
1
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Равен резултата срещу Глазгоу Рейнджърс, не може да се нарече провал!!!Това е Глазгоу а не Септември Симитли...
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След позора на БГ националния, глупаците се сетиха, че "с Бербатов нямаше да е такова положението". Днес сър Алекс го повтори, само че за Манчестър. Ще се сетят къде е истината ! Браво на Бербатов ! Един свестен български футболист !!!
22
1
 
0
 
! Отговори
Shek преди 13 години
до BBB: Въпреки очевидната ти неграмотност, си прав, дано наистина така да се получи с Бербо. А когато Сър Алекс го казва, значи 100% е така :) Само можем да се надяваме Берба да се върне в националния отбор, но за съжаление, дори и да го направи, с кой точно ще играе??
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Безидеен: поредната нова думичка измислена от днес.бг, само така!
20
1
 
5
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Горкият Иванков! Добре, че Вийя напусна Валенсия, иначе щеше да осигури поне още 4.
19
0
 
6
 
! Отговори
Кастър Трой преди 13 години
:) Интригуващ старта снощи на групите в "ЛИГАТА НА БОГАТИТЕ" :) дано продължи и със мачовете днес :) Доста голове... хубави мачове се получиха :) Юнайтед нито се напъваха особено нито както видяхте бяха със титулярния си отбор така че напълно резонно хиксче... За тях дербито е в неделя със Ливърпул то в тая група е почти ясно че ще продължат без големи проблеми :) За Иванков съм изненадан честно казано че се представил така :( Докато за ТАТКОВОТО МОМЧЕ СЪС ПОРШЕТО съм шокиран !!! САМО 2 ГОЛА :)!
18
1
 
2
 
! Отговори
от Валенсия преди 13 години
Браво на Иванков!После ще делкаме парите в кръчмата до стадиона.добро момче,знае как да прави бизнес!
17
1
 
2
 
! Отговори
неанонимен преди 13 години
Днес бг, какво означава тази дума "освонвите" - първо извечение третата дума
16
1
 
8
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Никakъв проблем нямат Ман Юн. Могат да бият всеки. Големите отбори често си позволяват аристократични издънки.
15
1
 
6
 
! Отговори
xeno преди 13 години
Еми той Руни като не може да се разписва на терена почнал да се разписва извън него, пък бременната му жена да си седи дома :)
14
2
 
4
 
! Отговори
swe преди 13 години
Иванков бил надупчен.
13
4
 
28
 
! Отговори
bbb преди 13 години
сър алекс много добре го каза след мача.направих голяма грешка че невклучихме бербо в състава.тогава резолтата щеше дае друг защото бербатов сам изработва положения и в момента е наи добрият играч за манчестер.тои ще е лидера на манчестер пожелавам му успех и някои ден дано се варне в националния.бербо балгария се гордее с футболисти като теб.
12
1
 
3
 
! Отговори
SS преди 13 години
фалстрат !?!?!? ХАхАХАХ :)
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Туй е щото не е играл Митиу да вкара 2-3 гола и да изработи още 2-3.
10
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миналата година Руни беше добър защото Бербатов изработваше положенията Тази година Митко се престраши да стреля и резултатите не закъсняват Успех му пожелавам и нека бъде здрав ! Силен сезон за БЪЛГАРИНА Митко Бербатов - централния нападател на Ман.юнаитед !