Григор Димитров официално влезе в Топ 150

От днес най-добрият ни тенисист е под № 146 в ATP
20 сеп 2010 10:05, Красимир Ангелов
12
Григор Димитров официално влезе в Топ 150
Снимка: БГНЕС

Първата ни ракета Григор Димитров вече официално е най-младият тенисист сред първите 150 в световната ранглиста. В класацията на професионалистите българинът е 146-и с актив от 342 точки.

Огромният прогрес на Димитров се дължи на отличните му изяви през последните седмици, когато последователно спечели титлите от “Чалънджър” турнирите в Женева и Банкок, а от този понеделник хасковлията отново ще вземе участие на турнир от същата категория в тайландската столица.

Останалите българи сред първите 800 са: Димитър Кутровски – 580-и с 38 точки, събрани от четири турнира, Тихомир Грозданов – 584-ти също с 38 точки, но от 19 участия и Тодор Енев – 725-и с 21 точки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
1
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
до 9 Ама как си приличате лудите ... ако не сте една и съща личност . Ти и Пич ... и не си мисли че не се сещаме че вторият му положителен вот е от теб ... хейтър гаден ... на еврейн му мязал ... а ти ми мязаш на това което се събера под ноктите ... !
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 9А ти ми мязаш на неграмотен! Браво на Григор. Не знам някой да е станал No. 1 без да е минал и през по-задни места! А и тези, които принизяват успеха му да се замислят дали те са сред първите 150 в тяхната област!
10
3
 
5
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Никакъв , пич не си ... и пичка не си ... а си гаден хейтър ! Заради такива *** като теб сме на това дередже ... при теб , във всички постове направени тук , лъха негативизъм . Скрий се в дупката и замълчи ! По темата :Давай Гришо ... с теб сме ! Само напред и нагоре !
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя ми мяза на еврейн
8
3
 
6
 
! Отговори
lenny_cat преди 13 години
Абе Пич, момчето е само на 19, това е голямо постижение...не може от юношите като отиде при мъжете директно да скочи в първите 10. Все пак трябва да изиграе доста мачове за да спечели точки и да се изкачи в ранглистата. Ама нали както винаги независимо каква е новината трябва да се оплюе държавата...
7
3
 
4
 
! Отговори
Petkov преди 13 години
Пич, ти кога искаш да му се радваме? Когато губи мачове и се смъква в ранглистата ли?
6
3
 
7
 
! Отговори
Пичка преди 13 години
Зле сме, ами. Докато има такива като теб, които нищо не правят, но иначе са много куражлии да плюят по другите, ще сме зле.Когато ти направиш нещо по-голямо от това момче, тогава можеш да си отваряш миризливата уста и да плюеш. А до тогава - скатавай се и се учи от момчето на труд, воля и желание за постигане нещо в живота.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Зле си, как може такива неща да говориш. Той е млад и тепърва ще се изкачва и можем само да му пожелаем да прогресира и да ни радва.
4
16
 
4
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Най-добрият тенисист на България е 146-ти ... и ние му се радваме. Дори не си даваме сметка колко сме зле в тази държава ...
3
3
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
Браво, момче, продължавай да ни радваш с победите си, да си жив и здрав!!!
2
3
 
19
 
! Отговори
div4oto преди 13 години
Bravo dano stignesh s taz igra i se naredish do nai dobrite uspeh i na dobur put
1
4
 
44
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Браво на това момче, радвам се ,че прогресира! Пожелавам му, да стигне до върха!