Фъргюсън: Бербо ще бъде нашата голова машина!

Мениджърът се надява нападателят да вкара поне 25 гола
25 сеп 2010 08:04,
95
Фъргюсън: Бербо ще бъде нашата голова машина!
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън сподели, че Димитър Бербатов има всички необходими качества да премине границата от 25 попадения във Висшата лига на Англия през този сезон.

Българският нападател започна по уникален начин новия сезон, след като успя да вкара 6 попадения във Висшата лига.

Освен това той се отличи с хеттрик в дербито с Ливърпул, което Юнайтед спечели с 3:2.

Още по темата

Шотландският мениджър подкрепи своя нападател и заяви: "Всеки път, когато ние имаме успешен сезон, един от нашите нападатели бележи 25 и повече попадения през сезона.

Това успя да направи Кристиано Роналдо, Уейн Рууни го постигна през миналата кампания, а други успяваха да сторят това преди тях двамата.

Един мениджър иска да има играчи, които да вкарат определен брой голове, които да направят разликата.

Ако Димитър продължава да се представя по този начин, той ще бъде нашият голмайстор през този сезон".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стария пръч иска да оправдае похарчените пари.МЮ е в слаба форма.Не вярвам да имат успешен сезон.
81
3
 
3
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Това не го ли написа вече веднъж?!! Ако нямаш кво друго да кажеш просто млъкни и се скрий. няма да ти четем глупостите по 50 пъти.
80
4
 
1
 
! Отговори
бай Шано преди 13 години
бербо е новия стойчков ---- в испания като кажа от къде съм и ми викат --"я я бербатОв нали " та така са нещата
79
3
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 13 години
Абе хора, каква е тази злоба. Май е вярна приказката, че при казана на българите никой не стои:(( На Бербатов му писна да го псуват и да се мъчи с разни некадърници и затова прекрати участието в националния. Сега играе където го харесват и уважават. За какво да идва тук - с кого да играе? разни ананимници дето уж ги чакат в Блекбърн пък стигнаха до Анадола ли? (нищо лично срещу Попов), но колкото и да се опитваше не можеше заедно със Стилян и Марто да носи още 7-8 души - е не става...
78
0
 
8
 
! Отговори
Az преди 13 години
Smurt na zlobarite PRASETA MRUSNI, samo znaete da KVICHITE *** gadna! DA JIVEE BERBATOV, I VSICHKI BULGARSKI SPORTISTI KATO NEGO!!!
77
1
 
8
 
! Отговори
Az преди 13 години
Berbatov, i sportisti kato nego sa GORDOST za RODINATA!Kakva e tazi zavis be kukundeli. Zatui Bulgaria ne moje da se opravi! Pulna e s neshtasnitsi, koito mislqt kato vas. Zavist i ZLO... Radvaite se kogato Bulgarski sportisti proslavq stranata, i se gordeite s nashite izqvi v sporta. Tezi menadjeri ne sa po tupi ot teb "znaes koi si", shtom mu plashtat tolkova mnogo $$$. Zlobari, iskam da vi kaja edno neshto, makar che nesum siguren dali shte me razberete.
76
26
 
6
 
! Отговори
antiberbo преди 13 години
Де... и умрялата машина де....йба. Вкара 6 гола и се осрахте да го възнасяте все едно кой знае какво е направил. Ами това му е работата - да вкарва голове. За толкова пари не 6 ами 666 трябва да вкара. И престанете да го изкарвате някакво чудо, най-обикновен ритнитопковец е и нищо повече. Един обикновен селси лекар е по-стойностен като личност от този манеккен!
75
5
 
18
 
! Отговори
Ковача преди 13 години
Тоа футбалер Митито, сигурно много е пишмян, че се родил в българската ***, пълна с диви и завистливи ***!
74
4
 
20
 
! Отговори
Shark преди 13 години
до 74 и 75 - Вие и двамата сте ненормални, да ненормални сте. И завистливи. Бербатов бил национален предател, не, Бербатов е нацианлна гордост *** такива. Това че не посика да играе заради некадърниците от БФС не го прави предател. И бядо му бил партизанин и т.н глупости, малеее откъде ги изровихте бе. То бива злоба бива ама чак пък толкоз. Националните предатели са там на жълтите павета тъпнари с тъпанарите.
73
1
 
15
 
! Отговори
Станев преди 13 години
Утре като наниже пак няколко гола на Болтън с нетърпение ще чакаме жалките завистливи мухали да понапишат някоя простотия, че отново да четеме с кеф и да се спукваме от смях!!!!
72
1
 
22
 
! Отговори
69 преди 13 години
Бербо не е избягал от ЦСКА. Най-успелия български *** му е бил трамплин към славата. Едно междинно звено така да се каже. Най-успелите български футболисти прославили родината са играли с червената фланелка. Безспорен факт. Няма друг такъв футболен клуб в България, като ЦСКА. Знам, че ви е яд, но приемете истината такава каквато е!
71
2
 
8
 
! Отговори
фен преди 13 години
в марикостиново ще тича баба ти завистливата и ти нещастен п ръдльо. той бербатов ако иска и на луната може да играе а ти си завиждай нещастнико
70
3
 
12
 
! Отговори
муткуров преди 13 години
зависта няма почивен ден....и приказката за казана...само напред бербо!! покажи на неверниците....
69
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе от къде се взе тази напаст от тъпанали и завистници тук..Англичаните се гордеят че имат такъв футболист в отбора си,пък вие въшльовци,които нямате пари за една бира да излезете в почивния ден,сте тръгнали да се равнявате с Бербатов...Аз лично се радвам ,че имаме такова момче ,което да ни кара да се гордеем че сме българи и да ни гледат с уважение и другите..
68
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами той е от стар комунистически род, дядо му е бил партизанин, а чичо му Кирил е активист на ОМО-ИЛИНДЕН в Сандански.
67
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бербатов е национален предател. Най-после си показа рогцата. Македонският му ген изби. Ами да вземе македонско гражданство и да си играе за Македония тогава, като не се чувства българин.
66
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАРБАРИНА БАРБАРИНА, ДОБРЕ ЧЕ ЧИЧКО АЛЕКС ТВОЙТО НЕЖНО ТЯЛО МИНА И ПЛАТИ ТОЙ ЛИРИ НА КУПЧИНА, ЗА ДА МОЖЕШ МИЛА БАРБАРИНА И БАЛЕТЧЕТО ДА СИ ИГРАЕШ И НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ОТ ВИСОКО ДА ПИКАЕШ,НО НЕ СТАВАШ МИЛА БАРБАРИНА НИ ЗА ФУТБОЛИСТ, НИ ЗА МУЖЧИНА И ПРОДЪЛЖАВАЙ ЧИЧКО АЛЕКС НЕЖНО ДА ОБГРИЖВАШ, ЗАЩОТО ИНАК В МАРИКОСТИНОВО ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ПАК ДА ТИЧКАШ
65
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бербатов е ***. Добре че се къпят в една вана със Сър Алекс та още го държи в МЮ.
64
2
 
4
 
! Отговори
Ян преди 13 години
Евала ти пич.Малко, за съжаление, са хората като теб, които не влагат цветове, когато става въпрос за национален интерес.
63
2
 
18
 
! Отговори
Fan преди 13 години
Хайде когато българин постигне някакъв успех в международен план и прослави родината ни с нещо хубаво просто да го подкрепим! Давай Бербо, ти си най-големият! Това не ми пречи да подкрепям и любимия ми клуб - само ЛЕВСКИ!!!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe