Срамна загуба за волейболните ни национали

Чехия ни победи с 3:1 гейма
27 сеп 2010 20:40,
55
Срамна загуба за волейболните ни национали
Снимка: БГНЕС

Националният ни отбор по волейбол допусна втора поредна загуба на Световното първенство, след като бе победен от състава на Чехия с 3:1 гейма. 

Дали заради умората или поради друга причина, но "лъвовете" бяха много далеч от шампионското си лице, а под всякаква критика бе представянето на разпределителя ни Андрей Жеков.

Чехите демонстрираха силни атаки и влудяващо добро посрещане. 

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: волейбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Бойко Димитров преди 13 години
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ И ТОВА Е;)
52
2
 
1
 
! Отговори
фактология преди 13 години
Гледах и трите мача на Сърбите. Няма отбор със сервиз като нашия!!!/Силната ни страна според *** Сашо Йовков!!!/При това с толкова грешки.Умрели центрове. Този Йосифов се кърши като ***...нали си мъж бе *** какво се пулиш., Посрещане ....трагично. Истината е че психиката на тези момчета и на всички българи е НУЛА !!!
51
1
 
1
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
Абе стига вече, защо се заблуждаваме, Да, силен БЕШЕ отбора ни!Какти и след мача с Франция писах!Нащите играят ЕДНОТИПНО!Волейбола е игра с въобеажение!Имаме единРазпределител само, е?А само с Биене на топката не става волейбол!Нямаме блокада, нямаме посрещаче, освен Казийски...?Какво друго??Крайно време е да се смени начина на подготовка, да се наблегне на ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА на комбинациите!!
50
0
 
0
 
! Отговори
hhh преди 13 години
dimo tonev martin stoev i prandi ,ne pi6ete tapotii
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 13 години
Защо в България, някой вложи старание, изгради или създаде нещо солидно и хубаво и хайде хоп, сменяме го. нека друг, наш човек да обере лаврите. Затова никога няма да имаме продължително време добри отбори. Жив пример е футболът в ЦСКА и Левски. При волейболът е същото. За мене, Димо Стоев създаде тоя отбор, Пради обра лаврите. Сега Пради ще си отиде, ще търсим друг баламурник да го укрепне. Калпава система за завистници. Свършва се вече ерата на Българския волейбол, на Пради.
48
1
 
4
 
! Отговори
ddd преди 13 години
И сега - честита Бразилия в новата група!
47
2
 
2
 
! Отговори
Mishel преди 13 години
Моето предвиждане.Следващият мач играем с Полша и падаме.
46
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Нормалну е след голямата игра срещу Франция националите ни да не са в най-добрата си форма.Волейболистите ни са айде да не казвам най-добрите но са едни от най-добрите отбори в цял святи ако не бяха тъпите съдии можеше да бием и французите много ме е яд...Ама ко да се прави...БЪЛГАРИ ЮНАЦИцяла България ви обича....Успех момчета за напред.
45
1
 
6
 
! Отговори
TA6A C I преди 13 години
SRAMNA ZAGUBA I SRAMNI BUBI NQMA....
44
5
 
4
 
! Отговори
до 43 преди 13 години
Аут.сайдерът си ти брато... Чиниш ми се небългарче, подстрекателче. Много сте такива, които в този форум клепате българите!
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страхотни са ни волейболистите и ни радват с таланта си, но според мен нямат манталитет на победители.Като че ли не издържаме психически! Това е жалкото! Иначе са страхотни таланти и заслужават нашето уважение!
42
0
 
2
 
! Отговори
Manqkas преди 13 години
3.68 коефицент добре влезе
41
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега няма ли някоя новинка за "гОЛЕМИЯТ гришо"?!Българина е синоним на АУТСАЙДЕР!
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей спиртист долен, знаеш ли колко си жалък!?...на колко водки ги гледа в дискотеки, след като всички ние останалите ги гледахме и двата дни уикенда как се потиха на игрището в Италия?!!? Само респект за волейболистите ни!
39
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В дискотеката Роял в студентски град не им беше зле в събота.. поне до 5 часа изкараха.. тоест в неделя са спали цял ден.. кво да ги търсиш днес.
38
4
 
19
 
! Отговори
Фен преди 13 години
Сега трябва да ги подкрепим не да ги хулим , така правят големите....
37
1
 
2
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Видя ли първия коментар в тази тема?
36
2
 
1
 
! Отговори
ТУК Е преди 13 години
По коя тема - тази за волейбола,или за за твоята личност.Защото в коментарите има повече твой снимки(като млад),отколкото в новината .
35
2
 
1
 
! Отговори
tur4in преди 13 години
dati kaja chesno ti nesi losh chovek i imash dosta znania po niakoi temi no malko se saobrazivay kato ima novina za turtsite ili za Tursia
34
1
 
13
 
! Отговори
Тракийски преди 13 години
Не може когато печелим да сме герои, а когато губим - позор . Спорта не е само радост .... Сега нашите момчета се нуждаят онази екзалтирана публика, която твърдим , че сме .... Но повече ми се вярва , че ще викаме "Разпни го ! " . Защото винаги ни е идвало от вътре да сме с победителите , а не с нашият отбор .