Бербатов окончателно отказа на Матеус

Нападателят уведомил селекционера, че няма шанс да се върне в отбора
28 сеп 2010 11:01, Красимир Ангелов
143
Бербатов окончателно отказа на Матеус
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов очаквано няма да се върне в националния отбор по футбол въпреки желанието на новия треньор Лотар Матеус.

В понеделник нападателят на Манчестър Юнайтед окончателно и категорично е отхвърлил предложението на новия селекционер.

Митко е споделил в телефонен разговор с германеца, че няма нужда двамата да се виждат, защото решението му е твърдо.

Селекционерът контрирал, че иска да се видят на живо, за да може нападателят на Юнайтед по-подробно да обясни мотивите си за отказа от националния тим.

Вижте още какво са си казали Бербатов и Матеус

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
1
 
3
 
! Отговори
Koko преди 13 години
Бившият капитан на национален отбор Димитър Бербатов не може да преглътне обидите, с които бе засипван докато носеше лентата.Нападателят на Манчестър Юнайтед призна това в интервю пред американския канал ЕСПН.Бербо, който отказа поканата на новия селекционер Лотар Матеус да се върне в състава, не крие, че е разочарован от това как въпреки неговите усилия, преобладаващите оценки за представянето му винаги били негативни. \"Винаги съм казвал, че няма да играя в националния отбор, когато наближа 30 години и решението ми няма да се промени\", каза футболната ни звезда.\"Моментът, в който вкарах 48-ия си гол и подобрих рекорда на Христо Бонев бе страхотен за мен. Това бе и най-подходящото време да затворя страницата национален отбор\".\"Решението не бе лесно, но съм доволен, че го взех. Без значение колко усилия полагах с националната фланелка, получавах обиди за представянето си. Винаги имаше хора, които не бяха доволни, когато играех за България, така че не бе необходимо да се тревожа повече за това\", добавя Митко.
138
2
 
6
 
! Отговори
Тони преди 13 години
перуката да се махне
137
3
 
4
 
! Отговори
vd преди 13 години
Как ще се върне,той вече е поданик на Кралицата,не знаете ли?
136
2
 
5
 
! Отговори
вгз преди 13 години
Имам чувството, че получавате ерекция и еякулация като пишете колко правилно е постъпил д.б. след като е изоставил националния отбор на България. Нима да изоставиш българското е пример за подражаване????????????
135
7
 
4
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Рипа ми гъзо...Ако ще нивга да не се върне в България тоа, се ми е тая...*** съм го...
134
2
 
7
 
! Отговори
Емил преди 13 години
Митака и той е човек и има право на личен избор.Дори и да се върне какво?Ако не му върви с играта в някой мач,пак ще го оплюват ***.И нека бяга по далеч от българско,щото тука не се живее.Жена ми роди хубаво бяло българско момиченце и дори детските не може да си вземе щото е скапана държавата.... и то едни детски...
133
2
 
8
 
! Отговори
moncho преди 13 години
Давай Берба! Мачкай всеки мач! Ти си главния в Ман. Ю този сезон!
132
4
 
5
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Защо не каже всико в прав текст и да продължи да си играе за националния? Защо като се видят с Боби Михайлов се целуват? Винаги съм защитавал Бербатов, докато не се отказа от националния! Голяма грешка...ще я разбере след години и ще съжалява!
131
3
 
6
 
! Отговори
цецко преди 13 години
Подкрепям решението му. Докато не се смени из основи БФС и не се махнат Михайлов и Сираков, националният отбор ще продължава да гние и да бъде съставляван от пияници, деграданти, зетове и всякакви други роднини.
130
4
 
9
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Между другото вече е паднал много низко. Още явно не го е разбрал! И Стоичков беше много плют, и Костадинов...ама са мъже, а Барби е п...а!
129
1
 
7
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Не завиждам на никого! Не само на Бербатов, но и на никой друг! Имам прекрасно семейство, хубава работа, здрав съм...за какво да завиждам?!
128
4
 
7
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Mnogo se radvam, 4e Barbi se mahna!
127
3
 
6
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Do 120. Sre6tu Albaniq, Andora i drugi ot sorta. Sre6tu silnite vkarva Martin Petrov.
126
3
 
2
 
! Отговори
македонец преди 13 години
Македонец, не македонист. -бугараш прости, долни гобедни
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Злобата в клетите ви души сама ще ви унищожи драги българи. Няма нужда някой да ви помага. Като играеше за национала ревяхте що не се раздавал и искахте да се маха,сега пък що не искал да заиграе.*** народ, слаба държава!
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Buhal nedoklaten, bej da u4ish istoria a ne da seresh tuk ...............
123
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мдаааа...чичо македонист, който се бори за отцепване на пиринско от България и получава пари от Сърбия, баща изнасилвач, за майката въобще да не говорим. Брат мошеник, лъжещ с модни стоки...Пръкнало се ..Бербатов..Хората котка като купуват, гледат родословното дърво..А тоя ***, бях в Англия, като отиде и си купи 27 чифта еднакви маратонки. Като невидял селянин..
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kakvo se pravite na ludi ili ste roda na perukata / obicata ? Vsi4ki znaem, 4e dokato ne se smeni rykovodstvoto na BFS Berbatov niama da se vyrne...........a znaem 4e onez ne puskat kokala.............bog da go prosti futbula u nas
121
0
 
5
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Уважаеми ГГГ, дали аз ще горя, не знам! Каквото си заслужа тук, на земята, така ще пребивавам и във вечността! Проблемът, заради който ти писах, и който предизвиква в душата ми само съчувствие към теб, е това че ти ВЕЧЕ ГОРИШ ТУК!!! Тази злоба и омраза която те е обзела те изгаря! Ти ВЕЧЕ СИ В АДА! Горкия!!!!
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само дето има най-пного вкарани голове за националния...