България в групата на смъртта на Световното по волейбол

На втория етап играем с отборите на Полша и Бразилия
28 сеп 2010 07:58,
53
България в групата на смъртта на Световното по волейбол
Снимка: Булфото

Волейболистите на България ще се изправят срещу европейските шампиони Полша и световния първенец Бразилия във втората фаза на Световното първенство по волейбол.

Полша стана първа в група "F", Бразилия втора в група "B", докато за България остана третото място в група "E".

Новата ни група вече е "N", а двубоите ще се играят в Анкона.

На 1 октомври националите ни ще се изправят срещу Полша. Двубоят срещу Бразилия ще се играе на 2 октомври.

Първите два тима продължават напред, третият от групата напуска надпреварата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: бразилияволейбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
ЗАПАЛЯНКО преди 13 години
Това , че почиваме един ден повече е добре. Това , че Полша и Бразилия ще играят на 1-ви октомври- също е добре, но ако поляците ни изтормозят много - как ли ще се чувстваме на следващия ден срещу кариоките? Май в най изгодна позиция са Бразилия - доката полша ще чака резултата от последната среща - освен ако е загубила или спечелила двете си игри/срещи/
50
0
 
1
 
! Отговори
ss3350ss преди 13 години
НЯМА ДА Е ЛОШО ДА БИЕМ ЕДИН ОТ ДВАТА ОТБОРА , МАКАР И С 3 : 2, НО КАК ЩЕ Е СИГУРНО ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ- АКО ВСЕКИ ОТБОР НАПРАВИ ПО ЕДНА ПОБЕДА????????
49
0
 
1
 
! Отговори
кос преди 13 години
Винаги малко не им е стигало,уменията ги имат,малко късмет и са шампиони:)Успех
48
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Няма да им е лесно на момчетата със съперници като Полша или Бразилия,но пък може би така ще имат повече стимул.Успех им желая !
47
0
 
2
 
! Отговори
Балин преди 13 години
От където и да го погледнем групата е тежка, ама чак пък на смъртта? Естествено ако ние сме Косача тогава съм съгласен. България има 3 дена почивка. Достатъчно време за възстановяване и тактическа подготовка. Първи играят Поляците с Бразилия във четвъртък. Няма начин мача да не изтощи поляците. Колкото и да са тежкари. Жребият така е на наша страна. А в тази група е достатъчно да биеш единият от отборите няма значение с колко. Дори 3:2 върши работа.Не е невъзможно.
46
0
 
9
 
! Отговори
83184 преди 13 години
Айде стегнете се бе, момчета....страшно ме ядосвате! От Франция паднахте, от....??Чехия???....айде сега на пук на моите очаквания,че бразилците ще ви бият(както редовно си го правят :/ ), покажете обратното!! Не сте същите! Стегнете сеее! Можете го! ей за тва ме е най-яд....
45
10
 
5
 
! Отговори
продължение преди 13 години
"На 1 октомври националите ни ще се изправят срещу Полша. Двубоят срещу Бразилия ще се играе на 2 октомври."На 3 октомври националите ни ще се завърнат на летище София.
44
1
 
5
 
! Отговори
fuk преди 13 години
Дано досега да сме загрявали !!!!
43
2
 
1
 
! Отговори
bashtata преди 13 години
Най -лудия коментар е на говедарина.ЧЕСТНО.
42
0
 
4
 
! Отговори
Иван Бухов преди 13 години
Тези момчета не са същите от преди няколко години. Някои от старите ги няма сега, няма го и нашия българския треньор. Италиянеца в Италия ни направи за смях, да не говорим за италиянския съдия! Нека се стегнат. Падна им се сега възможност да елеминират по рано бразилците или поляците. Дано имат късмет! Бог да помогне на тях, а и на нас, за да се зарадваме! Съмнявам се в успеха, но се надявам и желая победата им.
41
5
 
7
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Абе ше ги удариме теа бразилци бе! *** некакви... Вчера нашите са беа умориле та за това паднаа, ама след некой друг ден кат се оцъферат ше им съдерат задниците и на поляци и на бразилци...
40
2
 
12
 
! Отговори
Tina преди 13 години
Цяла България се гордее с вас, момчета!Успех и покажете на какво сте способни срещу двата шампиона!Дори и да загубите - не е страшно!Каквото и да ви казват - важното е да се представите достойно!
39
0
 
12
 
! Отговори
Фен преди 13 години
Е, не може по всяко време да си във форма. Тези момчета ни донесоха много радост и гордост. Нека да покажем и малко уважение към тях. Идват и други турнири. Всеки случй не са като футболистите, цели поколения чакат нещо да се случи и нищо.
38
0
 
5
 
! Отговори
boby преди 13 години
Ееееех, жалко, можеше да направим нещо смислено и на това световно. То още не е късно да треснем бразилците например, няма да е нещо ново, но с тая игра а и както ще и нашите ще са без всякакво самочувствие след като паднем от Полша много малък е шанса. Все пак ще гледам и ще викаме за тях, много повече заслужават от отбора на перуката.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е мъчно, но след вчерашната игра нашите не заслужават да стигнат до финалите. Много жалко наистина :( Имах много големи надежди за медал..
36
0
 
5
 
! Отговори
То преди 13 години
Още при представянето на отборите ми стана ясно, че ще се тегли тегло - унили физиономии, няма усмивка, няма живец. Защо така ? Става ли нещо в отбора ? Относно заглавието - с това поведение и тази игра нашите не са никаква заплаха за другите два отбора - т.е. заглавието е смешно - първите две места са запазени
35
1
 
5
 
! Отговори
Mozaka преди 13 години
Хич да не им се плашат, момчетата!
34
1
 
13
 
! Отговори
Опааааа преди 13 години
Това е пътя към славата!Да биеш най-добрите!!!Ако станеш шампион с бакалски сметки ... ама тоз ще бия,ама от тоз ще падна!Така отбор не се гради!Може да паднем,НО ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТАМЕ!!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
Kolev преди 13 години
Ne moga da go kaja po - dobre :)
32
2
 
2
 
! Отговори
Не на Пранди преди 13 години
Когато волейболистите са начело в класациите, а отборът губи във важни мачове...вината е само на треньора. С Пранди няма да прокопсаме. Редно е да бъде сменен с доказал се чужд треньор. Пранди е прекалено побългарен.-...