Бразилия отново е световен шампион по волейбол

Във финала кариоките отнесоха кубинците с 3:0
Обновена: 11 окт 2010 09:27 | 10 окт 2010 23:37, Красимир Ангелов
48
Бразилия отново е световен шампион по волейбол
Снимка: БГНЕС

Отборът на Бразилия защити световната си титла в мъжкия волейбол, след като във финалния мач от първенството в Италия победи категорично с 3:0 Куба.

Южноамериканците бяха абсолютни господари на полето и стигнаха до титлата след малко повече от час и половина игра.

В отделнита части Бразилия спечели с 25:22, 25:14 и 25:22.

Малко по-рано през деня Сърбия спечели бронзовите медали след успех с 3:1 над домакина Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
Amerikanetz преди 13 години
до долния ***:ама не ми сравнявай Китай и Бразиу, ами сравнявай от нашата черга - казах ти дай да земем Сърбия. Какво се получава, а? Имат и по-добър отбор, и по-добър футболен отбор, за тениса да не говорим...Какво ще кажеш по тоз въпрос? Нали сме един дол дренки с тех? Що ние сме смешниците и несретнитците?
45
2
 
3
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Хамериканец , хайде сега малко сериозни приказки от мен ! Знаеш ли колко човека играят волейбол професионално в Китай / изкарват си парите с това / ... 7 000 000 човека , колкото цяла България , и ние ги правим куци калинки , в Бразилия цифрата доближава 800 000 ... Какво искате от нашите ! Герои са ... ама вие хейтърите не може да го оцените ! А Селесао са най - големите кифладжии ... че и без кифли !Ха със здраве !
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Победителите не ги съдели?! Онзи горе гледа и ако тук никой не ги съди,не означава,че няма да остане ненаказано злото им.А и за мен не е велик този,който се чуди с кой по-лесен отбор да се падне,за да спечели титла.Велик е този,който не се страхува да се бори ! Затова се гордея с нашите момчета-7-ми са,но пък играеха с чест и не си позволиха долни интриги,като бразилците !
43
1
 
4
 
! Отговори
mao_dze_dun преди 13 години
Така е - безумна схема. Беше ясно, че едният отбор финалист ще е изключително свеж, докато другия ще е разнебиден от тежките мачове. Хак да им е на италианците, че не взеха медал.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти защо дискриминираш националната телевизия и не я гледаш? :D
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък съм възмутен от поредната демонстрация на дискриминация към този спорт. ФИНАЛ на СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТО и нито една убита телевизия не го предаваше...... Дори и псевдо-спортните като Ринг и Нова Спорт.... Много важно беше да дават срещи от проклетия футбол. Амън от тоя скапан спорт. Поне да имаше футбол в БГ, а то.. пълно порно...
40
4
 
10
 
! Отговори
л преди 13 години
Знаеш ли защо ги смачкаха с "лекота"? Защото, докато бразилците избираха леките групи като първите пу**и, кубинците се измъчиха и с нас и със сърбите и накрая просто не им бяха останали сили. А лигавите бразилци излезнаха като на първи мач - без капка умора. Това не може да е световен шампион - нямат нито дух, нито кураж, нито достойнство...
39
7
 
1
 
! Отговори
к преди 13 години
Каквото и да си говорим, Бразилия е световен шампион. Смачкаха кубинците с лекота, а нашите момчета се измъчиха и не успяха да ги победят във възможно най-важния си мач. Това е разликата между много добрите отбори като нашия и великите като Бразилия. А и не може нашите всеки път да са в призовата тройка. Евала на българите, че играха на страхотно високо ниво, че напуснаха световното с чест, и че са единствения ни добре представящ се колективен отбор. НАПРЕД, МОМЧЕТА, ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС.
38
3
 
8
 
! Отговори
Марти преди 13 години
*** АМЕРИКАНЕЦО,АКО ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ СИ ВЪРШЕХА РАБОТА КАТО ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ И БЯХА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ КАТО КАЗИЙСКИ,ПРИМЕРНО,А НЕ РАЗБИРАЧИ КАТО ТЕБ,НЕ САМО НА ВОЛЕЙБОЛ ЩЯХМЕ ДА СМЕ НА СЕДМО МЯСТО В СВЕТА...НО ЗЛОБАТА И ЧУЖДОПОКЛОНИЧЕСТОВОТО ОТКРАЙ ВРЕМЕ СПЪВАТ МАЛКАТА НИ ДЪРЖАВИЦА,КОЯТО СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ СВЕТА ЗАРАДИ ТАКИВА *** КАТО ТЕБ...
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
спечелихме ли световното,как завършиха наще?
36
3
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 13 години
Така е,прав си!Това вие амариканците го знаете най-добре,много обичате съединителските номера.И не бъркай тактиката с умишлената загуба.Ако България беше изиграла така мача,ниощо чудно да ни бяха извадили от първенството.Или ще кажеш че и Италия са си заслужили 4-то място?Всичко беше една порнография и бяха подготвени нещата за финал Бразилия Италия,обаче златистите *** объркаха нещата и на италианците и на FIVB.И не виждам дръго теле тук,освен теб,"ОО НЕРАЗУМНИЙ И ЮРОДЕ"..
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мача им с нас може да беше пълна порнография, обаче както някой по-долу каза - победителите не ги съдят. След време само ние ще помним, че на Световното през 2010 световните шампиони са бойкотирали мач с нас. За всички останали - Бразилия ще бъде Световния шампион за н-ти път.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бихме ги и то с резервите, щото ем сме убави, ем сме добри. Мръсни симуланти. Станаха за смях на целия свят.
33
3
 
12
 
! Отговори
boby преди 13 години
Е то беше ясно че така ще стане, те кубинците след два тежки мача по 3:2 с нас и сърбите нямаше как да са във форма и за бразилците. Халал да им е на Бразилия титлата, не е като да си нямат, а сега всеки ще им се подиграва че са симуланти. Нашите поне могат да си тръгнат от световното с вдигната глава.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да,ама ние не ги ли бихме ?
31
2
 
12
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
В този мач /България Бразилия/, който по никакъв начин не може да се нарече спорт и да се е играл в тона на феърплей, бразилските клоуни спечелиха волейболното порно, а младежите от резервния *** на България спечелиха мача с 3:0.Публиката в Пала Росини" не спря да освирква бразилските циркаджии от първата до последната минута на срещата. В крайна сметка Бразилия спечели това, което искаше - остана втора и си избра малко по лесни съперници - Германия и Чехия..
30
3
 
14
 
! Отговори
86676 преди 13 години
Победителите не ги съдят!!!Щяхме ли да сме по малко горди, че сме шампиони, ако умишлено бяхме паднали от Бразилия!!няма недостоен шампион, има забравени герои!Наистина съжалявам за България, но срещу Куба, никой не ни беше виновен, че не си взехме мача!!!
29
4
 
9
 
! Отговори
Хехо преди 13 години
Тези, които плюят националния ни отбор по волейбол, искам да ги попитам - били ли сте някога 7-ми в света по нещо? Нямаме право да сме такива лицемери срещу точно този отбор - нека просто да ги подкрепяме в трудните моменти!
28
5
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 13 години
От значение е най-вече факта, че Бразилия е най-недостойният и опозорен шампион от доста време насам. Ако имаха поне малко чест и достойнство, щяха или да играят сериозно в мача срещу нас, или сами да напуснат турнира, след като се опозориха с тази симулативна игра. Силният бие и не прави сметки, другото е бошлаф. Но явно и в този спорт играта вече е мъртва......
27
3
 
10
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Браво на Бразилия !Не им отстъпваме по нищо...само временно сме 7-ми !!!!

Спонсорирани публикации