Левски игра мъжки, но загуби с 0:1 от Лил

Грешка на Мюлдер лиши „сините” от точката
22 окт 2010 00:06,
53
Левски игра мъжки, но загуби с 0:1 от Лил
Отборът на Левски заминава на 20 октомври за Лил. Снимка: БГНЕС

Левски записа втора загуба в група "С" на Лига Европа и намали шансовете си за класиране във фазата на елиминациите. "Сините" бяха надиграни като гости на Лил и комбинацията между късмет и Божидар Митрев спаси българския представител от по-сериозна загуба.

Възпитаниците на Ясен Петров започнаха равностойно мача, но впоследствие бяха напълно надиграни. Единственият гол бе дело на Чеджу в 49-ата минута, след груба грешка на Мюлдер.

Може би с още малко късмет, Левски щеше да извоюва много ценна точка, която щеше да остави французите на трето място в групата с две точки, но сега Лил е втори с 4 т., а "сините" трети с 3 т.

Големи надежди бяха възложени върху представянето на Гара Дембеле, като френският нападател дори бе наблюдаван от селекционера на "петлите" Лоран Блан. Асът на столичани обаче бе пазен много зорко и имаше дълги периоди, в които топка не можеше да стигне до него.

Като цяло "сините" се представиха достойно и изиграха един много коректен двубой, а не може и да не отбележим страхотната публика, която подкрепяше българския тим от началото до края и често бе в пъти по-гръмогласна от домакините.

Всичко за мача
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
2
 
! Отговори
ООО преди 13 години
ОТБОРА ИГРА МЪЖКИ - ДАААА! НЕ МОЖАХА САМО ДА ГИ НА**АТ,ДРУГОТО ВСИЧКО БЕШЕ КОМИЧНО И ЖАЛКО!
46
2
 
1
 
! Отговори
OFF преди 13 години
В ТОЗИ МАЧ ПРОЛИЧА ОГРОМНАТА РАЗЛИКА - БЪРЗИНА,СИЛА,ТЕХНИКА,ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ.НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ МОГАТ ДА ИГРАЯТ НА...........ЧИЛИК !
45
3
 
2
 
! Отговори
Върнете ни Апостола преди 13 години
За подуенци е успех загуба с 0 : 1. Поздравления Подуене! Това е голям успех!
44
3
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Добре, че ЦСКА влезе в групите на ЛЕ та Левски да не е на последното място. Догодина обаче ЦСКА няма да могат да влязат в ЛЕ и е много вероятно Левски ако влезе да заеме това последно място. Вярно, добре играха, но се гледа крайния резултат.
43
3
 
7
 
! Отговори
??? преди 13 години
е е е е е много чорбета са се изакали тук бе , ей *** , вижте си вашето отборче и тогава коментирайте левски , е така сте цел живот , ревлльовци , добре сте тръгнали към Б - група , направо тичате , кво имате бе - стадион ,треньор , футболисти ,ръководство / перничани - англичани / , кво бе е е е ????? А ???
42
6
 
4
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 13 години
Ей, на, същите простотии като по време на мача със Спортинг. Коментаторите се радваха как Левски стояли добре на терена. Е как може да стоиш добре на терена, като не минаваш центъра ....И сега играли мъжки .. Е, и тука няма да биете Лил. А тоя Дембеле .. все едно се повтаря историята с Гонзо. Който го купи, голям х*й ще изяде.
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
jalka kartinkaaaa .izvinqvam se na rabota sym i nqmam flex type
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да,сега Мюл... бил виновен!Те 11 души спали 90мин и накрая оня виновен!Това е колективен спорт,хора разберете го!Нямаше да пишат Лил:Мюлдер - 1:1 ,нали?Или греша ...
39
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Батков=комунист
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тъжна е картинка милата българия станала, страна на сенки, на руини, разсипия, безличие и безразличие, няма творчество, съзидание, духът отчаян си е тръгнал, ако бихме били сбирщина без креативен потенциал човеку е простено да издума толкова си можем, но е неистина и жал, народ с чутовни битки и победи на духът да живее в черна дупка, в черно време, що, има некаква всеобхващаща живота ни причина
37
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ШКЕМБЕ ЧОРБАТА И ДОМАКИНСКИ РАВЕН НЕ МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ. АМИ СХЕМАТА ВИ БЕШЕ СБЪРКАНА, ПРАВИЛНАТА Е: 1-10-0-0
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
левскина мъри имаше самочуствие, стил, дух, отстъпваше в класа и трябваше да се надгради с елитни футболисти в отделни постове, левси сега е средното посредствено ниво, без идеи, вятъра ги вее и тактика да паднем с малко не им приляга, не радват, сиви, скучни, безразлични, тъжна картинка е българия уви в лоното на посредствени и некадърни, народът ни не заслужава невежества да ни водят в дъно
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И двата отбора са зле. Е, Левски малко по-добре, ама един гол неможаха да вкарат. Кел файда, че разиграват добре топката. Футболът, като цяло в България е от зле по-зле. Докато ги има тия от 94-та. Браво на Борисов от ЦСКА, че изгони Петата колона - Емил Костадинов. Топ серсеми не му трябва на ЦСКА, а умни и способни ръководители-организатори.
34
2
 
12
 
! Отговори
чудя се преди 13 години
А бе как тъй все мъжки играем, пък все падаме, много странно...
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смешна и грозна картинка са феновете на двата ни "гранда"! И двата отбора са супер зле, нито един няма да премине през групите, те обаче се напъват да се сравняват, кой е по зле?! Голям повод за горсот, голямо нещо! Да можеш да кажеш, ние сме зле, ама другите са още по зле... Само левскари и цесекари могат да се гордеят с такова нещо! С това че са нещастни, безидейни и некадърни и падат от полупрофесионални отборчета!
32
6
 
8
 
! Отговори
коста преди 13 години
Само Левски-да има кой малко от малко да ни отсрами...
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
почетна загуба от селски отбор без класа, мъжка игра от наемници е добър майтап, без тях пък футбола ни е трагичен
30
0
 
16
 
! Отговори
232323 преди 13 години
Баси безхаберниците са Левски и ЦСКА. И такива заплати вземат, а пък нищо! До година такива играчи като Дебеле и Мболи няма да са в България със сигурност и пак ще попаднем в омагьосан кръг. Жалко ама то се очакваше - предвид нивото на националния
29
4
 
3
 
! Отговори
edin преди 13 години
sajalyavam samo za 1 4e ot 2 balgarski tima nikakav rezultat i slabo predstavyane v slu4aya ne pi6a nito za 4erveni nito za sini ... jalko
28
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Питат едно дете " Кой е шампион във Европа "А то отговаря " Не знам кой е номер ЕДНО но знам кой са евроидиотите на Европа ЦСКА " :)))))))