Котоошу продължава да гази в Япония

Българският сумист записа седма победа в Токио
Обновена: 16 яну 2011 12:07 | 16 яну 2011 12:07,
6
Котоошу продължава да гази в Япония
Снимка: Булфото

Калоян Махлянов-Котоошу продължава да гази на Големия новогодишен турнир по сумо в Токио. Българинът записа седма победа в осмия кръг на надпреварата.

Калоян разнебити Кисеносато, като му приложи техниката "йорикири", за да го избута от дохиото и да вземе победата.

Махлянов вече има 22 победи и 8 загуби срещу Кисеносато. С този успех Котоошу записа в актива си от седем победи и едно поражение и дели второто място във временното класиране с Баруто, Котошогику, Уаканосато и Точинонада.

Както е известно, късно снощи Калоян постигна изключително престижна победа, след като се наложи над Йошикадзе, използвайки техниката "уватенаге".

Великият шампион Хакухо се наложи над Тамауаши и поведе еднолично в подреждането с осем победи в осем мача. Снощи той се справи и с Точиодзан.

Още спорт

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
До 3... преди 13 години
...ами аз така и правя-вече не чета политически новини! Само гледам положителни вести да чета, че да не си развалям настроението. И поздрави за Калоян-само здраве, без контузии занапред и още много победи! Радвам се, че си българин...
5
2
 
3
 
! Отговори
КРИКЧЕТО преди 13 години
Тоя е добър спортист - само да не се окаже, че е човек на Петър Стоянов сумиста - шефа на килърите. Иначе браво и да си гледа само спорта!
4
1
 
12
 
! Отговори
ssd преди 13 години
Браво,Калояне!Все така!!!
3
1
 
15
 
! Отговори
Професора преди 13 години
Няма да се научи това селско племе да не мрази,а да почита всички успехи.Ако нямате какво положително да добавите отминете с мълчание и насочете справедливо гнева си към тези,които правят живота ви нещастен-политиците!
2
15
 
0
 
! Отговори
БРАВО преди 13 години
Браво на нашето момче,ама е тъпо и кой плаща за да се изпише Новина от всеки селски събор в Япония,е втръсна ми да чета за *големите успехи*.
1
20
 
1
 
! Отговори
разбирател преди 13 години
тоз пък *** и той,айде йеж си сушито бегай да зпиш