Гришо и Цвети напуснаха Australian Open

И двамата отпаднаха във втория кръг на турнира
Обновена: 19 яну 2011 14:45 | 19 яну 2011 11:37,
51
Гришо и Цвети напуснаха Australian Open
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата ни най-добри тенисисти – Цветана Пирнкова и Григор Димитров, напуснаха Откритото първенство на Австралия по тенис.

Още по темата
Гришо си тръгва от Мелбърн след след загуба с 5:7, 3:6, 3:6 от световния №19 Станислас Вавринка, но хасковлията остави изключително приятно впечатление с играта си по време на турнира и четирите победи, които постигна.

Тези му успехи и спечелените точки ще го изкачат до около №85 в АТР.

По-рано днес Пиронкова отстъпи на румънката Моника Никулеску с 4:6, 1:6.

44-те непредизвикани грешки на Цвети, доведе до победа на 85-ата в света Никулеску, която за първи път в кариерата си се класира за трети кръг на турнир от Големия шлем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
8
 
32
 
! Отговори
от 44 до 45 преди 13 години
ето, да прочетеш колко си плащал им масрафа. както и за всички останали, които са достатъчно лицемерни да се радват, когато Гришо бие и да плюят, когато пада. tenniskafe/български-тенис/григор-димитров/6029-Григор-Димитров-От-кортовете-в-парк-Кенана-до-най-добрият-тенисист-в-историята-на-България
47
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смятам,че Пиронкова трябва да смени баща си с истински тренер. Баща й е, но като че ли не може да я подготви на топ ниво повече от 2-ри кръг, няма постоянство, а тя е много добра тенисистка.С нея трябва да работи силен тренер, който да работи върху слабостите й и да я изведе напред, защото тя има качествата. Само успехи и радости за Цвети.
46
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв масраф плащаш на Григор бе, заблудена овца? Човекът отдавна не играе в България и спонсорите му не са български отдавна. Една стотинка не е взел от твоя джоб , злобарче. Но нали трябва нещо да кажеш. Плащали сме за масрафа му начи. Много си заблуден бе.Това да не ти са олимпийците ни отишли да се излагат на гърба на държавата? Първо провери как стоят нещата, кой спонсорира Димитров и му плаща тренировките и всичко останало и тогава се изказвай....*** заблуден.
45
18
 
33
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
как какво сме дали бе уважаеми,всичките тиа са едни хрантутници,и ние плащаме масрафа с нашите данъци
44
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе хора мили, дето само знаете кусури да намирате и да мрънколясвате.а ВИЕ какво сте дали на тази държава и кой ви дава правото да критиувате, при все, че повечето от вас НИЩО не сте постигнали в този живот?!? то от дивана и баба знае. Че някой от вас по какавто и да е начин да е подпомогнал тези деца, че имате претенции всички?!?!?!?!? засрамете се и ако няма какво по-добро да покажете, по-добре замълчете.
43
9
 
37
 
! Отговори
dimitko4720 преди 13 години
до *** на верно никога не сте спортували и нямате представа какво се изисква да си на нивото на Григор и Пиронкова
42
9
 
37
 
! Отговори
Елени преди 13 години
Григор се бори до последно. Цвети има много да мисли и поправя. Ама и там не е хич лесно, де.
41
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не са назобени как трябва
40
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е,вий какво чакахте.толкова си могат завалиите
39
10
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми гледах Цвети и част от Гришата.При Цвети проблемът е в психиката.Просто румънката беше по стабилна психически.Цвети трябва да работи и да подобри именно този си аспект от играта.Иначе като игра Цвети беше по-добра.А Гришо е много млад.Той тепърва се развива.Имаше някои невероятни отигравания.Все пак е едва на 19 г.И на двамата искам да кажа: Незавимо как ще завършват мачовете ви, в нашите сърца вие винаги ще сте шампиони.
38
9
 
38
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
Amerikanec, те си ПУХЛЬО (кръстоска между женски полов орган с пет букви и ***)! ВАРНЕНЕЦ, ти също!
37
36
 
35
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
Кво стана ,ве разбирачи , нали щеше да мачка ?Видяхте ли си посраните лаишки *** ,колко разбирате от футбол ,тенис и изобщо от спорт?То само с *** на *** и превъзнасяне и надуване на балона в медиите не става.Трябва и да го можеш тоя спорт , а и много спортен дух и хъс.Такива неща за тия умреляци пиронкова и григор са напълно непознати.аскьово ще си заеме скоро мястото след топ 200 където трябва и да бъде
36
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ахахахахахах ууу лузъъъър
35
29
 
37
 
! Отговори
Срам преди 13 години
Срам и излгаация! Докато сърбите печелят титли от ГШ нашите лигльовци не могат да минат и трети кръг!
34
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Печелели шлемове.Ххаха.Дрън дрън.Масово печелят турнири след 20год,ако не и нагоре.Това че Федерер и Надал са спечелил,някой шлем на тази възраст не значи,че Григор като не го е спечелил няма да има шанса после.Я погледнете Швейцария и Испания колко развити страни са и после критикувайте.
33
11
 
43
 
! Отговори
бобо преди 13 години
днес отлагаме мачкането
32
31
 
36
 
! Отговори
Amerikanec преди 13 години
абе стига с тез глупости че бил само на 19! хората Шлемове печелат на таз възраст, а Грищу какво? Загорка голд къп ли? Освен туй е смешен в напъна си да имитира удари стил Федерер, щот става смешен...
31
14
 
38
 
! Отговори
аз преди 13 години
Напротив всеки може да критикува нещо което не му е харесало...да и аз супер много им се радвам и ще продължавам независимо от всичко..но като не ми е харесало това че Гришо спря да играе буквално!!след първия сет и след няколко грешки си го казвам,в крайна сметка само можеш да спечелиш от такъв мач.И така се гради психика и опит а не след първия сет да се откажеш и да връщаш топките като на тренировка.Не е нужно единствено специалисти да критикуват приятелю.
30
11
 
39
 
! Отговори
Марти преди 13 години
До АЗБъркаш нещата приятелю..Едно е критиката,съвсем друго е плюенето от завист..А тук е точно това,чиста проба плюене...А относно критиката си прав.Нека я критикуват,но хората които разбират .Аз като запалянко им се радвам и на малкото което правят.Както се радвам на националите по волейбол,на малкото победи на Левски и ЦСКА във Лига Европа,на победите на ЦСКА във воейболната ШЛ..И на всички успехи на Български спортисти,независимо в какъв спорт са.А да критикува,има кой специалисти дал бог.
29
16
 
36
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Ако това й е била целта в спорта да се откаже от тениса,да каже постигнах всичко което желах и се отказвам.Един спортист като става добър рискува и да падне от горе..има много тенисисти в българия които въобще не ги обсъждаме нито ги плюем нито възхваляваме,точно това е разликата да станеш известен и трябва да приемаш и да се учиш от всичко.Голяма услуга ли им правите като казвате браво страхотни сте продължавайте все така след категорични загуби?Много сте далече от нещата!!