Бербатов заби нов хеттрик, тегли Ман Юнайтед към титлата

Той изигра феноменален мач при победното 5:0 над Бирмингам
Обновена: 23 яну 2011 07:39 | 22 яну 2011 19:17,
267
Бербатов заби нов хеттрик, тегли Ман Юнайтед към титлата
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изигра нов феноменален двубой за "червените дяволи" и донесе победата на отбора си срещу Бирмингам с 5:0. Бербо за пореден път този сезон бе играч на мача и лидер на терена.

Той заби хеттрик в срещата, взе дейно участие при попадението на Райън Гигс, постоянно разнебитваше защитата на гостите, бе в основата на всяка една атака, демонстрира фантастичен футбол и определено показа кой е №1 в Юнайтед този сезон и кой дърпа "червените дяволи" към титлата.

Митко подхвана Бирмингам още във втората минута, когато с глава откри резултата, второто си попадение Бербо заби в 31-ата минута, след което започна атаката за гола на Гигс в продължението на първото полувреме.

През втората част българинът продължи с уникалната си игра и вкара трети гол в 53-ата минута.

Така Бербо вече има 17 попадения във Висшата лига и е едноличен лидер при голмайсторите. Той има и три хеттрика този сезон, с което изравни постижението на Рууд ван Нистелрой.
 

Петото попадение за Юнайтед бе дело на Нани в 76-ата минута.

Още за мача
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
1
 
3
 
! Отговори
MU преди 13 години
абе *** какви фалшиви идоли какви 5 лева ви тресат бе???колко сте прости..някой от тука да е казал че бербатов му е идол??просто всеки се радва за един от малкото българи които ни слага на картата и кара името на държавицата ни да бъде споменавано и си го споделя..колко сте прости и жалки всички тука.аз почвам да се замислям в някоя *** махала да не са раздали компютри и да влизат вече и по такива форуми за нов вид атака срещу българите..хмм..няма как щото сигурно и те му се радват
263
1
 
1
 
! Отговори
до бесен преди 13 години
аве бесния..ти какъв фен си на юнайтед бе ***..недей да заблуждаваш хората тука и да си мислиш че ти вярва някой..ти си долна душица и съм сигурен че се правиш на фен на футбола като цяло защото така е модерно в момента и да не забележат приятелите ти сигурно че си някой гей. просто *** ти коментари не доказват нищо друго също и както че си поредният толкова пропил се със завист и злоба българин. И моля те не се приписвай за фен на юнайтед да омърсяваш толкова велик клуб.
262
1
 
1
 
! Отговори
але преди 13 години
аве Бесен..ти още ли не си си теглил куршума бе..още ли продължаваш да се мъчиш
261
1
 
1
 
! Отговори
УУ преди 13 години
лайте си лайте си мизерници..всички голове на бербатов за напред ще са точно за вас гнусни долни душици, за да се мъчите докато гледате как се радва и после да си начешате крастите с *** коментар под негова статия докато душиците ви стават още по мизерни.
260
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато Бербатов бележи, направо ми прави *** на душата!Само нагоре!!
259
3
 
7
 
! Отговори
асд преди 13 години
Бебро играе в Юнайтед и вкарва.. ама не са му съотборници жената Благой, гейчето Михайлов и останалите от Син Сити.. с големите претенции и експертна преценка! Така, че всички заслепени от яд *** да млъкнат:)А колко Бирмингам са слаби само да отбележа,че са един от отборите, които редовно спъват шампионите към титлата:) А отностно това,че играел за себе си... дори няма как да ми дадете реален пример :Д Когато има как да подаде.. той винаги го прави, не като НАНИ :)Браво БЕРБА!
258
1
 
8
 
! Отговори
f преди 13 години
Защо бе !? Да не би да лъжат с нещо в статията!? Или викаш не е вкарал хеттрик, абсурд а !? :Д Според мен всичко е измислица.. БГ контролират медиите и го изкарват звезда.. а в същност той няма 1 гол за Юнайтед! :))Дано вкара пак!:)
257
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** народ - фалшиви идоли , са казали хората.Тоя непрокопсал менте- нападател не заслужава и 2 коментара под слагаческите му статии от надупени журналисти.
256
3
 
5
 
! Отговори
xxxx преди 13 години
Авторитетният английски спортен сайт Goal представи статистика, според която Димитър Бербатов е най-ефективният нападател на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, разписвайки се на всеки 4.2 удара, докато на Уейн Рууни му трябват по 21 изстрела, за да отбележи.Берба има 14 гола в 18 мача от лигата, като към тях е прибавил и 2 асистенции.Втори по успеваемост е Хавиер Ернандес, който има 6 попадения в 15 срещи и има нужда по 4.5 удара, за да отбележи. Чичарито е записал и една асистенция.Рууни изостава далеч зад двамата си колеги в голово отношение с 2 попадения от 42 удара, но пък има цели 7 асистенции. Със средно по 3.5 удара на мач, следващият гол на Рууни би трябвало да дойде срещу Уулвс на 6 февруари. След четири мача.Електронното издание поставя и въпроса дали Рууни наистина заслужава доверието, което му оказва мениджърът сър Алекс Фъргюсън. Берба и Чичарито са водачи по попадения, но пък се борят за едното титулярно място, докато другото е за англичанина. В "перфектно атакуващо дуо" задължително трябва да присъства Бербатов, заради головете си.Според повечето мнения, Рууни прави много асистенции за българина, но при общо осемте гола на Берба, пет срещу Блекбърн и три срещу Ливърпул, английският национал му даде само един голов пас. Има и само един мач, в който и Берба, и Рууни са се разписвали. Това е класическия успех с 3:0 над Уест Хем, а тогава Рууни дори вкара от дузпа.
255
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бездарник бил Бербатов,бездарник,ама го носят на ръце,живее си живота и може вече цял живот да си прави каквото си иска
254
11
 
3
 
! Отговори
Бесен преди 13 години
Не,проблема е там,че точно тези,които го възхваляват,му завиждат наи-много и искат да са като него,а всъщност той е един бездарник,който без Гигс,Рууни,Скоулс....и т.н. не може и бутоните да си завърже.Никога този *** не е играл за отбора,а винаги за себе си.НЕ ГО ЛИ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ? То затова и в националния не иска играе.Просто всички ще разберат колко е смешен и некадърен.....
253
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Макар и малко,все пак има и обективни хора тук. Абстрахирайте се от патриотарщината и гледайте футбол(и не само) безпристрастно!
252
9
 
2
 
! Отговори
Бесен преди 13 години
А относно "селянин",не забравяйте,че вашия "идол" е от село Марикостиново,Петричко....А и някога да сте чули как Рууни е казал,че иска да спечели някакъв приз?А Скоулс?А Гигс?А "на мама щерката" само мрънка за "Голмайстор на Премиършип" и някакви подобни...Затова не му се рита за националния.....***!!!!!!
251
7
 
2
 
! Отговори
Бесен преди 13 години
Много интересно,че всеки приказва кой колко бил "жалък","гнусен","селянин" и подобни...Освен тези думи знаете ли и други?Погледнете реално на нещата: един плешив сополанко стои на 2м от голлинията и чака да му подадат топката....Толкова е бавен и флегматичен,че го мързи да се върне и постоянно си е в засада.А и съм сигурен,че 80% от тези,които пишат тук,са на по-малко от 20г. Както каза 199,едва ли някой от всички вас са чували за Ман.Юн. ,преди Бербатов да отиде да играе там...
250
3
 
10
 
! Отговори
AZ преди 13 години
Всички, които плюват Бербо, са най-гнусните и жалки хора на този свят. Ама то за това цял свят пише за него, а за вас мишоци - само по форумите. Удоволствие за мен е да се пукате от яд, защото никога, ама никога, дори и за една минута няма да бъдете на негово място. Айде, пръскайте гнусяри.
249
4
 
3
 
! Отговори
истината преди 13 години
Гледам ги и двамата Петрови,колко са нахъсани и важни в национала....без Бербатов кръгли нули,чакаме победи смеееех,*** на кой му пука...
248
6
 
2
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Мартин Петров винаги е бил много по-важен за нашия отбор от Бербатов, защото винаги играе нахъсано! А кой къде бил играл и колко бил титолуван...на кого му пука?! Важно е в националния как играе.
247
2
 
4
 
! Отговори
истината преди 13 години
Бербатов е най-добрия,М.Петров и Ст. Петров са класа под него,защо да ги плюваме,къде играят те,къде играе той,не са интересни нито за гледане,нито за коментар-преса,телевизия,фенове,просто ФАКТИ .......
246
6
 
5
 
! Отговори
Castor преди 13 години
Защо никой не плюе Мартин Петров? Дали Бербатов няма огромна вина за това, че е недолюбван? Лична на мене ми падна в очите след Холандия - България 2:0. Обвини защитниците за загубата, а самия той изтърва 2 чисти гола...Голям футболист, когато играе сериозно, но малък българин.
245
3
 
7
 
! Отговори
марадона преди 13 години
за трите на Ливърпул нещо да кажеш ,че много станахте разбирачите!