Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов

Преговорите с нападателя ще започнат преди края на сезона
Обновена: 5 фев 2011 11:41 | 5 фев 2011 09:32,
95
Юнайтед предлага нов 3-годишен договор на Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи на намиращия се в страхотна форма Димитър Бербатов нов тригодишен договор, пише в днешния си брой таблоидът "Сън".

Сегашният контракт на 30-годишния нападател изтича през лятото на следващата година, а сър Алекс Фъргюсън иска на всяка цена да го задържи в редиците си.

Според последни информации, новият контракт на бившия ас на Тотнъм ще увеличи заплатата му с 20% и той ще прибира 120 хиляди паунда седмично.

Към този момент възнаграждението на българина е в размер на 100 хиляди британски лири седмично.

През този сезон Берба се намира в брилянтна форма и има 19 гола във Висшата лига, като е едноличен лидер в класирането при голмайсторите.

Очаква се преговорите за новия му договор да стартират преди края на сезона и едва ли на двете страни ще им бъде много трудно да се разберат.

Откакто Бербатов премина на Олд Трафорд, около бъдещето му имаше много спекулации, тъй като първите му два сезона в клуба бяха посредствени, но през тази кампания той просто е брилянтен.

Още спортни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
3
 
! Отговори
Berbatov :) преди 13 години
Gledam na horata, koito moje bi trqbva da sa se navreli v nqkoi ugul i samo da gledat na Golemite Futbolisti kato Berbatov. Bih kazal edno, Vie koito govorite sreshtu Berbatov ste Golemi Kompleksari. Shte kaja Bravo na vsi4ki koito Haresvat Berbatov, Ne obrushtite vnimanie na Hora koito sa Negramotni, te moje da jiveqt v Bulgariq no yavno nikoga nqma Tazi Strana da e v Surcata im. (MANTALITETA NI e Takuv za Sujelenie )
88
1
 
1
 
! Отговори
do 90 преди 13 години
и този има българи с които да се гордее ??????абе хора, гордостта и заслугите е индивидуално нещо, както и срама ?общественна гордост или срам за индивудуални постижения....НЯМА !!! глупци, превзети
87
2
 
2
 
! Отговори
:( преди 13 години
не се сещам кой беше казал това по телевизията, че ако българската злоба може да бъде впрегната и конвертирана в енергия, на България няма да ѝ трябва атомна електроцентрала....
86
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 13 години
Като чета последните коментари, виждам защо в България нищо не върви!!! Имаме мн малко БЪЛГАРИ с които да се гордеем и ние намериме причина и начин да ги плюем. Типичния Балскански манталитет!!! Ако надраснем дребнавия си нрав, ще го признее всеки един. Има 2 легендарни футбости в историята ни, едния продължава да ни радва, но ние се чудем как да му се подиграем.
85
7
 
5
 
! Отговори
виц преди 13 години
Попитали дъщеричката на Димитър Бербатов, каква иска да стане като порасне.- Балерина, като Тати !!!...отговорило момиченцето.
84
11
 
2
 
! Отговори
Сцец преди 13 години
Бербатов играе отвратителен футбол, това лениво същество е пълен *** !
83
8
 
3
 
! Отговори
гатанка преди 13 години
Знаете ли каква е разликата между Бербатов и трамвая ?Няма разлика !!!...ААААААХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХ......
82
2
 
9
 
! Отговори
мразя ЦИГАНИ преди 13 години
Ето нещо което да ме зарадва днес ! Бербатов продалжава да преуспява и се радвам много ! Поне се чува нещо хубаво за България в света свързана с футбола... а доколкото с останалото пълна скръб... *** продалжават да се размножават...храним ги ,лекуваме ги... еми след 10 години ще гласувате за Сали Ахмед или Ахмед Сали 48% не са българчета в учелищата това е абсурдно !
81
8
 
1
 
! Отговори
кирето преди 13 години
Абе, някой някога виждал ли е Барбип*тката да спринтира ? Тоя от как го знам все на крос го кара?
80
8
 
1
 
! Отговори
глен преди 13 години
Балерината е много добра, какво въртене, каква грация в мудността !!!Таланта *** мързела, въведен с изяществото на бавноподвижността !ПРЕКРАСНО !!!
79
2
 
6
 
! Отговори
UK- Поправка преди 13 години
120000 паунда на седмица
78
1
 
9
 
! Отговори
UK преди 13 години
Хайде злобарчета,започвайте с единсвеният спорт който практикувате-плюене. Манчестър Юнайтед пак ще спечели титлата,Бербатов пак ще вкарва много голове, Бербатов ще получава 1200 паунда на седмица. А вие малки селски чалгарчета пак ще ще бачкате за 300-400 лева на месец иси драскате по форумите изпълнени от злоба.
77
15
 
4
 
! Отговори
Само Челси !!! преди 13 години
Прочетете коментара ми от вчера 18 и ми признайте, че разбирам от футбол ! :)Аз единтвен прогнозирах загубата на Манчестър Ю. от последния в класирането Уулвърхямптън !!!Разбирам и от психология и като ви казвам, че Бербатов е дребна душица и мисли само за себе си, като ви казвам, че той не се чувства българин и затова отказва да играе за националния ни отбор - казвам истината !!!!
76
2
 
5
 
! Отговори
dedo преди 13 години
78, поне 70% от българите на 30 г. са все още в къщи около мама и тати. Какво очакваш от тях да са направили? Жените са доста по-оправни, защото те си търсят богат/заможен мъж, от който да родят деца, макар и последното доста да е намаляло в България.
75
3
 
13
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Играта на Бербатов много ми харесва, а освен това е и доста по-скромен от Христо Стоичков например (харесвам играта на Стоичков също, но не и поведението му).Пожелавам му бъдещи успехи, с които да зарадва отбора си, а и нас - неговите фенове. :)
74
5
 
24
 
! Отговори
Boyko преди 13 години
Когато човек стане на 30, може би за първи път трябва по-сериозно да се обърне назад, да види къде се намира, какво е направил и какво му предстои. България е пълна с хора, които на 30 години обръщайки се назад не виждат нищо. Защото не са направили нищо! А, когато на 30 нямаш нищо, е почти сигурно, че и на 60 ще си същото нищо. За съжаление тогава нищожествата се обединяват, за да превърнат в такива и успелите хора на България. А най-успелият днес е Димитър Бербатов.Ето 30 факта за величието на Бербатов навръх 30-ата му годишнина:* Според социологическо проучване Бербатов е един от десетте наши живи сънародници, които абсолютно всеки българин у нас и по света знае* Единственият български футболист, станал шампион на Англия.* Най-скъпоплатеният българин в света - 7 милиона паунда на година.* Рекордьор по голове в националния отбор.* Единственият българин с фондация за насърчаване и спонсориране на талантливи деца.* Рекордьор по победи в класацията за Футболист на годината.* Единственото рекламно българско лице в световната кампания на Уницеф.* Единственият българин с над 100 гола в Англия.* Единственият българин с два финала в Шампионската лига.* Първият българин спечелил световното клубно първенство.* Най-скъпият ни футболист за всички времена - трите му трансфера са на обща стойност близо 60 милиона евро.* Рекродьор на ЦСКА за най-много голове в един мач от евротурнирите - 5.* Единственият футболист избиран за Мъж на годината в България.* Първият български спортист, който подкрепи акцията "Свобода за българските медици в Либия"* Най-младият в исторята български футболист, за който са платени 5 милиона марки - на 19 години.* Единственият футболист от Източна Европа, спечелил Карлинг къп с два отбора - Тотнъм и Юнайтед* Един от тримата футболисти в цялата история на Висшата лига с три хеттрика в един сезон.* Единственият (заедно с Алън Шиърър) футболист в историята на Висшата лига с пет гола в един мач.* Единственият футболист напуснал националния отбор в знак на протест срещу безобразията в БФС.* Единственият българин дал безвъзмездно лицето си за над 20 благотворителни акции.* Най-резултатният български футболист в чужбина за всички времена.* Единственият футболист с авторска изложба от рисувани от самия него картини.* Единствената мегазвезда във Висшата лига, която не се е забърквала в скандал.* Най-младият играч, ставал Футболист на годината - на 21 години.* Единственият автор на хеттрик за националния отбор този век.* Най-еволюиралата родна стока - първият му трансфер е срещу 20 чифта обувки и 10 топки, последният за 39 милиона евро.* Единственият българин в световния Топ20 на най-големите трансфери за всички времена.* Най-скъпият футболист в историята на Манчестър Юнайтед.* Най-харесваният българин за 21 век според социологическо проучване.* Единственият българин, за който в "Гугъл" има над 15 милиона публикации!
73
4
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
kakav nov dogovor-ta cial jivot li mancheser shte nosi na garba kuklata barbi.vidiahme go vchera zashto ne vkara 5 gola a go izgoniha v 70 minuta na rezervnata skameika.barbito e neshtastnik,neudachnik,marzelivec,s dve dumi slab futbolist koito za nishto ne go biva s tia dva liavi kraka.takav beshe v balgaria takav si e i v mancheser gola voda i po garba kal .da mu dadat edna pola i da go pratiat v shotlandia i da mu napraviat plitka .po goliam vazduh pod naliagane niama ot barbi kuklata shte vi
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
s edin futbolist pone moje da se gordeem,a imeno to e Berbatov,stiga stie go opluvali tapi selqni
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Барбимудю, не чети злобните коментари на хората обичащи бързия и атрактивен футбол, бъди си заспала ленива примадона и не се поддавай на комплексарите, НИЕ *** И ТЪПИТЕ П*ТКИ СМЕ С ТЕБ !!!
70
1
 
8
 
! Отговори
до шовинист преди 13 години
ти си доста объркано момче, никой не ти вика *** на запад, просто защото хората са културни и те оценяват по възможностите, а не по произхода. съвсем различно схващане за думата отговорност и мироглед, *** някой път в чужбина, може да видиш, че България има към какво да се стреми.

Спонсорирани публикации