Три ГКПП-та с Гърция блокирани, работи новият – Златоград

От време на време фермерите обещават да вдигат блокадата
21 яну 2010 16:22,
41
Три ГКПП-та с Гърция блокирани, работи новият – Златоград
Снимка: Булфото

В 15 часа стачкуващи гръцки земеделци блокираха и ГКПП Орменион, в резултат на което ГКПП Капитан Петко войвода е затворен, съобщиха от Граничната полиция.

Засега е постигнато споразумение ГКПП Илинден–Ексохи да бъде отворен в 17 часа.

До 19 часа там ще бъдат пропускани всички превозни средства.

От 19 ч. до 7 ч. утре ще бъдат пропускани само леки коли, от 7 до 11 часа на 22 януари отново ще бъдат пропускани всички автомобили.

ГКПП Кулата е затворен от дни, пред пункта на наша територия чакат около 70 товарни автомобила.

Единственият нормално работещ граничен пункт е новооткритият в Златоград.

Междувременно до обед на горещите телефони на Министерството на икономиката са постъпили 13 сигнала от браншови организации и компании с декларирани загуби заради блокадите за над 77.5 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 14 години
Ако Бойко беше грък сега щеше да забрани и стачките и митингите близо до ГКПП-та
31
0
 
0
 
! Отговори
истински българин преди 14 години
Може ли да ми криете мнението написано на чист български език, а тези които пишат на латинска шльокавица да ги търпите? И вие май сте истински българи като мен-мразите само българите и обожавате чужденците!
30
0
 
0
 
! Отговори
Илинденя преди 14 години
Похвално! Който иска да учи, ще намери начин, а и гласът му ще се чуе.
29
0
 
0
 
! Отговори
RadoslaV преди 14 години
ama si prosta manerka,na tazi ti prostotiq che pomacite sa polqci,samite pomaci shte se smeqt,za polqcite,bedna ti e fantaziqta kakvo shte te pravqt.Kontaktuval sum i kontaktuvam s Bulgaro-mohamedani,nai malko ti mojesh da mi obqsnqvash koi kakuv e,izduhai si nosa i lqgai,sopolanko.....
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе тия гърци що не затворят границите си с Турция - защото знаят че Турция няма да им цепи басма нали , ама ние нали сме балами - айдее затваряй...
27
0
 
0
 
! Отговори
Qatany преди 14 години
Ti si pich............Istinski............
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Aloo dnes bg ne vijdate li kakvi gi plyampa toya '' istinski balgarin '' - kade spite che dopuskate takiva komentari
25
0
 
0
 
! Отговори
Qatany преди 14 години
Pomatsite ne sa bulgari,a polyatsi...A i ti ne si pomak...Pomatsite ne sa na tvoeto mneniye...
24
0
 
0
 
! Отговори
Qatany преди 14 години
Koga shte blokirame Kapıkule ?Ne na starite komunisti,novite mutri....Nyamate rabota v Turkey shovinisti..natsionalisti..
23
0
 
0
 
! Отговори
истински българин преди 14 години
Много ме кефят чужденците! Каквото и да правят аз ги обичам и обожавам. Мразя българите и обичам да плюя по българи, защото съм истински българин. Ето сега като наплюхме Желева ако знаете колко густо ми беше. И много се кефих на другите чуждите евродепутатки как плюеха по Желева и я изкараха лъжкиня. Буквално получих оргазъм като я плюха и аз я плюх. Сега кой друг българин да плюем?
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 6 лошият съсед е България!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
20 са съм,Родинец преди 14 години
Абе аз съм ***.За мен е обидно да ме нарекат че не съм българин.Защо ми триете коментарите и волята на помаците в Гърция да изочават майчиния език-българския.Това да не е пооредната турска пропаганда .Помаците в гърция са българи бе.Къде е Б.Димитров?????????Хората искат да изучават майчиния език-българския.Мекерета на турция,подкрепете протеста на българите-мюсулмани в Гърция да изучават фолклора и езика но родината си.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе къде ми истрихте коментара с цитат,че българите-мохамедани в Гърция протестират и искат да се изучава български език в урумските училища??????????
19
0
 
0
 
! Отговори
някои преди 14 години
Как ще ги стигнем гърците
18
0
 
0
 
! Отговори
TIR преди 14 години
Вчера точно в 19ч. минах през Илинден.В 23ч. бях в Солун,натоварих камиона и 03,30ч.бях пак на Илинден.Никъде нямах проблем с пътуването освен като започнах спускането на Папас Чаир.Гоце Делчевския участък от пътя беше буквално сух,но Санданския участък си беше лед.Иначе минетките,...оопсссс,винетките си ги плащаме.
17
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
тряа се учим от хитрите гърци - не си блокират пристанището в Пирея, за да не си спират бизнеса, а блокират северната си граница за да пречат на другите държави-и то в момент от годината когато нямат работа, не са заети с реколтата...Абе що не беше големия глад през 96та - тогава и цяла година да блокират Кулата, вяло пиле нямаше да прехвръкне там и никой нямаше да им обърне внимание - ама на. Трябва на Великден да блокираме ние отсам границитата, ще изпищат на умрело. Хитри са ей!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сънародници,монетата има две страни.Поткрепям гърците за протеста ,защото това е протест и се чува даже в Европа.В същото време ние нямаме вина да страдаме за това.Затова гръцкото правителство трябва да понесе санкции заради този протест.Де да бяхме така единни в нашите протести.................Завиждам на гърците,и тяхното гражданско общество.....
15
0
 
0
 
! Отговори
скиор преди 14 години
Предлагам хотелиерите ни от планинските курорти да блокират грницата с Гърция и да искат компенсация затова че през август снегът е малко
14
0
 
0
 
! Отговори
nbuiozx преди 14 години
на това тъпо и слабо правителство-само така! с едни ухапани византийци не могат да се справят! не, те чакат сигнал от Божеството! а той, лакеят комунистически, се занимаваше с по-отговорни дела-да спасява корупцията, т.е. Жепиева, Зелева или там както я наричат. Хайдук Бойко - махай се! Подавай оставка веднага!!!!! Мръсни комунисти сте всички!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
xph преди 14 години
Съгласен съм нека си протестират, но без да блокират и нашата страна. Ако нашите са пичове сега ще си потърсят правата и Гърция трябва да бъде санкционирана заради тази глупост!!! От техен го правят и на наш проблем!