Разследват кмета на Несебър за фиктивен ремонт за 200 бона

Вече е образувано досъдебно производство за неизгодни сделки
12 май 2010 07:22,
22
Разследват кмета на Несебър за фиктивен ремонт за 200 бона
Несебърският кмет Николай Димитров. Снимка: nesebarinfo.com

Несебърският кмет Николай Димитров ще бъде разпитан в Окръжната прокуратура в Бургас по разследване за неизгоден договор за строеж на междуселски път, твърди в."Монитор" като се позовава на прокуратурата в морския град.

Вече е образувано и досъдебно производство за неизгодни сделки.

Става въпрос за обществена поръчка за неизвършенo строителство на пътния участък Обзор-Преселци, по която са изплатени близо 200 хил. лв. в края на миналата година.

Без да има положен нито кубик бетон, е издаден протокол за извършени строително-монтажни работи, а сумата е изплатена от бюджета.

С друга незаконосъобразна своя заповед Димитров одобрява изменение на ПУП (Подробен устройствен план), с който се унищожават паркинг и пешеходни тротоари, с което се променя конфигурацията и площта на общински парцел.

Имотът се намира на една от най-търговските улици в Несебър, ул. "Отец Паисий", наречена от несебърлии "Витошка". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
.neutralen. преди 14 години
Хайде стига с тези разследвания.Пишете и ги оповестявайте когато има някой осъден.Те и Масларова разследват ама женицата си живеее,горката и то само с 2 банкови сметки.Ще взема г-жо Масларова аз да ви дам една от моите,да имате там, какъв човек ще съм ако оставя политик в беда ??? хахахха
21
0
 
2
 
! Отговори
анита преди 14 години
Тоя си е за наказателно преследване не за жалост....Има и квалификация на деянието- причиняване на имуществени вреди в особено гоелми размери при изпълнение на служебни задължения..Щото кмета на Несебър не трябва да забравя че е един служител на труд. правоотношение , а не Господ бог...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един от най-големите.
19
0
 
2
 
! Отговори
Drago преди 14 години
Imam vila v Priselci, i e nqkakuv ujas, kara se izkluchitelno bavno s 10-20 km/h, na purva ili na vtora. Na mesta asfalta totalno e izcheznal i ima samo kal i krateri. Za kapak na vsicki ima i betonen vuzel do seloto i to mnogoto minavane na betonovozi putq e stanal oste po - zle.
18
1
 
6
 
! Отговори
law and order преди 14 години
това е най-големия крадец по черноморието
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kato gledam mai cqlata strana ni e prestapna
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kato my gledam mytrata na tozi na prestapnik mi prili4a
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че то 200 000 в Несебър са си джобни пари. Кво искате от човека.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Za Fitila li govori6?
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно така проверете ги с какви образования са и кои са бащите им.А има един дебелак Коцето - пълен ***.Та именно Коцето сега е даже в борда на директорите на АД-то.
12
0
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 14 години
И кмета и всички общински съветници в Несебър са за затвора!!!Само проверете някои от тях какво образование и какво минало имат и ще ви стане ясно!!!!!!
11
0
 
10
 
! Отговори
Ясен преди 14 години
До 10То това ясно ама много крадат бре да вкарат 5-6 кмета в затвора поне баси държавата!
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
май няма кмет който да не се е облажил......но трябва всички да се раследват,някои взизат по цурвули и излизат милионери.то се вижада с просто око,и това се случва най много в малките градчета,там институците са заедно
9
1
 
12
 
! Отговори
писнами преди 14 години
Нищо ново, чудя се, за какво ми ги пускате тия статии за крадци държавници - само допълнително изостряте нервите на изтерзания и смазан българин. Знаем че всички крадат, всички!!! Ама защо само избирателно някой от тях се разобличават, май другите делят баклавата с изобличителите?!
8
0
 
20
 
! Отговори
HDI преди 14 години
ТОЯ КМЕТ И ДРУГАТА *** ЛЕЧКОВ ТРЯБВА ДА СЕ ВКАРАТ В ПАНДЕЛАТА ЗА НАЗИДАНИЕ И УРОК ЗА ДРУГИТЕ КМЕТОВЕ!!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво става с тези кметове? Дали корупционните схеми не тръгват от там? Предлагам специално назначени комисии от правителството да тръгнат по всички общини в България и да ги проверят, но първо да дойдат в Сливен да видят за какво става на въпрос. Нали и Бойко Борисов беше кмет той да им подскаже.
6
1
 
15
 
! Отговори
and Justice for all преди 14 години
И тоя като Лечков се мислеше за тарикат и недосегаем. По физиономията само си личи че е селски тарикат, избран за кмет от роднини и корумпирани служители които имат облаги и прибират крупни суми. До кога обаче?
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по тази улица няма прекъсване на тротоар ,и никога не е имало паркинг ,нещо пак инфото ви не е верно ,това може да се види с просто око, до средата на улицата са къщи ,а другата половина са само блокове и никъде не е имало паркинг
4
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ,ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ СРЕД ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ИЗМИСЛЯТ ТЕЗИ ЛЪЖИ ,КМЕТА НАПРАВИ МНОГО З А ГРАДА ,НИКОЙ ДРУГ КМЕТ НЕ Е ПРАВИЛ ТОЛКОВА ДОСЕГА
3
1
 
19
 
! Отговори
Салахадин преди 14 години
То в Несебър от кмета до всеки общински съветник им трябват по няколко живота за да си изжлежат истинските присъди!!!